BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
Ειλικρινά Photi, δεν ξέρω τι βλέπατε, αλλά ένα απλό σπίτι δεν είδα.... όλο βίλλες...Και θα συμφωνήσω με τον Bios σε αυτό που αναφέρει για τα σπίτια στο δάσος.
Ειλικρινά Photi, δεν ξέρω τι βλέπατε, αλλά ένα απλό σπίτι δεν είδα.... όλο βίλλες...Και θα συμφωνήσω με τον Bios σε αυτό που αναφέρει για τα σπίτια στο δάσος.
Μηπως πρεπει να εχουμε ακροβολισμενους ελευθερους σκοπευτες μεσα στα δαση και οποιος βγαζει μπιτονι να τον εκτελουν?
Τώρα για τα αίτια των πυρκαγιών (θα εκπλαγείτε) αργότερα....
Το κράτος είμαστε όλοι. Αν δεν πετάγαμε σκουπίδια στα δάση, δεν μας έδερνε η οικοπεδοβλαχιά και η κουτοπονηριά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.
Σίγουρα δεν δουλεύουν τα μέσα στην εντέλεια, αλλά ας σεβαστούμε την πυροσβεστική και τους εθελοντές που δίνουν τιτάνιες προσπάθειες.
Πόσο αργότερα Billy μου?? Πέρασαν ήδη δυο ώρες...
Για ξεκίνα, γιατί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η κουβέντα.
"Yπομονή και αποφυγή πανικού" συστήνει ο κος Μαρκογιαννάκης.
...
Ανοησίες... Αν δεν πανικοβληθούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα, κι αν σκεφτούμε ψύχραιμα και λογικά, θα πρέπει να τους στείλουμε στο Γουδί...
Μα τι ανόητος....
Ειλικρινά Photi, δεν ξέρω τι βλέπατε, αλλά ένα απλό σπίτι δεν είδα.... όλο βίλλες...
Οκ θελω λοιπον κ γω μια υβριδικη Λεξους και μισθο 9000 ευρω/μηνα, αφου κρατος ειμαστε ολοι και αφου επιμεριζομαστε ισοτιμα τις ευθυνες.
Προφανως και δεν εννοουμε τους πυροσβεστες, οταν μιλαμε για ανικανοτητα του κρατικου μηχανισμου. Τα μεσα που ''δεν δουλευουν στην εντελεια'' δεν ειναι ουτε το πυροσβεστικο σωμα ουτε οι εθελοντες..
Έτσι ακριβώς .
ΥΓ.
ΕΠΙΤEΛΟΥΣ: Ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο και σχηματισε και εικόνα. Αμέσως μετά στο Μαξίμου έγινε σύσκεψη 1 ώρας και μόλις τέλειωσε και έλαβαν αποφάσεις για τη στρατηγική που ακολουθηθεί. Ισως να επέμβει και στρατός και τωρα λέει το Προκόπης θα πάρει μπρός και ο Ξενοκράτης. έστω και αργά ευτυχώς τώρα θα φτιάξουν όλα. :BDGBGDB55:
Να πω ότι μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟΥΣ Μ.....Σ ή να το σβήσω για λόγους ευπρέπειας (που όπμως νομίζω ότι από καιρό έχει πάψει να υπάρχει).
Στη ρεματιά παίζονται πάρα πολλά συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια...
Η φώτο που έστειλε ο αναγνώστης δεν ισχύει εδώ και ένα μήνα.
Η ρεματιά εκατέρωθεν είναι καθαρή, υπάρχουν ομάδες που φροντίζουν για την πυρασφάλεια.
Σε μία από αυτές είμαι και εγώ, από την πλευρά του δήμου Αμαρουσίου, όπου ο δήμος εδώ και 2 μήνες έχει καθημερινή περιπολία ειδικού οχήματος για κατάσβεση.
Μη πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που μας πασάρουν....
Ανοησίες... Αν δεν πανικοβληθούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα, κι αν σκεφτούμε ψύχραιμα και λογικά, θα πρέπει να τους στείλουμε στο Γουδί...
Μα τι ανόητος....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.