Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,696 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 2 February 2008 #21 Όπως έγραψα παραπάνω, τους προβολείς της Toshiba τους αντιπροσωπεύει η Ideal, η οποία έχει δικό της τμήμα service. Καμία σχέση με την Astra Service, η οποία ασχολείται με τις τηλεοράσεις Toshiba.
Όπως έγραψα παραπάνω, τους προβολείς της Toshiba τους αντιπροσωπεύει η Ideal, η οποία έχει δικό της τμήμα service. Καμία σχέση με την Astra Service, η οποία ασχολείται με τις τηλεοράσεις Toshiba.
Διονύσης1 AVClub Addicted Member 5 January 2007 1,568 Κέρκυρα 2 February 2008 #22 waxman said: Η εμπειρία μου με την ASTRA SERVICE της INTERSYS είναι πικρή. Εφυγα τρέχοντας... για να μην πω τίποτα χειρότερο... Click to expand... Τόσο δράμα ειναι η ASTRA SERVICE ??? Κρίμα, γιατί θελει ενας φιλος μου να αγορασει LCD τηλεόραση και έλεγα να του προτεινω να παρει καμια Toshiba, που ειναι καλες και φθηνες....:twoguns:
waxman said: Η εμπειρία μου με την ASTRA SERVICE της INTERSYS είναι πικρή. Εφυγα τρέχοντας... για να μην πω τίποτα χειρότερο... Click to expand... Τόσο δράμα ειναι η ASTRA SERVICE ??? Κρίμα, γιατί θελει ενας φιλος μου να αγορασει LCD τηλεόραση και έλεγα να του προτεινω να παρει καμια Toshiba, που ειναι καλες και φθηνες....:twoguns:
argi Banned 17 July 2006 7,032 salmonela 2 February 2008 #23 εχω ξαναπει καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε το σερβις της ιντερσις δεν το εχει εδω και καιρο η αστρα σερβις
εχω ξαναπει καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε το σερβις της ιντερσις δεν το εχει εδω και καιρο η αστρα σερβις
W waxman Established Member 26 September 2007 131 3 February 2008 #24 Re: Απάντηση: Κάηκε ο toshiba μου ...:'((( argi said: εχω ξαναπει καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε το σερβις της ιντερσις δεν το εχει εδω και καιρο η αστρα σερβις Click to expand... Πάω πάσο, δεν το ήξερα. Ευχάριστο αυτό πάντως!!!
Re: Απάντηση: Κάηκε ο toshiba μου ...:'((( argi said: εχω ξαναπει καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε το σερβις της ιντερσις δεν το εχει εδω και καιρο η αστρα σερβις Click to expand... Πάω πάσο, δεν το ήξερα. Ευχάριστο αυτό πάντως!!!