- 23 February 2012
- 58
Καλησπέρα σας. Οπως λέει και ο τίτλος κάηκε το φίλτρο ρεύματος Triton της Shunyata που έχω! Βασικά έχω συνδεδεμένους πάνς του 2 λαμπάτους ενισχυτές και ένα λαμπάτο προ. Οταν τα έκλεισα (με τη σωστή σειρά, τελευταίο τον προ), μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και η κοπέλα μου είδε μια λάμψη. Φυσικά έπεσε η ασφάλεια και μύρισε καμμένο.
Εδώ λοιπόν θέλω τα φώτα σας. Το φίλτρο το αγόρασα μεταχειρισμένο απο μαγαζί και δεν το έχω ανοιξει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να μου το φτιάξει η Shunyata και τι μπορεί να φταίει? Δίνουν εγγύηση εφόρου ζωής όπως με την δεύτερη έκδοση? Γενικά αρκετά συχνά μετά το κλείσιμο των ενισχυτικών ακούγονται διάφοροι ήχοι που αποδίδω στις λυχνίες ή σε εκφορτίσεις πηνίων.
Βασικά το Σ/Κ λέω να προσπαθήσω να το ανοίξω με ένα φίλο που ψιλογνωρίζει.
Δώστε (πληροφορίες) και σώστε!
Εδώ λοιπόν θέλω τα φώτα σας. Το φίλτρο το αγόρασα μεταχειρισμένο απο μαγαζί και δεν το έχω ανοιξει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να μου το φτιάξει η Shunyata και τι μπορεί να φταίει? Δίνουν εγγύηση εφόρου ζωής όπως με την δεύτερη έκδοση? Γενικά αρκετά συχνά μετά το κλείσιμο των ενισχυτικών ακούγονται διάφοροι ήχοι που αποδίδω στις λυχνίες ή σε εκφορτίσεις πηνίων.
Βασικά το Σ/Κ λέω να προσπαθήσω να το ανοίξω με ένα φίλο που ψιλογνωρίζει.
Δώστε (πληροφορίες) και σώστε!