Κάηκε το Shunyata. Βοήθεια!!!

doctorgrind

New member
23 February 2012
58
Καλησπέρα σας. Οπως λέει και ο τίτλος κάηκε το φίλτρο ρεύματος Triton της Shunyata που έχω! Βασικά έχω συνδεδεμένους πάνς του 2 λαμπάτους ενισχυτές και ένα λαμπάτο προ. Οταν τα έκλεισα (με τη σωστή σειρά, τελευταίο τον προ), μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και η κοπέλα μου είδε μια λάμψη. Φυσικά έπεσε η ασφάλεια και μύρισε καμμένο.
Εδώ λοιπόν θέλω τα φώτα σας. Το φίλτρο το αγόρασα μεταχειρισμένο απο μαγαζί και δεν το έχω ανοιξει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να μου το φτιάξει η Shunyata και τι μπορεί να φταίει? Δίνουν εγγύηση εφόρου ζωής όπως με την δεύτερη έκδοση? Γενικά αρκετά συχνά μετά το κλείσιμο των ενισχυτικών ακούγονται διάφοροι ήχοι που αποδίδω στις λυχνίες ή σε εκφορτίσεις πηνίων.
Βασικά το Σ/Κ λέω να προσπαθήσω να το ανοίξω με ένα φίλο που ψιλογνωρίζει.
Δώστε (πληροφορίες) και σώστε!

Εννοείται πως θα τον πάρω. Το μηχάνημα ήταν μεταχειρισμένο και το έχω κανα χρόνο. Εγγύηση δεν έχω...

Απότι κατάλαβα η βοήθεια που θέλεις είναι τεχνική, διότι θες να το φτιάξεις μόνος σου και όχι σε service αντιπρόσωπου ή μεταπωλητή.

Αν ναι, είσαι σε λάθος ενότητα... πήγαινε στην diy και δώσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του μηχανήματος και μάλλον κάποιος θα σου πει δυό λόγια.

Αν όντως θέλει να το προσπαθήσει μόνος του,ας πας πει να το μεταφέρουμε αυτούσιο στην diy.
Αλλά ας επικοινήσει πρώτα με τους αρμόδιους,μπορεί να είναι πρόβλημα που ξέρουν και να του δώσουν λύση.

Re: Απάντηση: Κάηκε το Shunyata. Βοήθεια!!!

Βασικά δεν εξήγησα καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να που πείτε από τι μπορεί να οφείλεται αυτό ούτως ώστε να μην ξαναγίνει. Πώς γίνεται δηλαδή να καεί ένα φίλτρο ρεύματος.
Εννοε'ιται πως με ενδιαφέρει να φτιαχτεί από τον μεταπωλητή και όχι από εμένα που έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω. Αν θα το άνοιγα είναι μόνο για να προσπαθήσω να καταλάβω τι ακριβώς έγινε.

ΑΝ δεν ξέρουμε ποιο τμήμα του έχει καεί πως να σου πούμε τι φταίει... σήριαλ έγινε το νήμα...

Εγω τεχνικός δεν είμαι αλλα ξέρω οτι δεν μπορεί να κάηκε .
Πιθανότατα κάποια ασφάλεια η κάτι παρόμοιο εχει καει αν εχει καει .
Επειδη όμως πιθανότατα φίλος ξέρει τι εχει γίνει , πάρε με τηλ στο 6973039009 ώστε να σε φέρω σε επαφη .
Διότι ειναι πολυ πιο εύκολο έτσι παρα να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο ...

φίλε μου χωρίς να έχεις μιλήσει με αντιπρόσωπο και μεταπωλητή που το αγόρασες εδώ πέρα ότι και να πει ο κάθε ένας δεν έχει νόημα... αν δεν βγάλεις άκρη με τους καθ' ύλην αρμόδιους τότε θα σε συμβουλέψουν τα παιδιά στην DIY

Εαν το σύστημα σου μπορεί να αναδείξει διάφορες τότε ένα πολυμπριζο η ένα καλώδιο μπορεί να κάνει την διάφορα .
Τώρα εαν αξίζει η όχι ειναι καθαρα υποκειμενικό .
Για παράδειγμα εγω δεν δίνω μια για να έχω ακριβό αυτοκίνητο και για άλλον ειναι η ζωή του .
Η εγω δεν δίνω μια για να πάω διακοπές 10 μέρες ταιλανδη και άλλος μαζεύει όλο τον χρόνο για να παει ξανά .
Τα παραδείγματα δεν ειναι τυχαία αλλα πραγματικά απο γνωστούς μου .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν κάνει τίποτα γιατρε !
Οτι θες μην διστασεις !
Καλές ακροάσεις !

Φίλε asahi ακριβώς αυτό είναι. Οπως είπε και ο Μάκης το αν αξίζει τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό. Στο συστημά μου αυτό που άκουσα ήταν μια καθαρότητα σε όλα τα όργανα, όλες τις συχνότητες και το ότι η μουσική εικόνα έγινε πιό τρισδιάστατη από πρίν.

Με αυτό το ομολογουμένως ακριβό μαραφετι, το συστημα παιζει το ίδιο μέρα νύχτα ανεξαρτήτως του φορτίου του Μ\Σ της ΔΕΗ;

Δεν είμαι καθόλου κατάλληλος να απαντήσω γιατί δεν μένω Ελλάδα. Εδώ στη Σουηδία δεν έχω παρατηρήσει ποτέ προβλήματα τέτοιου είδους στο ρεύμα. Από την άλλη βέβαια κάποια μηχανάκια έχουν ένδειξη σταθεροποίησης τάσης, αυτό όχι, αν αυτό λέει κάτι.