Ducksong
Supreme Member
Ducksong μηπως μπορείς να μου πεις ποιο hitachi εχεις?
http://www.skroutz.gr/s/4905258/Hitachi-R-V540PRU3-PWH.html
Ducksong μηπως μπορείς να μου πεις ποιο hitachi εχεις?
Λίμπχερ είχα παλια, η αληθεια ειναι πως κρατησε καμια 10ετια και βαλε. Της κουνιαδας μου της χαλασε στην 3ετια. Επι του παροντος εχω AEG, 8-9 ετων.
Αν επαιρνα τωρα, μαλλον LG θα κοιτουσα. Το πλυντηριο που πηρα προπερσι, σε αντικατασταση προβληματικου miele, ειναι εξαιρετικο.
Πρόσφατα που νόμισα ότι είχε χαλάσει το AEG και έψαχνα να το αντικαταστήσω (τελικώς μόνο η αποχέτευσή του είχε βουλώσει, τώρα είναι μια χαρά), κοιτούσα, επειδή δεν χωράει στον χώρο μου πλάτος ψυγείο μεγαλύτερο από 65 εκ. και επειδή έχω στη συνεχόμενη αποθήκη και χωριστό όρθιο καταψύκτη, να πάρω ψυγείο σκέτης συντήρησης. Βρήκα ότι δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα στην αγορά (τουλάχιστον όχι στη χώρα μας, και εάν θέλεις και inox ξεφεύγουν αδικαιολόγητα οι τιμές) και ότι σπανίζουν σε ύψη άνω του 1.70. Θα ήταν καλή περίπτωση πάντως, και με σοβαρή χωρητικότητα.
Βέβαια αντί για inox μπορείς να πάρεις και λευκό και να του κολλήσεις μια ωραία μεμβράνη, πχ τπτ Union Jack που είναι και της μοδός ή κάτι πιο ιδιαίτερο.
Να πχ για τον Ναθαναήλ:
![]()
Πρόσφατα που νόμισα ότι είχε χαλάσει το AEG και έψαχνα να το αντικαταστήσω (τελικώς μόνο η αποχέτευσή του είχε βουλώσει, τώρα είναι μια χαρά), κοιτούσα, επειδή δεν χωράει στον χώρο μου πλάτος ψυγείο μεγαλύτερο από 65 εκ. και επειδή έχω στη συνεχόμενη αποθήκη και χωριστό όρθιο καταψύκτη, να πάρω ψυγείο σκέτης συντήρησης. Βρήκα ότι δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα στην αγορά (τουλάχιστον όχι στη χώρα μας, και εάν θέλεις και inox ξεφεύγουν αδικαιολόγητα οι τιμές) και ότι σπανίζουν σε ύψη άνω του 1.70. Θα ήταν καλή περίπτωση πάντως, και με σοβαρή χωρητικότητα.
Βέβαια αντί για inox μπορείς να πάρεις και λευκό και να του κολλήσεις μια ωραία μεμβράνη, πχ τπτ Union Jack που είναι και της μοδός ή κάτι πιο ιδιαίτερο.
Λοιπον ακομα δεν εχω κανει κινηση για ψυγειο γιατι ακομα αντεχει το χρυσο μου αλλα επειδη ερχεται καλοκαιρακι και δεν θελω να μεινω με τα κρεατα στο χερι θα προχωρησω σε αγορα - για αρχη- ενος καταψυκτη μαλλον μπαουλου.
Θα τσεκαρω τι παιζει με τις εγγυησεις τους και αν υπαρχουν τιποτα θεικες εγγυησεις οπως αυτες που δινουν οι LG σε ολα της τα ψυγεια και η Samsung σε καποια αλλα αν εχει κανεις να προτεινει καποιον μπαυλοκαταψυκτη θα με βοηθουσε.
Απο οτι ειδα ομως οι κορεατες δεν φτιαχνουν τετοια κομματια.
Για αρχη κοιταζα καποιους της AEG αλλα τα σχολια χρηστων που διαβασα στο skroutz με εκαναν να το ξανασκεφθω.....
Το μονο βεβαιο ειναι οτι θελω :
* ενεργειακης κλασης Α++ (το θεωρω σημαντικοτερο να ειναι τα τοιχωματα χοντροτερα σε εναν καταψυκτη γιατι αυξανεται η ασφαλεια των τροφιμων αν γινει διακοπη ρευματος)
* Να μην ξεπερνα τα 300-350
* Να εχει μια χωρητικοτητα μεταξυ 150-200lt
* Να εχει μια καλη εγγυηση
Πότε πια whirlpool ψυγείο. Φτιαγμένο στην Τουρκία και με εγγύηση πολύ μακρυά από τα κορεατικα
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Το ακους να "βαρυγκομαει" ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.