καινουργιοι catalyst...!!!!

Ειναι απλα προβληματικοι drivers.Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο...
Με τους 7.2 και μια ΑΤΙ 1650/1950 εχουμε ενα λειτουργικοτατο και απροβληματιστο setup.

Ειναι απλα προβληματικοι drivers.Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο...
Με τους 7.2 και μια ΑΤΙ 1650/1950 εχουμε ενα λειτουργικοτατο και απροβληματιστο setup.

Και γιατι τους αλλαζετε ?

Νομιζα οτι υπηρχε λογος .

Απάντηση: Re: Απάντηση: καινουργιοι catalyst...!!!!

Η πιό σωστή κουβέντα. Λες και παίζουμε ολη μερα παιχνίδια ....

Ελα ντε.

Παντως εχω μπερδευτει . Φορματ απο δω , νεοι drivers απο κει, ολα οκ απο την αλλη, δεν βγαζω ακρη !

Χμ! και ποιός θα καταλάβει πχ ότι έβαλαν ρύθμιση για το τάδε αν δεν τους κατεβάζουμε;

Η λογικη λεει οτι οταν ΔΕΝ εχεις προβλημα ΔΕΝ πειραζεις !

ΑΝ σου λειπει κατι, τσεκαρεις τα release notes . -bye-

Ναι, με την ίδια λογική δεν αλλάζεις το DVD με HD.
Δεν βλέπαμε καλά;
Άλλωστε οι ρυθμίσεις που έγιναν στον Μπάμπη έγιναν μέσα από τους Catalyst που κάποια στιγμή σε κάποιο update πέρασαν και αυτές.

Προφανως μπερδεψες το υλικο με τους drivers -bye-.

( βρε μηπως εβγαλε η catalyst καμμια ταινια και δεν το πηρα χαμπαρι ? :flipout::flipout:)

σε πειραζω Παναγιωτη -bye-

Αν εννοεις ρυθμισεις το brightness contrast , αυτο το εχουν και οι προηγουμενοι drivers και μπορεις να το κανεις και απο το εκαστοτε player, εφοσον παιζεις overlay !

Εγώ σε όλα τα προγράμματα πάντα βάζω τις αναβαθμίσεις. Άλλωστε αν δεν τους έβαζα, τους 7.4, δεν θα ήξερα ότι και πάλι οι 7.3 είναι!
Πείραζε πείραζε εσύ…Χρήστο λένε και τον γιό μου…
Και αυτός με την Ferari έχει τρέλα

Εγώ σε όλα τα προγράμματα πάντα βάζω τις αναβαθμίσεις. Άλλωστε αν δεν τους έβαζα, τους 7.4, δεν θα ήξερα ότι και πάλι οι 7.3 είναι!
Πείραζε πείραζε εσύ…Χρήστο λένε και τον γιό μου…

Ελπιζω να ειναι αυτη η ομοιοτητα και μονο !!

Εγω ειμαι πολυ πειραχτηρι ..-bye- :flipout:

Απάντηση: Re: καινουργιοι catalyst...!!!!

Ωχχχχ......

;)

Μην ταραζεσαι βρε . Οταν λεει "τον εκπαιδευω" , εννοει τον οργανισμο του για να κοψει το τσιγαρο.-bye-

Ειπε θα παρει το ντιλα δεν ειπε ? :flipout::flipout::flipout: