καινουργιοι catalyst...!!!!

Άμα ποιά! Να κάνω και εγώ κανένα συγκριτικούλι...

Πριν και μετά το κάπνισμα.

Παναγιώτη, άστους αυτούς να συγκρίνουν προβολείς.
Αν θές συγκριτικούλι να μαζευτούμε εμείς οι θεριακλήδες και να τεστάρουμε Marlboro vs Marlboro Light vs Marlboro Wides. -bye-

Re: Απάντηση: Re: καινουργιοι catalyst...!!!!

Μην ταραζεσαι βρε . Οταν λεει "τον εκπαιδευω" , εννοει τον οργανισμο του για να κοψει το τσιγαρο.-bye-

Ειπε θα παρει το ντιλα δεν ειπε ? :flipout::flipout::flipout:

Εγώ κατάλαβα, ότι εννοούσε ότι τον εκπαιδεύει στο να γίνει μεγαλύτερο πειραχτήρι και να φτάσει στην αφεντιά σου, γι' αυτό έκανα ωχ....

και μάλιστα...

ΩΧΧΧΧΧ!!!!

Και αν κατάλαβα καλά, έτσι είπε...

Άντε να δούμε κανα συγκριτικούλι, έστω και εσάς να καπνίζετε... Κάτι είναι και αυτό... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καινουργιοι catalyst...!!!!

Εγώ κατάλαβα, ότι εννοούσε ότι τον εκπαιδεύει στο να γίνει μεγαλύτερο πειραχτήρι και να φτάσει στην αφεντιά σου, γι' αυτό έκανα ωχ....

και μάλιστα...

ΩΧΧΧΧΧ!!!!

Αντε βρε........blury...:flipout::flipout::flipout:

Αυτό που θα έχω από τώρα κατά νου, είναι πόσο γρήγορα διαδίδονται οι βρώμες εδώ μέσα...
Και για να μην το χαλάμε και αυτό το θρεντ πάρε με τηλέφωνο να σου πω τι συμβαίνει ακριβώς...

Παλιο-κρεμαστάρι...!

Re: Απάντηση: καινουργιοι catalyst...!!!!

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι να παραμείνουμε στους 7,2

οι οποιοι απο οτι καταλαβα ειναι τελικα αυτοι που δουλευουν σωστα...απο οτι ειδα στην σελιδα της ατι εχει 3 download...γινονται εγκατασταση με την σειρα που ειναι??

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/previous/radeon/radeonxip-cat72-xp.html

Αν είστε ΟΚ με τους 7.2 δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να βάλετε τους άλλους. Δεν βρίσκω κάτι παραπάνω ή καλύτερο στους 7.3 και 7.4 . Και με αυτά που αναφέρονται, καθήστε εκεί που είσαστε (7.2) .

οι οποιοι απο οτι καταλαβα ειναι τελικα αυτοι που δουλευουν σωστα...απο οτι ειδα στην σελιδα της ατι εχει 3 download...γινονται εγκατασταση με την σειρα που ειναι??

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/previous/radeon/radeonxip-cat72-xp.html

Ναί, το 3ο το βάζεις αν θέλεις να δουλέψεις τα input της κάρτας σου, αν έχει βέβαια (VIVO).

Ναί, το 3ο το βάζεις αν θέλεις να δουλέψεις τα input της κάρτας σου, αν έχει βέβαια (VIVO).

οκ..ευχαριστω.για να γινει σωστο σεταρισμα πρεπει να γινει απο την αρχη με συνδεση hdmi ή μπορω να ξεκινησω με component/vga και να σεταρω μετα την hdmi?(δεν εχω παρει το καλωδιο/ανταπτορα ακομα)

Πάντως παίζονται περίεργα κόλπα με τους Catalyst.

είχα τους 7.1 και ενώ στην αρχή όταν έβαλα 1280Χ720 μου έκανε overscan στην πλάσμα, φτιάχνοντας μια custom ανάλυση διόρθωσα το overscan. Έλα όμως που μετά ότι και ανάλυση να έδινα δεν μπορούσα να επεναφέρω το overscan!!!! Και μάλιστα μετά είχα underscan σε ότι ανάλυση και να έδινα εκτός από την custom.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό να μεταφερθεί και στον προβολέα και να μην μπορώ με τίποτα να έχω 1280Χ720 σωστό. Δηλαδή να πιάνει στο πανί τον σωστό χώρο με αποτέλεσμα τα γράμματα στα εικονίδια να είναι χάλια.
Πέρασα τους 7.4 από πάνω μήπως φτιάξει η κατάσταση αλλά τίποτα! Μέχρι που νόμιζα ότι έχει πρόβλημα ο προβολέας και δεν κάνει 1:1 mapping!

Ξυλώνω τελείως την ATΙ από το PC (uninstall από το control panel) και την ξαναπερνάω. Ήθελα να επαναφέρω το overscan στην πλάσμα μήπως και δω την σωστή ανάλυση στον προβολέα! Και όντως έτσι έγινε! Τώρα είμαι τζετ στον προβολέα αλλά στην πλάσμα έχω overscan (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα). Θα προσπαθήσω να ξανα φτιάξω custom resolution για την πλάσμα για να δω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στον προβολέα! Θα σας ενημερώσω!

Να προσθέσω ότι είχα περασμένο και το powerstrip το οποίο έχω ξυλώσει και αυτό. Θα προσπαθήσω να φτιάξω τα πράγματα όπως τα θέλω (custom resolution στην Πλάσμα και 1280X720 στον προβολέα) και θα επενάλθω. Ξέρω ότι αρκετοί εδώ μέσα έχουν πλάσμα με μικρότερη ανάλυση από 1280Χ720 και φαντάζομαι θα ενδιαφέρονται. Εκτός αν κάποιος ξέρει το "μυστικό" ήδη!

Εμένα πάλι χθες που εγκατέστησα τους 7,2 και το catalyst δεν μου άνοιγε λέγοντας με κάτι για λάθος Netframe αν θυμάμαι καλά . Έβαλα μια πολύ παλιά έκδοση που είχα αυτή που συνόδευέ η κάρτα και δουλεύει κανονικά . Τι πρέπει να κάνω για να μου τους δεχθεί.