καινουργιοι catalyst...!!!!

βαζοντας αυτους που εχει το cd μεσα (6,4)εφτιαξα μια custom στα 50χερτζ αλλα εχω μια θολουρα...why??

Δημήτρη άστα να πάνε. Μεγάλος ο πόνος με τις custom. Εγώ δεν ξαναφτιάχνω γιατί μετά δεν μπορώ να επαναφέρω την ανάλυση σε 1280Χ720 με overscan (για τον προβολέα...)
Για Δοκίμασε στα 60Mhz

Δημήτρη άστα να πάνε. Μεγάλος ο πόνος με τις custom. Εγώ δεν ξαναφτιάχνω γιατί μετά δεν μπορώ να επαναφέρω την ανάλυση σε 1280Χ720 με overscan (για τον προβολέα...)
Για Δοκίμασε στα 60Mhz

δεν νομιζω οτιβγαινει στα 60.....με βλεπω για vga...(εκει παιρνω 720p?)

εαν δεν περασω απο το δισκακι τους drivers αλλα απο το internet δεν μου περνα το hyndrvision....εαν περασουμε τους 7,2 θελουμε πριν netframe αλλα και visual c++...??

Βάλε το .NET framework 2.0 και θα είσαι εντάξει πιστεύω. Δοκίμασε το. Μπορείς όποτε θες να το βγάλεις αν και θα σου χρειαστεί σε πολλές εφαρμογές -bye-

Re: Απάντηση: καινουργιοι catalyst...!!!!

Αυτό απλά το κατεβάζω και τρέχω το exe? Η θέλει να είμαι online ?

Πραγματικά δεν θυμάμαι. Λογικά το κατεβάζεις και μετά το τρέχεις...

Επίσης καλό θα ήταν να κάνετε uninstall τους παλιούς drivers της ati πριν βάλετε καινούριους. Ο καλύτερος τρόπος για Uninstall είναι από τα αρχεία support που μπαίνουν στον υπολογιστή κατά την εγκατάσταση. Συνήθως στο c:\ati\support\ και στον φάκελο με το version που θέλουμε να βγάλουμε. Το αρχείο λέγετε AticimUn.exe. Θα εξαφανίσει ότι έχει σχέση με ΑΤΙ από τον υπολογιστή.

Από το site της ATI

The Catalyst™ Control Center requires that the Microsoft .NET Framework version 1.1 or 2.0 be installed. Without .NET version 1.1 or 2.0 installed, the Catalyst™ Control Center will not launch properly and the user will see an error message.

-bye-