Καινούρια ελαστικά;

Τα run flat φτιάχνονται παιδιά μην σας λένε μ@λ@κίες οι λαστιχάδες...
Έχω φτιάξει λάστιχο run flat που είχε φάει καρφί και ήταν μιά χαρά μετά...

Πάντως δεν τα συστήνω ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ! ! !

Ευχαριστω, φωτος & details των michelin pilot που φοραει, αυριο.
Εντω μεταξυ, καθος το επλενα προχτες, ανακαλυψα οτι το πισω αριστερα, αντι 255 ειχε 225 (σε 18χ8.5 ζαντα)!

Ρε σεις, δεν το ήξερα αυτό το ραν φλάτ!

Ρε τι άλλο θα μάθουμε εδώ μέσα ρεεεεεε!

Πάντως πολύ π@π@ριά μου φαίνεται.

Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί να τα προτιμήσω αντί για τα κανονικά λαστιχάκια!

ΥΓ: Ρε συ Μάριε, ακόμη με τη bmw είσαι ρε? Άλλαξε κανένα καρούλι!

Ευχαριστω Δημητρη,
Βλεπεις ποσο μικροτερο ειναι το λαστιχο απο την ζαντα πισω αριστερα?
Τους π@π@ρες!

Απάντηση: Re: Καινούρια ελαστικά;

Ntinos1972 said:
Ευχαριστω, φωτος & details των michelin pilot που φοραει, αυριο.
Εντω μεταξυ, καθος το επλενα προχτες, ανακαλυψα οτι το πισω αριστερα, αντι 255 ειχε 225 (σε 18χ8.5 ζαντα)!

Τώρα κατάλαβα τι έλεγες Ντίνο...

Λαστιχάς την έκανε αυτήν την μ@λ@κία?

Re: Απάντηση: Re: Καινούρια ελαστικά;

PETRAN said:
Τώρα κατάλαβα τι έλεγες Ντίνο...

Λαστιχάς την έκανε αυτήν την μ@λ@κία?

και εγω την ιδια απορια εχω.

φιλε πετραν αφου εχεις τοσο σοβαρο προβλημα γιατι δεν αγοραζεις μια ζαντα και ενα γρυλο να τα εχεις στο πορτ μπαγκαζ;

Μ'έκανες και γέλασα...(ειλικρινά,δεν σε ειρωνεύομαι..)
Έχεις δει πορτ μπαγκάζ απο μίνι? ούτε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ δεν χωράνε...

Φίλε backousis δυστυχώς δεν χωράει...
Να φανταστείς οτι όταν βάζω τα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ πρέπει πάντα να τα βάζω με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να εκμεταλεύομαι πλήρως όλο τον χώρο γιατί αλλιώς δεν τα χωράει...

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ισιγώνη μου φαίνεται μ'αυτό το αυτοκίνητο!

Ευγε Ντίνος, κούκλα, ωραίο χρώμα και η ζάντα ζούπερ, να τη χαίρεσαι. Η αντιπροσωπεία την έκανε την πατάτα;
Νομίζω ότι θα έπρεπε να μας δίνεται η επιλογή να διαλέξουμε αν θέλουμε ή όχι RFT ελαστικά. Στο Mercedes είχα μια φοβερή ρεζέρβα, ξεφούσκωτη που έπιανε ελάχιστο χώρο και είχε και κομπρεσεράκι παρέα απίθανο, σε 6-7λεπτά την είχε έτοιμη.

Μου φαίνεται οτι πέρασαν οι καλές εποχές των μαλακών ελαστικών για μερικούς απο εμάς...
Γ@μώ τα run flat!!!!

daskalakis marios said:
Ευγε Ντίνος, κούκλα, ωραίο χρώμα και η ζάντα ζούπερ, να τη χαίρεσαι. Η αντιπροσωπεία την έκανε την πατάτα;
Νομίζω ότι θα έπρεπε να μας δίνεται η επιλογή να διαλέξουμε αν θέλουμε ή όχι RFT ελαστικά. Στο Mercedes είχα μια φοβερή ρεζέρβα, ξεφούσκωτη που έπιανε ελάχιστο χώρο και είχε και κομπρεσεράκι παρέα απίθανο, σε 6-7λεπτά την είχε έτοιμη.

Η αντιπροσωπια λεει οτι ετσι ηρθε απο Γερμανια. Δεν ξερω αλλα σημερα μου ειπαν οτι θα μου το αλλαξουν (χιλια συγγνωμη κλπ.

Μαριε, αυτα που φοραει τωρα (απο την "μανα" του) ειναι αυτα:
Καλα δεν ειναι?