Thanks chief! :worshippy:από εβδομάδα θα σε φροντίσω...
Εβγαζε κεφαλές η AKG;
Για την V15 III έγραψα και παραπάνω...βρισκεται ανετα σε old-stock και, μάλιστα, ακούγονται τα καλύτερα γι αυτη. Πόσο σίγουρος ειναι κανείς για το old-stock όμως;...
Βλεπω να καταλήγω σε Grado Prestige Gold(ή Platinum, αν καταφέρω να την πάρω απο αμερική) ή Ortofon 2M Blue. To πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να τις ακούσω, οπότε θα προχωρήσω μαλλον βασει reviews.
Ευχαριστώ dutyfree! Σε τι βραχίονα εχεις την Gold;
Sorry για την αργοπορία αλλά ήμουν διακοπές
την κεφαλή την έχω στον δικό του βραχίονα (Thorens)
DF
και τέλος πέρσι αγόρασα την ORTOFON BRONZE. Βέβαια δεν είναι στον προυπολογισμό που αναφέρεσαι αλλά δεν παύει να ανήκει στην ίδια σειρά,μερικοί ισχυρίζονται ότι οι διαφορές στα τρία μοντέλλα είναι η ποιότητα του διαμαντιού, και να είναι σχεδίασης του 2007
Αχα! Σε ελαφρύ βραχίονα δηλαδή... Μάλιστα.
Μόλις σήμερα ολοκλήρωσα την ανακαλωδίωση του Grace και το απόγευμα θα εχουμε δοκιμές... Θα γράψω σύντομα νεώτερα![]()
Η μπρονζε ειναι μια υπερκεφαλη με τα ολα της με μοναδικο μειονεκτημα τον τονισμο λιγο των χρατς
η μπλου ειναι μια υπεραναλυτικη κεφαλη με το ιδιο προβλημα
Έχω Grado Ref Platinum σε RB250 σε TD125 και μπορείς να την ακούσεις.
Είμαι όμως Αθήνα.
Μιάς και είμαι κοντά στην αγορά μία ίδια, μπορείς να αναφέρεις τις εντυπώσεις σου από την Platinum?
To πλατώ είναι το Pro-Ject RPM 9.1. Δυστυχώς δεν την έχω ακούσει και πάω μόνο από περιγραφές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.