Καινούριες OLED τηλεοράσεις

dinelos

New member
12 February 2012
29
Ποτε περιπου θα βγουν στην ελληνικη αγορα καινουριες OLED τηλεορασεις εκτος απο τις 5 lg που υπαρχουν ?

Ποτε περιπου θα βγουν στην ελληνικη αγορα καινουριες OLED τηλεορασεις εκτος απο τις 5 lg που υπαρχουν ?
Αν εννοείς από άλλες εταιρείες, δεν έχει βγάλει ακόμα καμία άλλη σε παραγωγή. Ότι υπάρχει στη πιάτσα από OLED είναι μόνο από LG. Παίζει μόνη της σε αυτές, για αυτό κατά την άποψή μου , είναι και αυτός ένας ακόμη λόγος για να μη βιαστεί ακόμα κανένας να πάρει OLED, όσο ωραίες και αν είναι , που είναι οι άτιμες!!!

Αν εννοείς από άλλες εταιρείες, δεν έχει βγάλει ακόμα καμία άλλη σε παραγωγή. Ότι υπάρχει στη πιάτσα από OLED είναι μόνο από LG. Παίζει μόνη της σε αυτές, για αυτό κατά την άποψή μου , είναι και αυτός ένας ακόμη λόγος για να μη βιαστεί ακόμα κανένας να πάρει OLED, όσο ωραίες και αν είναι , που είναι οι άτιμες!!!

Γνωριζεις ποτε περιπου ακουγεται οτι θα βγουν απο φημες?

Last edited:

Οι 2 oled 4k σε 65" και 77" του 2014 έπρεπε να είχαν ήδη έρθει και απο το καλοκαιρι και μετά περιμένουμε τα μοντέλα του 2015

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ότι υπάρχει στη πιάτσα από OLED είναι μόνο από LG. Παίζει μόνη της σε αυτές, για αυτό κατά την άποψή μου , είναι και αυτός ένας ακόμη λόγος για να μη βιαστεί ακόμα κανένας να πάρει OLED, όσο ωραίες και αν είναι , που είναι οι άτιμες!!!

Γιατί το λές αυτό;

Οι 2 oled 4k σε 65" και 77" του 2014 έπρεπε να είχαν ήδη έρθει και απο το καλοκαιρι και μετά περιμένουμε τα μοντέλα του 2015

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί το λές αυτό;
Το λέω από την άποψη του ότι όταν κάτι είναι μονοπώλιο , όπως οι OLED από την LG ( δε κατακρίνω τις τηλεοράσεις της αυτές, το αντίθετο είναι σκέτη κόλαση ) το όφελος για το καταναλωτή από οποιαδήποτε σκοπιά ( τιμής κυρίως, ανάπτυξης, βελτίωσης , διόρθωσης λαθών κ.α ) είναι πολύ μικρότερο, από όταν υπάρχει ανταγωνισμός και από παρόμοια προϊόντα άλλων εταιρειών.

Μα οι άλλοι είναι το πρόβλημα που απέτυχαν να φτιάξουν φθηνά panel και μας πλασάρουν την ίδια εικόνα εδώ και 5 χρόνια προσθέτοντας smart λειτουργίες μια κούρμπα και 4k χωρις υλικό με αποκορύφωμα φέτος που μας πασάρουν το triluminos σαν τη νέα επαναστατική τεχνολογία. H lg πουλάει 40% ακριβότερα απο αυτά, μιά πραγματικά νέα τεχνολογία

Το θεμα ειναι οτι οι μεγαλες εταιρειες sony, lg, samsung, panasonic κινουν τα νηματα της αγορας και να ξερετε οτι η καθε μια γνωριζει πολυ καλα τις κινησεις της αλλης. Μπορει να εμφανιστουν κανα δυο κινεζικες εταιρειες κατασκευης oled πανελ και να δεις μετα που θα πανε οι τιμες.....

Μα οι άλλοι είναι το πρόβλημα που απέτυχαν να φτιάξουν φθηνά panel και μας πλασάρουν την ίδια εικόνα εδώ και 5 χρόνια προσθέτοντας smart λειτουργίες μια κούρμπα και 4k χωρις υλικό με αποκορύφωμα φέτος που μας πασάρουν το triluminos σαν τη νέα επαναστατική τεχνολογία. H lg πουλάει 40% ακριβότερα απο αυτά, μιά πραγματικά νέα τεχνολογία
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, όμως για αυτό πιστεύω οτι χρειάζεται λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να μπουν στο παιχνίδι και οι άλλες εταιρείες, δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, και τότε θα έχει πραγματικά τεράστιο όφελος ο καταναλωτής. Πιστεύω οτι ένα με δύο χρόνια το πολύ υπόθεση είναι ακόμα. Εξάλλου σε αυτό το χρονικό διάστημα περίπου, θα έχουν ξεκαθαρίσει γενικώς και τα πράγματα με όλες τις νέες τεχνολογίες ( 4κ, συμβατότητες κ.τ.λ ) που θα εφαρμοστούν καλύτερα και στις OLED.

Re: Απάντηση: Καινούριες OLED τηλεοράσεις

Μας εστειλες με τις τιμες..... εκανα μια εικονικη αγορα την sony 60w855 για αυτους ειναι η 60w840 και βγαινει μαζι με τα μεταφορικα (ups) 758 ευρω!!! Μιλαμε για 50% κατω απο Ελλαδισταν....
Λογικα θα πληρωσεις και τελωνειο, ξερει κανεις ποσα περιπου?

Ρε παίδες αυτές οι τιμές θα φτάσουν εδώ καμμιά φορά??
http://www.infissimaccioni.it/templates/shop/index.php?keysearch1=55ea970v
Το μαγαζί είναι πολωνία(Ε.Ε) και θεωρητικά δεν υπαρχει ουτε φπα ούτε δασμοί....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινούριες OLED τηλεοράσεις

Μα αυτό σου λέω εντός ΕΕ δεν υπάρχουν δασμοί!!! σίγουρα...
Ψήνομαι....

Το θέμα είναι σαν τεχνολογία, πότε θα γίνουν προσιτά τα panel oled σε μεγέθη 65 ίντσες + γιατί όταν έχεις ήδη 46-50άρα δεν αξίζει η μετάβαση σε 55άρα.
Ή θα χρειαστεί πάλι καμιά τριετία...

Σε γενικές γραμμές αν θέλει κανείς να πάρει μια 60άρα μπορεί με 1100-1200 . Για εμένα η τιμή είναι προσιτή σχετικά, αν υπολογίσεις οτι πριν μια 5ετία με τόσα αγόραζεις καμιά 32άρα.

Re: Απάντηση: Καινούριες OLED τηλεοράσεις

Μας εστειλες με τις τιμες..... εκανα μια εικονικη αγορα την sony 60w855 για αυτους ειναι η 60w840 και βγαινει μαζι με τα μεταφορικα (ups) 758 ευρω!!! Μιλαμε για 50% κατω απο Ελλαδισταν....
Λογικα θα πληρωσεις και τελωνειο, ξερει κανεις ποσα περιπου?

Προσοχη με αυτο site !!! Ειναι το ιδιο με αυτο που αναφερεται εδω:

:7SFGSFG:

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ΕΣ(Σχόλια-Πολιτική-Εγγυήσεων-Χρεώσεις)/page69

Το θέμα είναι σαν τεχνολογία, πότε θα γίνουν προσιτά τα panel oled σε μεγέθη 65 ίντσες + γιατί όταν έχεις ήδη 46-50άρα δεν αξίζει η μετάβαση σε 55άρα.

Απο 46" σε 55" η διαφορά είναι χαοτική...

55-inch-16x9-vs-46-inch-16x9.png

Και 50" με 55" δεν το λες και κοντινό σαν μέγεθος...

55-inch-16x9-vs-50-inch-16x9.png

Άρα αυτό που λες δεν ισχύει.

Όταν η διαφορά σε πλάτος μεταξύ μιας παλιάς 46αρας-μπαουλου με μια 55αρα slim είναι 5-10 πόντοι όχι, για μένα η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν αξίζει η μετάβαση. Μπορεί σαν οφελιμη εικόνα να παίρνεις 9 ίντσες παραπάνω, στον καναπέ που κάθομαι όμως δεν καταλαβαίνω την αλλαγή γιατί σαν όγκο πάνω κάτω είναι κοντά. Και ειδικά στα 3 μέτρα που είμαι πλέον, δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση σε 55αρα. The bigger the better.

Η 46αρα aquos που εχω, εχει μετρημενα 5 εκατοστα πλαισιο γυρω απο το πανελ....που αντιστοιχει σε σημερινη 50αρα slim (και αυτο μετρημενο). Η 55αρα ειναι +5ποντους στον ογκο που εχω τωρα. Στα 3,50 -4,50 μετρα που ειμαι, οταν ερθει η στιγμη, θα παω minimum σε 60αρα και ιδανινικα σε 65. Θα πρεπει η εικονα μιας 55αρας να ειναι εξωπραγματιικη για να με κανει να υποκηψω σε λιγοτερες ιντσες.Οποτε θα συμφωνησω με τον Βασιλη...