Καινουριο DAC

...Εκτός αυτού είμαι λίγο προκατειλημένος υπέρ του Mdac της Audiolab, καθότι έχει μέσα Sabre... έχει ωραίο κουτί, εξωτερική τροφοδοσία και δυνατό ενισχυτή ακουστικών,...και νομίζω σε πρώτη φάση να μην είμαστε προκατειλημένοι με τον αντιπρόσωπο, και μάλιστα μόνο μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία, διότι είμαι σίγουρος ότι τον έχουν πρήξει τον άνθρωπο στα τηλεφωνήματα, αν πας/πάμε και έχουμε προσωπική επαφή νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου το δώσει για ακρόαση έστω μιάς μέρας... (φυσικά θα με ενδιέφερε και εμένα να παραστώ)...

Χρήστο δεν είπα οτι είμαι προκατειλημένος. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος στην τηλεφωνική επικοινωνια που ειχαμε απλά είπα οτι ήταν κάθετα αρνητικός στην ερώτηση μου για ακρόαση στον χωρο μου... ε, και όσο να ναι αυτό με χάλασε κάπως αυτό κ τιποτα παραπάνω!!!!
Απο κει και πέρα μου ειπε οτι -οταν μιλήσαμε μεσα στην προηγουμενη εβδομάδα- οτι ηδη έχει δυο κομμάτια διαθέσιμα και άλλο ενα που εχει δωσει για τεστ στον Ηχο αν θυμαμαι καλα!!
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά... Αν κάποιος θέλει ας κάνει ενα τηλεφώνημα για να μάθει απο πρώτο χερι!
Απο κει και πέρα ισως πάω μια βόλτα για να το δω απο κοντά... αν θες πάμε κ μαζι!!!

οι μέχρι τώρα κριτικές του M-DAC είναι πολύ θετικές, με την υπάρχουσα τροφοδοσία. Τώρα, γιατί βγάζει και επιπλέον τροφοδοτικό είναι ένα θέμα, το οποίο νομίζω δεν θα το διαθέτει ως Audiolab αλλά ως άλλη εταιρία, υπό την καθοδήγηση του σχεδιαστή της νέας σειράς ψηφιακών πηγών. Το ίδιο θα κάνει και για το Logitech SB για το οποίο θα μπορείς να σου αλλάξει το ρολοι ώστε να συγχρονίζει με το M-DAC (όχι ότι κατάλαβα τι ακριβώς επιτυγχάνεται με αυτό απλά το αντιγράφω όπως το διάβασα..)

Το θέμα είναι μην το εξαιρετικό dac (προ της κυκλοφορίας του psu), γινει συνηθισμένο dac με την κυκλοφορία του τροφοδοτικού...

Ξέρεις σχόλια τύπου "καλό το dac, αλλά με το Μ-psu... δεν υπάρχει! ή ξεφεύγει! ή απογειώνεται! ή βάζει κάτω πολλαπλάσιας αξίας dac - giant killer ή ... ή ..."

Aυτά είναι που κάνουν ορισμένους να αλλάζουν dac...

lg_moon750Di.jpg

στους μτσ πάντως όλα τα βουβάλια που έχουν φτιαχτεί εδώ γύρω έχουν μπεί πολύ μεγαλύτερες τιμές...:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Καινουριο DAC

απο οσο κατάλαβα το εν λόγω παιζει χωρις drivers μεχρι τα 192
έκανα λάθος.. απλά ο driver σε mac εγκαθίσταται αυτόματα μόλις συνδέσεις την συσκευή στον υπολογιστή!
Απο το site: "The driver will be installed automatically when USB-device is connected for the first time. No third party driver needed!"

Μιχάλη (DomieMic65),
Μία ιδέα ακόμα: Τις κάρτες ήχου για τις οποίες έχουμε συζητήσει θα είναι μάλλον δύσκολο να τις δεις και να τις ακούσεις στους αντιπροσώπους. Όμως θα μπορούσες ενδεχομένως να πληροφορηθείς από αυτούς τα στοιχεία κάποιου άλλου χρήστη, ήδη κατόχου και να έλθεις απ' ευθείας σ' επαφή μαζί του.

Δεν πιστεύω να μην σ' εξυπηρετήσουν...

δεν μας βγαζεις μια συνοπτικη περιληψη ειμαι και στην δουλεια...

είναι απλά πράγματα.
Προφανώς είναι ένα επαρκές τροφοδοτικό ώστε να συμβαδίζει με την τιμή του, τουλάχιστον δεν τσιγκουνεύτηκαν χωρητικότητες.
Και φαίνεται ότι του αρκούν και μικρότεροι μετασχηματιστές....(με όποιες επιφυλάξεις).

Θέλω να πω, ότι δεν πιστεύω του m να είναι ούτε καν κοντά.
Τέλος το ότι όλοι οι τρελλαμένοι που βάζουν πχ στα βουβάλια τέρατα μετασχηματιστές και άλλα...δεν σημαίνει και τίποτα. - (απαραίτητα. Μπορεί όμως και να σημαίνει)

Re: Απάντηση: Καινουριο DAC

γιαυτο οταν λεμε τιμη 750 δεν παιζει,αρα το συγκρινεις σε αλλη κατηγορια τιμης πιο πανω

Το θέμα είναι μην το εξαιρετικό dac (προ της κυκλοφορίας του psu), γινει συνηθισμένο dac με την κυκλοφορία του τροφοδοτικού...

Ξέρεις σχόλια τύπου "καλό το dac, αλλά με το Μ-psu... δεν υπάρχει! ή ξεφεύγει! ή απογειώνεται! ή βάζει κάτω πολλαπλάσιας αξίας dac - giant killer ή ... ή ..."

Aυτά είναι που κάνουν ορισμένους να αλλάζουν dac...
Πολύ σωστά!
Δυστυχώς, καλώς ή κακώς, το θέμα είναι τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε με τα χρήματα που κάθε φορά υπάρχουν.

Άλλωστε γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ όλοι μας: Για να βοηθάμε με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, ο καθένας με τον τρόπο του. Αυτή η καλή διάθεση φιλίας και προσφοράς γίνεται η καλύτερη προστασία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς... :smile:

Πες μας βρε Δημήτρη ξεκάθαρα... τι μετασχηματιστές δοκίμασες και τι συμπεράσματα έβγαλες?

Να έχουμε και μεις μια ιδέα...

είναι απλά πράγματα.
Προφανώς είναι ένα επαρκές τροφοδοτικό ώστε να συμβαδίζει με την τιμή του, τουλάχιστον δεν τσιγκουνεύτηκαν χωρητικότητες.
Και φαίνεται ότι του αρκούν και μικρότεροι μετασχηματιστές....(με όποιες επιφυλάξεις).

Θέλω να πω, ότι δεν πιστεύω του m να είναι ούτε καν κοντά.
Τέλος το ότι όλοι οι τρελλαμένοι που βάζουν πχ στα βουβάλια τέρατα μετασχηματιστές και άλλα...δεν σημαίνει και τίποτα. - (απαραίτητα. Μπορεί όμως και να σημαίνει)

οκ thanks και γω αυτο πιστευω οτι θελει αυτο που πρεπει, ουτε το μετασχηματιστακι που δινουν αυτοι ουτε και το τερας που φτιαχνουν αλλοι λογω τελειομανιας,το θεμα ειναι ποιος καθοριζει τι πρεπει.
Θελω να πω οτι αν δεν τοχει μεσα το κουτι του απο κατασκευης μετρημενο απο τον κατασκευαστη του,εσυ μετα πας στα τυφλα αν δεν εχεις και γνωσεις.
Εγω γενικα ειμαι υπερ στο να εχει το τελικο προιον τα παντα και οχι να παρεις κατι και μετα να ψαχνεις παλι,μας φταναν τα καβλωδια ναχουμε τωρα και τα τροφοδοτικα?

Ξεκάθαρα τα λεω βρε...
απλά κάνω και άλλες δουλειές και δεν έχω μυαλό και ίσως βγαίνουν ακαταλαβίστικα.
Λέω ότι έχει αξιολογότατες χωρητικότητες.
Τέτοιες που δεν βρίσκεις στον ανταγωνισμό (στον πεζό ανταγωνισμό, αυτό κάνει 17000 νομίζω).
Όμως οι μτς του ίσως φανούν μικροί σε κάποιους.
Εγώ είχα στο δικό μου βουβάλι τέτοιους ή μεγαλύτερους, και έβαλα ακόμα μεγαλύτερους και ήταν πιό καλά.... (no comment.... - ούτε θελω να αρχίσει σύγκριση sim audio με βουβάλια._)

Απάντηση: Re: Καινουριο DAC

Ξεκάθαρα τα λεω βρε...
απλά κάνω και άλλες δουλειές και δεν έχω μυαλό και ίσως βγαίνουν ακαταλαβίστικα.
Λέω ότι έχει αξιολογότατες χωρητικότητες.
Τέτοιες που δεν βρίσκεις στον ανταγωνισμό (στον πεζό ανταγωνισμό, αυτό κάνει 17000 νομίζω).
Όμως οι μτς του ίσως φανούν μικροί σε κάποιους.
Εγώ είχα στο δικό μου βουβάλι τέτοιους ή μεγαλύτερους, και έβαλα ακόμα μεγαλύτερους και ήταν πιό καλά.... (no comment.... - ούτε θελω να αρχίσει σύγκριση sim audio με βουβάλια._)

Eδω ενα phono [που εκανες και αρση βαρων] εχει 1 KW μ/σ ,τωρα παλι αρχισες με τις τροφοδοσιες?

Παίδες,
Νομίζω πως εδώ έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Είναι εύκολο να τον ανεβάσουμε. Η πρόκληση είναι να κινηθούμε στα προκαθορισμένα πλαίσια.

Βέβαια, αν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει ν' ανεβάσει τον προϋπολογισμό του, εμείς δεν θα είμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως!

εγω παλι μιλαω για ολες τις επιλογες επειδη ψαχνομαι τουλαχιστο εναμιση χρονο για ντακ με budget οσο κατσει αρκει να το αξιζει και να μην μας πιασουν κοροιδο

Dom μην φοβάσαι
παρε κολλητήρι και πλακέτα...μεχρι και εγω μπορω
οχι βουβάλι γιατι πλέον στο φερνουν λέγκο και δεν ειναι οτι καλύτερο για ξεκινήμα
ή παρτο μ/χ, ολο και καποιος θα πάει στο ΙΙΙ

Dom μην φοβάσαι
παρε κολλητήρι και πλακέτα...μεχρι και εγω μπορω
οχι βουβάλι γιατι πλέον στο φερνουν λέγκο και δεν ειναι οτι καλύτερο για ξεκινήμα
ή παρτο μ/χ, ολο και καποιος θα πάει στο ΙΙΙ

λες γι αυτό να το είπαν λεγκάτο ?