Καινουριο DAC

Κώστα δεν νομίζω... κατ' αρχην δεν ξέρουμε προδιαγραφές!

Θα τις μάθουμε σύντομα, όπου νάναι φτάνει και στην Ελλάδα, αν πιστέψουμε τον Silesen.

Δευτερον δεν νομίζω να μπορεί να μπει στον DM-20... λένε μεν "to all preamplifiers" αλλά μάλλον εννοουνε τα τρέχοντα μοντέλα! Ο δικός μου δεν έχει πουθενά υποδοχή για εξτρα πλακέτα και δεν έχω καμια όρεξη να του ανοιγω τρυπες!

Θα δούμε, έχω ρωτήσει στο σχετικό νήμα στο φόρουμ της Densen για το δικό μου ενισχυτή, τον DM-10 και περιμένω απάντηση.

Επίσης δεν έχει εισοδο usb παρα μόνο δυο coax (οκ εχω το hiface θα μου πεις)...
Δεν ξέρω δεν με πολυπείθει...

...

Ποσο θα κανει? πρεπει να ειναι ακριβο τα cd της εταιρειας που βλεπω και ειναι πανακριβα,νομιζω οτι εχει πει τι ποσο μπορει να δωσει

Το cd της εταιρείας είναι ακριβό, αλλά οι onboard πλακέτες όχι.

σιγα μην ειναι...
Για να το πω κομψα, διατηρω σοβαροτατες επιφυλαξεις

που τις στηρίζεις;

Πάντως, βρετανός αντιπρόσωπος που εμπορεύεται μεταξύ άλλων και Densen και Audiolab, με τον οποίο μίλησα πρόσφατα για το 8200 (με πήρε τηλέφωνο, μετά από επαφή που έκανα μαζί του σε αγγλικό φόρουμ!), μου είπε ότι κατά τη γνώμη του ακόμα και το Β-410 (το εισαγωγικό μοντέλο της Densen) είναι πολύ καλύτερο από τα 8200, Σάβρα ξε-Σάβρα. Παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα εκτός από το τσιπάκι... (το Β-410 είναι βέβαια ακριβότερο, αλλά και αρκετά παλιότερο...)

Όσον αφορά το FabelDAC, α) κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα έχει γύρω στα 350 , β) δε νομίζω ότι μπαίνει σε παλιότερα μοντέλα γ) από άποψη πρακτικότητας χωλαίνει χοντρά, με μόνο δύο ομοαξονικές εισόδους.

Θωμα , καλοακουστο το M-dac, ευχομαι να κατσει στο συστημα σου ιδανικα κ να ανταποκριθει στις προσδοκιες σου -bye-

Ευχαριστώ Παντελή μόλις έχω νεότερα θα τα μοιραστώ μαζί σας. Έχω μάθει πολλά με την εδώ παρέα..

Κώστα Ζαγκ. σε μένα μπαίνει το fabel αλλά προτίμησα την απλή αλλά δοκιμασμένη σάβρα...
Το fabel πως θα το δοκιμάσεις στο σύστημά σου? Γουρούνι στο σακί?

Πέραν βέβαια το θέμα πρακτικότητας, όπως πολύ σωστά είπε ο μελισομάτης... και το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσουν αυτόνομα και πολύ ακριβότερα dac και streamer της εταιρείας... κάποτε...

Πόσο καλά θα πρέπει να είναι αυτά για να δικαιολογήσουν τη διαφορά τιμής απο το fabel?????

Γρίφος είναι... καλύτερα να μην μπλέξει ο Μιχάλης με το fabel (που δεν το πιστεύω να μοντάρεται και στον DM-20)
Eμένα μου μοιάζει πιο πολύ για αναβάθμιση των pre με ψηφιακή είσοδο... παρά για ικανό dac...

Για τα αυτόνομα που θα έρθουν βέβαια αλλάζει το πράγμα (όπως και η τιμή!)

Last edited:
Όπως και ο Νίκος (Dalanik), κι εγώ τείνω να μην ασχοληθώ με το Fabel, παρότι είναι συμβατό με τον 110. Και τα stand-alone θα ξεκινούν στην καλύτερη από το χιλιάρικο. Οπότε Μιχάλη, η αναζήτηση συνεχίζεται.

Χτύπα τη άφοβα.

Την πήρα μεταχειρισμένη πριν 2-3 μήνες και με έχει αφήσει άφωνο.
Την πήρα για το home studio αλλα περνάει περισσότερη ώρα στο hifi στο σαλόνι.
Χτυπιέται με το dac του unico cd (2300ε) στα ίσα.

Πολλές φορές την περνάω και κατευθείαν στον τελικό και παίζω με το ψηφιακό της volume - αν και νομίζω πως περνόντας απο τον Προ παίζει λίγο καλύτερα.

sorry για το off-topic, αλλα τα luxman πιος τα φερνει ελλαδα, το δα-100 το φερνουν η μονο το δα200?

^ το οποίο HiFi απο τι αποτελείται;
Υπολογιστής PC ή Mac;

ο συνδυασμός Mac με Pure Music / Ammara είναι σκάλες καλύτερος από τον αντίστοιχο PC με Foobar, οπότε ότι κι αν συνδέσεις πάνω τους θα έχει φαντάζομαι την ίδια αναλογία σε ποιότητα υπέρ της λύσης Mac

ο συνδυασμός Mac με Pure Music / Ammara είναι σκάλες καλύτερος από τον αντίστοιχο PC με Foobar, οπότε ότι κι αν συνδέσεις πάνω τους θα έχει φαντάζομαι την ίδια αναλογία σε ποιότητα υπέρ της λύσης Mac

Ναι κ εγώ με Mac παίζω!
Βεβαια για καθημερινές ακροάσεις προτιμώ το Decibel αλλά για πιο σοβαρές το Pure Music!
Να ρωτήσω στο Pure Music δεν έχει πρόβλημα στο να συνδεθεί σε Hog Mode ναι;

εμενα παντως το καλυτερο κλικ μου τοκανε το audirvana+ φιλε Μιχαηλ αλλα τελειωσε το trial και δεν ξαναμπαινει εχει και το mac os καποια πονηρη (τυπου) registry και δεν την βρισκω για Apple γαμωτο της

εμενα παντως το καλυτερο κλικ μου τοκανε το audirvana+ φιλε Μιχαηλ αλλα τελειωσε το trial και δεν ξαναμπαινει εχει και το mac os καποια πονηρη (τυπου) registry και δεν την βρισκω για Apple γαμωτο της

Συμφωνώ απόλυτα.. και σε εμένα το ίδιο εχει συμβεί και η βλακεία που έκανα είναι οτι σχεδόν μια βδομάδα χρήσης πηγε τζαμπα γιατί έφυγα διακοπές... :)))
Βασικά σκέφτομαι να το αγοράσω κάποια στιγμή!!!

"Please provide more details of the hardware in question. Also feel free to mail me, we could set up a remote access session in this case."

Οταν βλέπω τέτοιες απαντήσεις για προβλήματα που προκύπτουν απο το Support της RME όλο κ πείθομαι... χε χε!!!