Κακό timing για αγορά τηλεόρασης?

SLionB, την Sony EX700 την αποκλείεις λόγω edge-led?

Γιατί εμένα μ' αρέσει καλύτερα από την ΗΧ700. Ματ οθόνη και αλουμίνιο μπροστά, στο κάτω μέρος.

Σε εμφάνιση είναι καλύτερη από την πλαστική HX700 αλλά όχι σαν συνολική απόδοση.

καλα συγνωμη κιολας αλλα την πλατη της θα βλέπεις?Ενταξει συμφωνοι,η ποιοτητα του πλαστικου στην πλατη ειναι σχετικα χαμηλη,αλλα απο το να κοψει ποιοτητα στην εικονα καλυτερα να κοψει απο τα πλαστικα της πλάτης.Και ειναι κριμα γιατι σαν αποδοση πραγματικα αξιζει σαν τηλεοραση

καλα συγνωμη κιολας αλλα την πλατη της θα βλέπεις?Ενταξει συμφωνοι,η ποιοτητα του πλαστικου στην πλατη ειναι σχετικα χαμηλη,αλλα απο το να κοψει ποιοτητα στην εικονα καλυτερα να κοψει απο τα πλαστικα της πλάτης.Και ειναι κριμα γιατι σαν αποδοση πραγματικα αξιζει σαν τηλεοραση

Αν ήταν μόνο η πλάτη θα σου έλεγα ΟΚ.
Αλλά αυτό το πλαστικό φθάνει μέχρι μπροστά στον σχεδιασμό Monolithic Design, οπότε το συνολικό αποτέλεσμα κατά την ταπεινή υποκειμενική μου άποψη δεν αξίζει σε σχέση με την ποιότητα εικόνας της συγκεκριμένης τηλεόρασης.
Σε όλα τα πράγματα καλώς ή κακώς παίζει ρόλο και η εμφάνιση πόσο μάλλον σε αντικείμενα και συσκευές που βάζουμε στο σαλόνι μας.

ναι η αληθεια εκτεινεται προς το πλαι το πλαστικο αλλα σε καθε περιπτωση πιστευω οτι το monolithic front design καλυπτει κατα τη γνωμη μου την μετρια ποιοτητα του πλαστικου.Σε καθε περιπτωση η σχεδιαση ειναι θεμα προσωπικο,απλα εγω παντα ιεραρχώ πανω απο ολα την ποιοτητα εικονας και θεωρω δευτερευον τη σχεδιαση

Επιτέλους υπάρχει θεός !

Βρήκα τηλεόραση με προδιαγραφές που έψαχνα εξ'αρχής και είναι και μοντέλο 2010 + 3D Ready...
Και ενώ αλώνισα όλη την Αθήνα, και όλα τα διαδικτιακά καταστήματα χωρίς αποτέλεσμα, και ενώ βρήκα μία τελευταία B750 στο Πλαίσιο και μου δώθηκε η ευκαιρία να την αγοράσω, ο καλός θεούλης εμφάνισε μπροστά στα μάτια μου αυτή:

Samsung LE46C750

την οποία αν είχα ανοιχτά τα μάτια μου εδώ μέσα και δεν ήμουν γκαβάδι θα την είχα προσέξει στο post του czoun
Samsung LNC750 series boasts 240Hz and Interactive "apps,"

και από ότι φαίνεται θα είναι και φθηνότερη από το παλιότερο μοντέλο έχοντας καλύτερα χαρακτηριστικά:

1200

Last edited:
Απάντηση: Re: Κακό timing για αγορά τηλεόρασης?

z5500d138small.jpg
attachment.php

dsc00576p.jpg
attachment.php

71961320.jpg
attachment.php

overscan......:chinscratch:
dsc00563p.jpg

attachment.php

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    47.5 KB · Views: 110
  • 2.JPG
    2.JPG
    31 KB · Views: 109
  • 3.JPG
    3.JPG
    27.8 KB · Views: 2
  • 4.JPG
    4.JPG
    21.4 KB · Views: 109
  • 5.JPG
    5.JPG
    43.7 KB · Views: 108
  • 6.JPG
    6.JPG
    53.1 KB · Views: 7
Επιτέλους υπάρχει θεός !

Βρήκα τηλεόραση με προδιαγραφές που έψαχνα εξ'αρχής και είναι και μοντέλο 2010 + 3D Ready...

Μου αρεσει που λεει στο αρθρο...

Για όσους δεν μπορούν να επενδύσουν σε μία plasma ή μία LED LCD, η Samsung θα λανσάρει και την σειρά 750, LCD τηλεοράσεων με συμβατικό φωτισμό από λάμπες CCFL.

Κοινως ετσι οπως ειναι η διατυπωση υπονοειται οτι οι CCFL LCD ειναι για "παρακατιανούς"...

ε τι περιμενες απο το fullhd.gr?αφου ειναι φανερος ο samsung-pro χαρακτήρας του?ειναι φυσικο επομένως να υπερασπιζεται τις led

αγαπητε ειμαι στην ιδια φαση αλλα με μικροτερο λιγο budget
κι εγω θα περιμενω 1-2 μηνες να δω τι παιζει και μαλλον παω για 3d πιθανοτατα απο τις νεες samsung αν μαθεις κατι νεο πες το εδω να ξεκινησω
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα ειναι ολες οι νεες τβ με 3d για γυαλια η θα ειναι και 3d χωρις γυαλια μερικες ...

Ολες θα ειναι με γυαλια και για καθε ζευγαρι υπολογισε γυρω στα 200 ευρω...

Κοινως αν θελεις να δεις 3D (αν βρεις τιποτα να δεις βεβαια) με 3 φιλους σου θελεις 4x200=800 ευρω εκτος απο την 3D τηλεοραση και το 3D BR player...

γιατι 200? τα γυαλια που εχουμε στο σινεμα δεν κανουν?
παντως ακομα και τοσο ναχουν ειμαι σιγουρος πως μεσα σε λιγο καιρο θα πεσουν οπως και το player
τεσπα αν παρεις τβ απο δω και περα παντως δεν εχεις λογο να μην πας σε 3d με τετοιες τιμες που λενε πως θαχουν

γιατι 200? τα γυαλια που εχουμε στο σινεμα δεν κανουν?

Όχι, γιατί τα γυαλιά του σινεμά, είναι χαζά, παθητικά γυαλιά, ενώ τα γυαλιά του οικιακού 3D διαθέτουν κρύσταλλα με ενεργά κλείστρα υγρών κρυστάλλων και πομποδέκτη για επικοινωνία/συγχρονισμό με την τηλεοράση...

Μου αρεσει που λεει στο αρθρο...

Για όσους δεν μπορούν να επενδύσουν σε μία plasma ή μία LED LCD, η Samsung θα λανσάρει και την σειρά 750, LCD τηλεοράσεων με συμβατικό φωτισμό από λάμπες CCFL.

Κοινως ετσι οπως ειναι η διατυπωση υπονοειται οτι οι CCFL LCD ειναι για "παρακατιανούς"...

Εγώ είμαι παρακατιανός και δεν θα δώσω 2000+ για αγορά τηλεόρασης είτε τα έχω είτε δεν τα έχω.Μια φορά το έκανα και το μετάνιωσα.Αφού η τηλεόραση έγινε πλέον consumer προϊόν με αλλαγές μοντέλων ανά εξάμηνο οι αγορές μου θα είναι προσεκτικές και μελετημένες αφού ανά 5ετία στάνταρ θα μας βάζουν να αλλάζουμε τηλεόραση.

αγαπητε ειμαι στην ιδια φαση αλλα με μικροτερο λιγο budget
κι εγω θα περιμενω 1-2 μηνες να δω τι παιζει και μαλλον παω για 3d πιθανοτατα απο τις νεες samsung αν μαθεις κατι νεο πες το εδω να ξεκινησω
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα ειναι ολες οι νεες τβ με 3d για γυαλια η θα ειναι και 3d χωρις γυαλια μερικες ...

Τα νέα τα γράφουν τα παιδιά εδώ μέσα μόλις σκάνε και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.Η βοήθειά τους είναι σημαντικότατη. Χρόνο να έχεις να διαβάζεις.Αν ήμουν προσεκτικότερος δεν θα έχανα 2 μήνες ψαξίματος για κάτι που ήταν ήδη γραμμένο εδώ.
Το 3D να σου πω δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά αφού υπάρχει ευπρόσδεκτο.Το ευχάριστο είναι ότι θα έχω μια τηλεόραση όπως την θέλω, στο design που την θέλω, με τα χαρακτηριστικά που θέλω αφού είναι συνέχεια της πετυχημένης σειράς B650 -> B750 -> C750.
Ουσιαστικά αλλάζει μόνο η βάση από εμφάνιση, και στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει επιπλέον 3D Ready,και περισσότερες ιντερνετικές εφαρμογές.
Περισσότερο είναι η αίσθηση ότι αγοράζεις κάτι καινούργιο και όχι κάτι που είναι ήδη ξεπερασμένο μόλις το αγοράσεις.

Ολες θα ειναι με γυαλια και για καθε ζευγαρι υπολογισε γυρω στα 200 ευρω...

Κοινως αν θελεις να δεις 3D (αν βρεις τιποτα να δεις βεβαια) με 3 φιλους σου θελεις 4x200=800 ευρω εκτος απο την 3D τηλεοραση και το 3D BR player...

:grinning-smiley-043

Εγώ είμαι παρακατιανός και δεν θα δώσω 2000+ για αγορά τηλεόρασης είτε τα έχω είτε δεν τα έχω.Μια φορά το έκανα και το μετάνιωσα.Αφού η τηλεόραση έγινε πλέον consumer προϊόν με αλλαγές μοντέλων ανά εξάμηνο οι αγορές μου θα είναι προσεκτικές και μελετημένες αφού ανά 5ετία στάνταρ θα μας βάζουν να αλλάζουμε τηλεόραση.

Και πολυ καλα θα κανεις , στις LCD ειδικα μια τηλεοραση μολις εμφανιζεται στην αγορα ειναι ηδη "ξεπερασμενη" (με η χωρις "...") και υπαρχει ετοιμο το επομενο μοντελο...

Οσα περισσοτερα πληρωσει καποιος τοσα περισσοτερα θα χασει...

συμφωνω κι εγω για το ποσο των χρηματων καταντησε η τβ χειροτερη απο pc στην ανανεωση που θελει, οποτε δεν πρεπει να καταξοδευομαστε αλλα το χειροτερο ειναι αλλο:
οτι απο τι εχω διαβασει εδω μεσα ολα τα μοντελα απο το φτηνοτερο μεχρι το ακριβοτερο αυτην τη στιγμη εχουν προβληματα ακομα ειτε στην εικονα ειτε στην κινηση ειτε αλου το οποιο θεωρω απαραδεκτο υστερα απο τοσα χρονια εξελιξης των νεων τηλεορασεων
πεθυμησα ηδη την matchline 100hz philips 32" που ειχα μεχρι πριν 3 χρονια αν εξαιρεσεις την ακτινοβολια που εκπεμπουν οι crt
τεσπα ελπιζω οπως και στα pc οσο περνουν τα χρονια να αγοραζεις οικονομικα αξιολογα προιοντα κατι που σιγα σιγα διαφαινεται...

Last edited:
Έτσι είναι ο κόσμος σήμερα φίλε μου, τρέχει με ταχύτητα φωτός.

Δεν φταίει το παλικάρι εάν εσύ αδυνατείς να αντιληφθείς τις εξελίξεις :flipout:

ehmm.. όντως αδυνατώ να αντιληφθώ τις εξελίξεις!
σε άλλη LG αναφέρεται η πρόταση, και άλλη ρωτά στο άλλο thread
.. apologies!

Καλησπέρα……… γνώμη μου.. πάντα είναι Κακό το timing για αγορά τηλεόρασης…… περιμένεις να βγει το καλύτερο … ο εχθρός του καλου δεν λένε…..