SLionB, την Sony EX700 την αποκλείεις λόγω edge-led?
Γιατί εμένα μ' αρέσει καλύτερα από την ΗΧ700. Ματ οθόνη και αλουμίνιο μπροστά, στο κάτω μέρος.
Σε εμφάνιση είναι καλύτερη από την πλαστική HX700 αλλά όχι σαν συνολική απόδοση.
SLionB, την Sony EX700 την αποκλείεις λόγω edge-led?
Γιατί εμένα μ' αρέσει καλύτερα από την ΗΧ700. Ματ οθόνη και αλουμίνιο μπροστά, στο κάτω μέρος.
καλα συγνωμη κιολας αλλα την πλατη της θα βλέπεις?Ενταξει συμφωνοι,η ποιοτητα του πλαστικου στην πλατη ειναι σχετικα χαμηλη,αλλα απο το να κοψει ποιοτητα στην εικονα καλυτερα να κοψει απο τα πλαστικα της πλάτης.Και ειναι κριμα γιατι σαν αποδοση πραγματικα αξιζει σαν τηλεοραση
...... Sony EX700 .......
Επιτέλους υπάρχει θεός !
Βρήκα τηλεόραση με προδιαγραφές που έψαχνα εξ'αρχής και είναι και μοντέλο 2010 + 3D Ready...
γιατι 200? τα γυαλια που εχουμε στο σινεμα δεν κανουν?
Μου αρεσει που λεει στο αρθρο...
Για όσους δεν μπορούν να επενδύσουν σε μία plasma ή μία LED LCD, η Samsung θα λανσάρει και την σειρά 750, LCD τηλεοράσεων με συμβατικό φωτισμό από λάμπες CCFL.
Κοινως ετσι οπως ειναι η διατυπωση υπονοειται οτι οι CCFL LCD ειναι για "παρακατιανούς"...
αγαπητε ειμαι στην ιδια φαση αλλα με μικροτερο λιγο budget
κι εγω θα περιμενω 1-2 μηνες να δω τι παιζει και μαλλον παω για 3d πιθανοτατα απο τις νεες samsung αν μαθεις κατι νεο πες το εδω να ξεκινησω
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα ειναι ολες οι νεες τβ με 3d για γυαλια η θα ειναι και 3d χωρις γυαλια μερικες ...
Ολες θα ειναι με γυαλια και για καθε ζευγαρι υπολογισε γυρω στα 200 ευρω...
Κοινως αν θελεις να δεις 3D (αν βρεις τιποτα να δεις βεβαια) με 3 φιλους σου θελεις 4x200=800 ευρω εκτος απο την 3D τηλεοραση και το 3D BR player...
Εγώ είμαι παρακατιανός και δεν θα δώσω 2000+ για αγορά τηλεόρασης είτε τα έχω είτε δεν τα έχω.Μια φορά το έκανα και το μετάνιωσα.Αφού η τηλεόραση έγινε πλέον consumer προϊόν με αλλαγές μοντέλων ανά εξάμηνο οι αγορές μου θα είναι προσεκτικές και μελετημένες αφού ανά 5ετία στάνταρ θα μας βάζουν να αλλάζουμε τηλεόραση.
Εγώ πάντως αγόρασα την εξής τηλεόραση : http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?32148
και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... Ωραίο design, λεπτή και πολύ καλή απόδοση εικόνας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.