Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

Status
Not open for further replies.
O Ρομπέν Κόλα (αγγλ. Robin Kola) είναι ο αρχετυπικός Αλβανός λαϊκός ήρωας: ένας αβρός κι ευσεβής παράνομος της σύγχρονης εποχής, ο οποίος είναι διάσημος από εκδοχές του θρύλου για το γεγονός ότι έκλεβε τους πλούσιους και μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Επίσης παρουσιάζεται ως ένας δεινός σκοπευτής. Αυτός κι οι ακόλουθοί του συνήθως συσχετίζονται με το Δάσος του Περτουλίου στα Τρίκαλα.
Σε πολλές ιστορίες αντίπαλος του Ρομπέν ήταν ο δεσποτικός Σερίφης των Τρικάλων, ο οποίος διέπραττε ευρέως κατάχρηση εξουσίας, οικειοποιούμενος εκτάσεις γης, κυνηγώντας αδίκως τους φτωχούς και θέτοντας υπέρογκη φορολογία στους υπηκόους του. Σε κάποιες ιστορίες, αντίπαλος είναι ο Πρίγκηπας Δένδιας, ίσως ο Σαμαράς των Αθηνών, σφετεριστής του θρόνου της λαϊκής εξουσίας. Σε κάποιες εκδοχές του μύθου, ο Ρομπέν Κόλα λέγεται πως ήταν ευγενής, ο κόμης Ρόμπιν του Κόλου, τη γη του οποίου καταχράστηκαν άπληστοι άνθρωποι των τραπεζών. Κάποιες φορές εμφανίζεται να έχει πολεμήσει στην Τρίτη Αντιμνημονιακή Σταυροφορία και, γυρνώντας στην Αλβανία, να βλέπει τα εδάφη του καταπατημένα από το μοχθηρό Σερίφη. Σε κάποιες ιστορίες είναι ο υπερασπιστής του λαού, που πολεμάει εναντίον διεφθαρμένων αξιωματούχων και του τυραννικού καθεστώτος της μνημονιακής κυβέρνησης που τους προστατεύει, ενώ άλλες φορές είναι ένας αλαζόνας και ξεροκέφαλος επαναστάτης, που απολαμβάνει κάθε μάχη να γίνεται λουτρό αίματος, κατασφάζοντας τους αντιπάλους του με απίστευτη σκληρότητα.

wikipidia.tr.

Re: Απάντηση: Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

O Ρομπέν Κόλα (αγγλ. Robin Kola) είναι ο αρχετυπικός Αλβανός λαϊκός ήρωας: ένας αβρός κι ευσεβής παράνομος της σύγχρονης εποχής, ο οποίος είναι διάσημος από εκδοχές του θρύλου για το γεγονός ότι έκλεβε τους πλούσιους και μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Επίσης παρουσιάζεται ως ένας δεινός σκοπευτής. Αυτός κι οι ακόλουθοί του συνήθως συσχετίζονται με το Δάσος του Περτουλίου στα Τρίκαλα.
Σε πολλές ιστορίες αντίπαλος του Ρομπέν ήταν ο δεσποτικός Σερίφης των Τρικάλων, ο οποίος διέπραττε ευρέως κατάχρηση εξουσίας, οικειοποιούμενος εκτάσεις γης, κυνηγώντας αδίκως τους φτωχούς και θέτοντας υπέρογκη φορολογία στους υπηκόους του. Σε κάποιες ιστορίες, αντίπαλος είναι ο Πρίγκηπας Δένδιας, ίσως ο Σαμαράς των Αθηνών, σφετεριστής του θρόνου της λαϊκής εξουσίας. Σε κάποιες εκδοχές του μύθου, ο Ρομπέν Κόλα λέγεται πως ήταν ευγενής, ο κόμης Ρόμπιν του Κόλου, τη γη του οποίου καταχράστηκαν άπληστοι άνθρωποι των τραπεζών. Κάποιες φορές εμφανίζεται να έχει πολεμήσει στην Τρίτη Αντιμνημονιακή Σταυροφορία και, γυρνώντας στην Αλβανία, να βλέπει τα εδάφη του καταπατημένα από το μοχθηρό Σερίφη. Σε κάποιες ιστορίες είναι ο υπερασπιστής του λαού, που πολεμάει εναντίον διεφθαρμένων αξιωματούχων και του τυραννικού καθεστώτος της μνημονιακής κυβέρνησης που τους προστατεύει, ενώ άλλες φορές είναι ένας αλαζόνας και ξεροκέφαλος επαναστάτης, που απολαμβάνει κάθε μάχη να γίνεται λουτρό αίματος, κατασφάζοντας τους αντιπάλους του με απίστευτη σκληρότητα.

wikipidia.tr.

δεν απαντάς.... Άλλο ρώτησα, εκτός και αν αναφερόσουν σε αυτόν το Κόλα σε νήμα άσχετο με αυτόν....

Τι θες να σου απαντήσω βρε Αιμίλιε ; Στα σοβαρά τωρα. Είναι 12 μέρες που ασχολούμαστε με έναν εγκληματία Αλβανό και δη υπό αριστερή οπτική. Εάν αυτό είναι το όραμα της αριστεράς, ο κεντρικός προβληματισμός της και το καλύτερο αύριο, που θα φέρει, τι να πω;

Τι θες να σου απαντήσω βρε Αιμίλιε ; Στα σοβαρά τωρα. Είναι 12 μέρες που ασχολούμαστε με έναν εγκληματία Αλβανό και δη υπό αριστερή οπτική. Εάν αυτό είναι το όραμα της αριστεράς, ο κεντρικός προβληματισμός της και το καλύτερο αύριο, που θα φέρει, τι να πω;

τίποτα. Γιατί ασχολείσαι δεν έχω καταλάβει......

Υ.Γ Το ότι ήταν "Αλβανός" σημαίνει κάτι??

ε μη μου λες τώρα γιατί ασχολούμαι εγώ. Μόνο εσύ ασχολείσαι κι έχεις ανεβάσει κάθε μπουρδολογία που έχει γραφτεί. Ελεος πιά. Μια υπόδειξη σου κάνω ότι έχεις κουράσει αφάνταστα, μια και δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου.

Σε κάποιες ιστορίες, αντίπαλος είναι ο Πρίγκηπας Δένδιας, ίσως ο Σαμαράς των Αθηνών, σφετεριστής του θρόνου της λαϊκής εξουσίας.

Εικάζεται ότι ο Πρίγκηπας Δένδιας, γνωστός και με το όνομα Judge Dreadιας είναι αυτός που τον σκότωσε...

:flipout::flipout::flipout:

ε μη μου λες τώρα γιατί ασχολούμαι εγώ. Μόνο εσύ ασχολείσαι κι έχεις ανεβάσει κάθε μπουρδολογία που έχει γραφτεί. Ελεος πιά. Μια υπόδειξη σου κάνω ότι έχεις κουράσει αφάνταστα, μια και δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου.

μα αν βρε by περίμενα να ανεβάσετε κάτι "ανώτερο", θα περίμενα μήνες. Εκτός απο βιασμούς Μουσουλμάνων, απο τους "ευπατρίδες", κλπ κλπ......δεν θα βλέπαμε και τίποτα άλλο. Αντε και κανα νήμα για τον "κακό" ΣΥΡΙΖΑ και για κανένα τραγικό νέο απο κανένα "επιφανή" πολίτη....

και για να το τελειώνουμε, τα νήματα είναι ελεύθερα, απο όσο ξέρω,.....καταλαβαίνω οτι το θέμα κάνει "τσίζ", αλλά δεν μου λέει κάτι. Η συμμετοχή σε αυτά είναι προαιρετική. Μου αρέσουν αυτά τα "θέματα". Οι επισημάνσεις ποτέ δεν μου έλεγαν "κάτι", τσάμπα κουράζεσαι.

φιλικά.

Υ.Γ Επίσης μετά απο δέκα μέρες μπαν, μην μου φορτώνεις οτι σας "κούρασα"....Έλεος...Άλλος άνοιξε το παρόν thread, άλλοι έγραφαν.... Εγώ "έλειπα"....:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

Ρε σεις περασμενες 12 είναι
...

κι ούτ' ένα τηλεφώνημα από το Σεργουντ ή έστω τα Τρίκαλα

Απάντηση: Re: Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

0.47.για νάμαστε ακριβείς..

Και είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει κλείσει σε δυό τρία ποστάκια ,κατά την γνώμη μου..

δεν θάπρεπε καν να υπάρχει.

Re: Απάντηση: Re: Κακοποιοί και ΕΛ.ΑΣ. :Προβληματισμοί....

δεν θάπρεπε καν να υπάρχει.

Μπορούμε να ανοίξουμε ανάλογου ύφους thread!
Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια...
If I were a rich man dibidibidibidibi dibidibidibide
Κλπ κλπ...

μα αν βρε by περίμενα να ανεβάσετε κάτι "ανώτερο", θα περίμενα μήνες. Ε
Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το να διαβάζεις και να πιστεύεις κάθε μπούρδα που συναντάς στο ίντερνετ και μάλιστα να την αναπαράγεις κατοπιν, δεν σε κάνει καλύτερο απο τα δίποδα φασιστοεδη που ποστάρουν ανάλογα άρθρα που έχουν καταπιεί αμάσητα επειδή μόνο και μόνο τους ταιριάζει ιδεολογικά...έτσι?

Γιατί αν δεν το κατάλαβες πόσταρες μια απίστευτη βλακεια που σε οδήγησε στο να φας μπαν και με το που γύριζες ποστάρεις μια ακόμα μεγαλύτερη απο μια γνωστή σε όλους κωλοσελίδα, γραμμένη απο κάποιον που δηλώνει συγκρατούμενος του Κόλα και που λέει πως ένας δολοφόνος είναι όμοιρος του κράτους που πρέπει να του χαριστεί η ελευθερία του και πως τις ληστείες τις έκανε για να εκδικηθεί το κράτος και κρατικά σκυλιά και ένα κάρο μαλακίες.
Και το κάνεις βέβαια χωρίς να παίρνεις θέση ή να σχολιάζεις τις μαλακίες που γράφουν αυτοί των οποίων τα κείμενα αναπαράγεις χωρίς να τα περάσεις απο οποιοδήποτε είδος φίλτρου..

Μην απορείς μετά..

Last edited:
Ε, είναι λίγο της φιλοσοφίας "Το σουτιέν της μάγκωσε και δεν ξεκουμπώνει! Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!"

το νήμα το άνοιξα εγώ μετά απο προτροπή της Γενικής Διαχείρισης προκειμένου να μην πάνε χαμένοι κάποιοι προβληματισμοί.Προφανώς και ήταν λάθος επιλογή.Εγένετω το θέλημά σας λοιπόν.

Status
Not open for further replies.