H πιο προσιτή λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή :
http://www.xtz.se/en/products/electronics/class-a100-d3-svart#.UMdWmuSE3L8
γύρω στα 800Ε που θα σου δώσει ένα 80% των δυνατοτήτων των ηχείων τουλάχιστον. Βέβαια, σε υψηλές εντάσεις ο ενισχυτής σκληραίνει λίγο και αν το τουίτερ των ηχείων τείνει προς το λαμπρό (δλδ τονίζει την υψηλή περιοχή) τότε ίσως και να σε ενοχλεί....
Δώσε λίγο σημασία στο Arcam Α90. Επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, υπάρχει και τελικός που τον συνοδεύει, υπάρχει 5κάναλη κάρτα αναλογική για να γίνει πολυκάναλος προ, φονο κλπ. Και απο ήχο κάτσε καλά.
Eίναι μόνο για εικόνα αυτά Γιώργη.
pre out χρειάζεσαι για αυτή τη δουλειά.
Ακόμα και αν έχει δεν στο συνιστώ πάντως... η προενίσχυση του samsung είναι ανάλογου επιπέδου με τα τελικά στάδια!
θα χαντακώσεις και το ηχείο και τον τελικό, όσο καλό τελικό και αν βρεις.
:ernaehrung004:
στις υψηλες σκληραιναν αρκετα.
Βεβαια δεν αποκλειω το ενδεχομενο να μην εφταιγε τοσο ο ενισχυτης οσο το οτι τα ηχεια ηταν
(και ειναι ουσιαστικα ακομα) αστρωτα.
Εξαιρετικη επιλογη......ειχα διαβασει πιο παλλια 1 συγκριτικο τεστ http://avmentor.gr/reviews/group_test_integrated_amps_2010_4.htm για τον συγκεκριμενο.Θα φανε καλα τα ηχεια!!
Είσαι ωραίος! Χαλάλι η αναμονή, το τρέξιμο, το ψαξιμο.... Τώρα sit back and enjoy your music!!!!
Eloy & Therion??? δικός μας και εσυ !!! Πάρε εξωτερικό σκληρό μεγάλο....σου έχω υλικό....
Να πάρω κι' εγώ σκληρό καλέ κύριος;!;!;!;!;! :ADFADF1:
καλοταξιδα και απο εμενα .... απο οτι καταλαβα σου μπηκε το μικροβια ....καλως ηλθες λοιπον Οταν θα εισαι πιο ετοιμος ( τουλαχιστον μετα απο ενα χρονο ) θα μου στειλεις πμ να σου δωσω ενα σετ τελικο προ να τον κανεις ενα τεστ drive να γραψεις τις αποψεις σου ...
Μια φιλικη συμβουλη .... για αρχη μην απλωθεις σε χιλιαδες μουσικα θεματα ...κρατησε μονο τα πολυ αγαπημενα σου κοντα , ακουγε τα συνεχως , μαθε τα οσο γινεται καλυτερα και με την μεγαλυτερη δυνατη λεπτομερια και μετα θα εισαι ακομα πιο ετοιμος για αποψη και κριτικη αλλα σε συγκεκριμενα θεματα πλεον ( αυτο κανω και εγω ...μαζι με επαναληψεις για να μην τα ξεχνω)
φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Φιλαράκι άξιος!
καλοτάξιδα ηχεία και ενισχυτής και με πολλές πολλές μουσικές!
ξεκινάς για round 3 σύντομα ;-)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.