Απάντηση: Re: Καλά τα κερδίσαμε..Πως τα οδηγούμε?
Ρε προεδρα μεσα σε ολα εισαι. Για Camel ειχα να ακουσω απο τοτε που ημουν φοιτητης!
Αμα εεις ακουσει και ayreon θα πηδηχτω απ'το παραθυρο...
Το ξερα οτι το round 3 ηταν ατακα που μονο εσυ θα την καταλαβαινες. Για ντακ δεν θα παω γιατι ημανε
πονηρος ο βλαχος και πηρα ενισχυτη 2 σε 1. Οποτε γλιτωα και το προβολι (παλι καλα, φτου-φτου)
Μολις ακουσα το Σταυρο του Νοτου, αγαπημενο μου ακουσμα απο πριν καν παω σχολειο
(με βαση τη μετρηση του χρονου κατα dalanik δηλαδη πριν καμμια δεκαρια χρονια).
Αισθανομαι οτι ΕΤΣΙ το ακουω για πρωτη φορα.
Και 2 ερωτησεις για την εκλεκτη κοινοτητα:
1. O ενισχυτης με το που ανοιγει βγαζει ενα μικρο θορυβο στα ηχεια (ενα φσσσσσσσσ)
το οποιο δεν επηρεαζεται απο την αυξομειωση της εντασης. Δεν ειναι κατι που με ενοχλει καθολου
στην ακροαση αλλα ειπα να ρωτησω, ειναι φυσιολογικο? Σημειωτεον ο ενισχυτης ειναι μεταχειρισμενος
μολις τριων με τεσσαρων μηνων και εχει παιξει ελαχιστα πριν τον παρω.
2. Παιζω flac απο media player και το δινω στον ενισχυτη μεσω οπτικης ωστε να μην εχω απωλεια και να
αναλαμβανει το dac του την επεξεργασια. Απο τη στιγμη που το dac της πηγης μου δεν παρεμβαινει
καθολου, παιζει κανενα ρολο η πηγη καθαυτη? Αν δηλαδη επαιζα με αλλο media player (καλυτερο ή
χειροτερο) θα καταλαβαινα διαφορα, ή ολη τη δουλεια την κανει το dac?
Aντε δεν κρατιεμαι τωρα που αρχισα, αλλη μια...
3. Θα μπορουσα να παρω καλυτερο αποτελεσμα με αλλη συνδεσμολογια? (αν πχ εστελνα στον ενισχυτη
μεσω coaxial?)
Καλορίζικιος. Λέω να περάσω καμμία βόλτα να δώ αν η πανασονικ έχει καμμια γραμμή όχι για τίποτε άλλο μην βάζεις σκέψεις με το μυαλό σου.
Με therion σε άφησα. Οι Eloy πως προέκυψαν?? Και ακούς μονο eloy ή και camel ας πούμε???
Ε τι γρίφους. πηγή - ντακ - καλώδια. Για ενιχυτή πήγαινες με πλάσμα 50άρα βρέθηκες. Για ντακ θα πας με προβόλι θα βρεθείς. Ετσι είναι αυτά τα πράγματα. Πατάς σε λα ματζόρε και σου βγαίνει ντο μινόρε
Ρε προεδρα μεσα σε ολα εισαι. Για Camel ειχα να ακουσω απο τοτε που ημουν φοιτητης!
Αμα εεις ακουσει και ayreon θα πηδηχτω απ'το παραθυρο...
Το ξερα οτι το round 3 ηταν ατακα που μονο εσυ θα την καταλαβαινες. Για ντακ δεν θα παω γιατι ημανε
πονηρος ο βλαχος και πηρα ενισχυτη 2 σε 1. Οποτε γλιτωα και το προβολι (παλι καλα, φτου-φτου)
Μολις ακουσα το Σταυρο του Νοτου, αγαπημενο μου ακουσμα απο πριν καν παω σχολειο
(με βαση τη μετρηση του χρονου κατα dalanik δηλαδη πριν καμμια δεκαρια χρονια).
Αισθανομαι οτι ΕΤΣΙ το ακουω για πρωτη φορα.
Και 2 ερωτησεις για την εκλεκτη κοινοτητα:
1. O ενισχυτης με το που ανοιγει βγαζει ενα μικρο θορυβο στα ηχεια (ενα φσσσσσσσσ)
το οποιο δεν επηρεαζεται απο την αυξομειωση της εντασης. Δεν ειναι κατι που με ενοχλει καθολου
στην ακροαση αλλα ειπα να ρωτησω, ειναι φυσιολογικο? Σημειωτεον ο ενισχυτης ειναι μεταχειρισμενος
μολις τριων με τεσσαρων μηνων και εχει παιξει ελαχιστα πριν τον παρω.
2. Παιζω flac απο media player και το δινω στον ενισχυτη μεσω οπτικης ωστε να μην εχω απωλεια και να
αναλαμβανει το dac του την επεξεργασια. Απο τη στιγμη που το dac της πηγης μου δεν παρεμβαινει
καθολου, παιζει κανενα ρολο η πηγη καθαυτη? Αν δηλαδη επαιζα με αλλο media player (καλυτερο ή
χειροτερο) θα καταλαβαινα διαφορα, ή ολη τη δουλεια την κανει το dac?
Aντε δεν κρατιεμαι τωρα που αρχισα, αλλη μια...
3. Θα μπορουσα να παρω καλυτερο αποτελεσμα με αλλη συνδεσμολογια? (αν πχ εστελνα στον ενισχυτη
μεσω coaxial?)
Last edited by a moderator: