Dion999
AVClub Addicted Member
Παλι καλα που δεν σου πηραν και τα λαστιχα και τις ζαντες μαζι...![]()
Αυτα ουτε σε νορμαλ βουλκανιζατερ δε βγαινουν
Παλι καλα που δεν σου πηραν και τα λαστιχα και τις ζαντες μαζι...![]()
Εστω και αργά έμαθα κι εγώ τι είναι οι Emo και οι Trendy.
Ο Κάγκουρας όμως δεν ξέρω... Τι είναι;
η σωστη κοινωνια στην εποχη μας ειναι ειδος προς εξαφανιση
του χρονου προτεινω
να τυπωθουν τα καλαντα σε cd και να σταλουν σε γειτονικα σπιτια μαζι με paypal να κανουμε εκει της καταθεσεις μας να τελειωνει το παραμυθι
τα ιδια και εδω (Aγ Παρασκευη)
τρομαξα να ανοιξω την πορτα και μπηκε ενα EMO με μια Trendy πανω κατω 20 χρονων μεφωνη σαν του Shrek αντε τωρα να του πεις μας τα παν αλλοι ...να φας και και κανα shoot για discrimination
Παντως εδω στη Ροδο, σημερα που κατεβηκα στα μαγαζια και ηπια κι ενα καφε, γινοταν χαμος απο τους πιτσιρικαδες στι δρομο και μαλιστα οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν και ντυμενοι Αϊ Βασιληδες!!!! Τωρα το ποσοι απο τους μικρους ξερανε τους στιχους...αυτο ειναι αλλο θεμα!
Πηγα για καφε και μου φυγανε κοντα στα 50 απο τα καλαντα:blush:
Το εθιμο μπορει να το κρατανε Σπυρο, αλλα δυστυχως δεν ειναι καθολου οπως παλια...
Θυμαμαι οτι εμεις οταν ημασταν μικροι και γυρναγαμε τα σπιτια να πουμε τα καλαντα, εαν δεν τα λεγαμε ολα και να πουμε και στο τελος ενα παινεμα για το σπιτι, δεν σταματουσαμε, δεν ζητουσαμε λεφτα αλλα και οι μεγαλοι δεν μας δινανε εαν δεν τελειωναμε. Τωρα ερχονται μονο και μονο για τα λεφτα και καθολου για την γιορτινη ατμοσφαιρα, δυστυχως...Δεν λεω, κι εμεις χαιρομασταν οταν μας εδιναν λεφτα, αλλα δεν ηταν και αυτοσκοπος μας! Τελικα ειναι αυτο που λενε ολοι " Καθε περσι και καλυτερα"
Μάλιστα, βράδυ Παραμονής προς ανήμερα τα Χριστούγεννα, σωστά;
Σε ποια περιοχή γίνονται αυτά τα όμορφα έθιμα; να ξέρω που θα μετακομίσω στο μέλλον !
Κάλαντα γιοκ σήμερα και για εμένα.
:damnyou:
Ψυχή δεν πάτησε !
"No Carols Today..":guitarist:
Γιάννη ελπίζω του χρόνου να συμμετάσχω (επιτέλους) στην όμορφη και μουσική διαδρομή σας ..![]()
η σωστη κοινωνια στην εποχη μας ειναι ειδος προς εξαφανιση
του χρονου προτεινω
να τυπωθουν τα καλαντα σε cd και να σταλουν σε γειτονικα σπιτια μαζι με paypal να κανουμε εκει της καταθεσεις μας να τελειωνει το παραμυθι
τα ιδια και εδω (Aγ Παρασκευη)
τρομαξα να ανοιξω την πορτα και μπηκε ενα EMO με μια Trendy πανω κατω 20 χρονων μεφωνη σαν του Shrek αντε τωρα να του πεις μας τα παν αλλοι ...να φας και και κανα shoot για discrimination
Παλια. πολυ παλια..... Εγω παντως δεν το προλαβα. Οι παπουδες του club (κανενας Νανοπουλος ή κανενας Σουρλας) θα ας πουνε εμπειριες.![]()
Επειδή τοπιασα το υπονοούμενο, σε ενημερώνω ότι από το προηγούμενο βράδυ μαζευόμαστε με τον ξάδελφό μου, κάναμε τις απαραίτητες πρόβες ( τα τρίγωνα ήταν χειροποιήτα από σίδερα οικοδομής με καταπληκτικό κρυτάλλινο ήχο ) και την επόμενη τις 7 το πρωί είμαστε στους δρόμους, αυτά στην δεκαετία του 70, μάλλιστα οι γνωρίζοντες λίγο από ιστορία ίσως θυμιθούν την φιγούρα του πολιτικού της χούντας Ανδρουτσόπουλου, είχα την τύχη - ατυχία να κτυπήσω την πόρτα του εκεί λίγο μετά το 71, μας καλοδέχτηκε και εισπράξαμε το μυθικό ποσό των 20 δραχμών, φανταστείτε την χαρά μας όταν μετά το λέγαμε σε άλλους πιστιρικάδες.:grandpa:
Σίμο αυτή ήταν γνωριμία.Υποθέτω ότι έκανες πολύ καιρό να πλύνεις τό χέρι σου (λόγω συγκινήσεως ασφαλώς...) κατόπιν τής χειραψίας μέ τον αείμνηστο Αδαμάντιο.:blush:
Χρόνια Πολλά.:ernaehrung004:
Επειδή τοπιασα το υπονοούμενο, σε ενημερώνω ότι από το προηγούμενο βράδυ μαζευόμαστε με τον ξάδελφό μου, κάναμε τις απαραίτητες πρόβες ( τα τρίγωνα ήταν χειροποιήτα από σίδερα οικοδομής με καταπληκτικό κρυτάλλινο ήχο ) και την επόμενη τις 7 το πρωί είμαστε στους δρόμους, αυτά στην δεκαετία του 70, μάλλιστα οι γνωρίζοντες λίγο από ιστορία ίσως θυμιθούν την φιγούρα του πολιτικού της χούντας Ανδρουτσόπουλου, είχα την τύχη - ατυχία να κτυπήσω την πόρτα του εκεί λίγο μετά το 71, μας καλοδέχτηκε και εισπράξαμε το μυθικό ποσό των 20 δραχμών, φανταστείτε την χαρά μας όταν μετά το λέγαμε σε άλλους πιστιρικάδες.:grandpa:
Εμείς στολίζαμε τό Δέντρο στίς 23 Δεκεμβρίου...Είχε νόημα η γιορτή .Ολα γινόντουσαν στήν ώρα τους..Οπότε εναρμονιζόντουσαν οι πάντες στίς Μέρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.