ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ...GEORGE PAPAS..

Σιδερένιος φίλε και περιμένουμε να μαθουμε ολες τις λεπτομέριες!

Δημοσθένη κοιμόταν κατα την αφαίρεση τού σκουληκίου.Δεν θυμάται ακριβώς όλες τίς λεπτομέρειες.Εκτός εάν τον έβαλαν τον άνθρωπο σε υπαίθριο χειρουργείο.Μηπως είδες το M.A.S.H. τώρα τελευταία και επηρεάστηκες???:flipout:
:ernaehrung004:

Ευχαριστω για τις ευχες...
Η εγχειριση εγινε εκτακτα στο Νοσοκομειο Βεροιας.Αν μπορουσα να την προγραμματισω,θα την εκανα στο Διαβαλκανικο.Εδω βρεθηκαν αρκετοι γνωστοι,γιατροι και προσωπικο,και δεν ειχα καθολου αγχος.Βεβαια οταν ηρθε η ωρα του χειρουργειου οι εφημερευοντες γιατροι τα χρειαστηκαν...βγηκαν εξω και ενημερωσαν τη γυναικα μου για το δυσκολο της καταστασης.Η επεμβαση κρατησε τρεις ωρες και θυμαμαι οταν με ξαναφεραν στο δωματιο ετρεμα σαν το ψαρι...πρεπει να τελειωνε η ναρκωση.Την επομενη με ειχαν με μορφινη και εκανα τον καλυτερο υπνο της ζωης μου!
Το μεγαλυτερο ομως προβλημα δεν ηταν ο πονος της εγχειρησης,αλλα η δυσκολια του εντερου να ξαναλειτουργησει.Ειχε φουσκωσει η κοιλια μου απο τα αερια κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα γι αυτο...ειχα βουλωσει!!!
Μια μπορα ηταν και περασε...παμε για αλλα τωρα!

Γιώργο το κατάλαβα από το 7 ημέρες που είπες....
πρέπει να ήταν σοβαρά τα πράγματα....

αλλο κακό να μη σε βρει....

Ευχαριστω...
Τον Hafler τον χαιρεται, προς το παρον,ο Κακαλιος.
Αυτες τις μερες της αναρρωσης ειμαι αρκετα στο inernet και ξεσκονιζω τα cd κλασσικης που ειχα καιρο ν ακουσω.

Ευχαριστω για τις ευχες...
Η εγχειριση εγινε εκτακτα στο Νοσοκομειο Βεροιας.Αν μπορουσα να την προγραμματισω,θα την εκανα στο Διαβαλκανικο.Εδω βρεθηκαν αρκετοι γνωστοι,γιατροι και προσωπικο,και δεν ειχα καθολου αγχος.Βεβαια οταν ηρθε η ωρα του χειρουργειου οι εφημερευοντες γιατροι τα χρειαστηκαν...βγηκαν εξω και ενημερωσαν τη γυναικα μου για το δυσκολο της καταστασης.Η επεμβαση κρατησε τρεις ωρες και θυμαμαι οταν με ξαναφεραν στο δωματιο ετρεμα σαν το ψαρι...πρεπει να τελειωνε η ναρκωση.Την επομενη με ειχαν με μορφινη και εκανα τον καλυτερο υπνο της ζωης μου!
Το μεγαλυτερο ομως προβλημα δεν ηταν ο πονος της εγχειρησης,αλλα η δυσκολια του εντερου να ξαναλειτουργησει.Ειχε φουσκωσει η κοιλια μου απο τα αερια κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα γι αυτο...ειχα βουλωσει!!!
Μια μπορα ηταν και περασε...παμε για αλλα τωρα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχα κάνει εντερεκτομή πριν δυο χρόνια και το έντερό μου έκανε να λειτουργήσει 8 μέρες! Περαστικά!

Υ.Γ. Τουλάχιστον τώρα θα έχεις και φυσικό βαρόμετρο. Φαγούρα όποτε αλλάζει ο καιρός!

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ...GEORGE PAPAS..

Είναι στο σπίτι μου καλά φυλαγμένος!

χεχεχε

Μπορώ να τον φυλάω κι εγώ αν θελήσεις...Μην σου πιάνει και χώρο δηλαδή.:flipout:
Το πρόβλημα είναι ότι με τρώει ακόμα. :chinscratch:
Λέω να φτιάξω ένα συστηματάκι αμειγώς λάμπα και ένα αμειγώς γκάζια-τρανζίστορ.
Μήπως να ανοίξω ένα θεματάκι...?:flipout:

Σπυρο,οταν με "ανοιξαν",ολα ηταν κολλημενα μεταξυ τους...
Περιμενω το Μανολο τωρα,να μου χαιδεψει την καραφλα,για να γιαννω πληρως!
:ernaehrung004:

Ελα μάνα μου , Ωραίος και Σιδερένιος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα πέρασα ακριβώς το ιδιο σε ηλικία 16

...τώρα δέ μένει παρά να σου τήν χαϊδεψω .....για να γιάννεις τέλεια !:ernaehrung004:

Σήμερα το απόγιομα ήρθε στο τσαρδί μου ο Γιώργης.:fahne90:
Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος.
Ακούσαμε μουσικές αλλά με προβλημάτισε σφόδρα.
Για να μη τα πολυλογώ μου έβγαλε το σύστημα σχεδόν σκάρτο και ένα βήμα πριν την έκφραση "για τα μπάζα".
Σε κάποια στιγμη μου είπε πως η φωνή είναι αλλοιωμένη (τόσο χάλια το σύστημα).
"Ρε, αυτός δεν είναι ο Πουλόπουλος.
Δεν είναι έτσι η φωνή του"...
Φυσικά δεν είχε άδικο (καθώς - μην ξεχνιόμαστε - έχει μαθητεύσει στην Lyric N.Y...:Banane0: )
Kαι δεν είχε άδικο διότι εκείνη την στιγμή άκουγε Μητροπάνο!!!!:flipout: :flipout:

Κόντεψα να πάθω καρδιακό από το γέλιο.
Να είσαι καλά ρε Ζώρζ.:award:

Υ.Γ: μήπως παίρνεις φάρμακα??????

Re: Απάντηση: ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ...GEORGE PAPAS..

Σήμερα το απόγιομα ήρθε στο τσαρδί μου ο Γιώργης.:fahne90:
Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος.
Ακούσαμε μουσικές αλλά με προβλημάτισε σφόδρα.
Για να μη τα πολυλογώ μου έβγαλε το σύστημα σχεδόν σκάρτο και ένα βήμα πριν την έκφραση "για τα μπάζα".
Σε κάποια στιγμη μου είπε πως η φωνή είναι αλλοιωμένη (τόσο χάλια το σύστημα).
"Ρε, αυτός δεν είναι ο Πουλόπουλος.
Δεν είναι έτσι η φωνή του"...
Φυσικά δεν είχε άδικο (καθώς - μην ξεχνιόμαστε - έχει μαθητεύσει στην Lyric N.Y...:Banane0: )
Kαι δεν είχε άδικο διότι εκείνη την στιγμή άκουγε Μητροπάνο!!!!:flipout: :flipout:

Κόντεψα να πάθω καρδιακό από το γέλιο.
Να είσαι καλά ρε Ζώρζ.:award:

Υ.Γ: μήπως παίρνεις φάρμακα??????

Καλά ρε ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ...?????:award: