ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Σιδερένιος φίλε και περιμένουμε να μαθουμε ολες τις λεπτομέριες!
Γρήγορα περαστικά...![]()
Αλήθεια τον Hafler τον έδωσες?
Ευχαριστω για τις ευχες...
Η εγχειριση εγινε εκτακτα στο Νοσοκομειο Βεροιας.Αν μπορουσα να την προγραμματισω,θα την εκανα στο Διαβαλκανικο.Εδω βρεθηκαν αρκετοι γνωστοι,γιατροι και προσωπικο,και δεν ειχα καθολου αγχος.Βεβαια οταν ηρθε η ωρα του χειρουργειου οι εφημερευοντες γιατροι τα χρειαστηκαν...βγηκαν εξω και ενημερωσαν τη γυναικα μου για το δυσκολο της καταστασης.Η επεμβαση κρατησε τρεις ωρες και θυμαμαι οταν με ξαναφεραν στο δωματιο ετρεμα σαν το ψαρι...πρεπει να τελειωνε η ναρκωση.Την επομενη με ειχαν με μορφινη και εκανα τον καλυτερο υπνο της ζωης μου!
Το μεγαλυτερο ομως προβλημα δεν ηταν ο πονος της εγχειρησης,αλλα η δυσκολια του εντερου να ξαναλειτουργησει.Ειχε φουσκωσει η κοιλια μου απο τα αερια κι εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα γι αυτο...ειχα βουλωσει!!!
Μια μπορα ηταν και περασε...παμε για αλλα τωρα!
Είναι στο σπίτι μου καλά φυλαγμένος!
χεχεχε
Σπυρο,οταν με "ανοιξαν",ολα ηταν κολλημενα μεταξυ τους...
Περιμενω το Μανολο τωρα,να μου χαιδεψει την καραφλα,για να γιαννω πληρως!
:ernaehrung004:
Σήμερα το απόγιομα ήρθε στο τσαρδί μου ο Γιώργης.:fahne90:
Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος.
Ακούσαμε μουσικές αλλά με προβλημάτισε σφόδρα.
Για να μη τα πολυλογώ μου έβγαλε το σύστημα σχεδόν σκάρτο και ένα βήμα πριν την έκφραση "για τα μπάζα".
Σε κάποια στιγμη μου είπε πως η φωνή είναι αλλοιωμένη (τόσο χάλια το σύστημα).
"Ρε, αυτός δεν είναι ο Πουλόπουλος.
Δεν είναι έτσι η φωνή του"...
Φυσικά δεν είχε άδικο (καθώς - μην ξεχνιόμαστε - έχει μαθητεύσει στην Lyric N.Y...:Banane0: )
Kαι δεν είχε άδικο διότι εκείνη την στιγμή άκουγε Μητροπάνο!!!!![]()
![]()
Κόντεψα να πάθω καρδιακό από το γέλιο.
Να είσαι καλά ρε Ζώρζ.:award:
Υ.Γ: μήπως παίρνεις φάρμακα??????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.