Καλη συνεχεια...

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Οπως θα παρατηρησατε αποχωρησα απο την διαχειριση του AVClub.
Τελος της εβδομαδας παραδιδω και το Administrator κομματι.
Καποιοι θεωρουν οτι με αυτη την κινηση τους προδωσα και καποιοι αλλοι οτι το ειχα τσιφλικι μου.
Οτι και να θεωρουν ομως καποιοι οι οποιοι ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου εγω ενα εχω να τους πω. Αγαπητοι φιλοι πανω στον ιδρωτα και στα ξενυχτια που εριξα γραφετε εδω μεσα ειτε σας αρεσει ειτε οχι και τα ευχαριστω που δηθεν λεγατε τοσο καιρο εγω τα ακουω βερεσε.

Το εκανα μετα απο πολυ σκεψη και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ηταν και η ποιο ευκολη αποφαση που εχω παρει στην ζωη μου μιας και αποχωριζομαι κατι το οποιο το εχω πονεσει οσο κανεις αλλος εδω μεσα. Το λεω και το πιστευω αυτο. Φυσικα δεν κρυβω οτι δεν εδωσα κανενα περιθωριο να μου αλλαξει καποιος την γνωμη γιατι στην ζωη μου εχω μαθει οτι πιστευω να το λεω στα ισια και οχι να κρυβομαι και να ακολουθω χωρις να συμφωνω.

Οι λογοι ηταν λιγοι αλλα πολυ σοβαροι για να με χωρισουν απο την διαχειριστικη ομαδα. Μεσα σε αυτη την ομαδα υπαρχουν και ατομα που εκτιμω φυσικα. Δεν τα ισοπεδωνω ολα. Δεν θα ηθελα να επεκταθω ανοικτα στους λογους που με εκαναν να αποχωρησω παρα μονο να ευχηθω τα καλυτερα στο AVClub και μια ακομη πιο επιτυχημενη πορεια.
Επισης ευχαριστω ΟΛΑ τα μελη για τις καλες η κακες κριτικες που μπορει να μου κανατε. Ολοι βοηθησατε να φτασει το AVClub εδω που ειναι τωρα.

over and out

Μπαβιολης Νικος

Νίκο, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας φίλε.
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Φίλε Νίκο,
δεν ξέρω τους λόγους και δεν θέλω να τους μάθω, σου χρωτάω πολλά ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Καταλαβαίνω ότι η απόφασή σου είναι αμετάκλητη, αυτό είναι δυσάρεστο πραγματικά, ωστόσο νομίζω και ότι σαν απλό μέλος έχεις πολλά να δώσεις.

Καλή συνέχεια.

Πραγματικά λυπάμαι. Μου φαίνεται απίστευτο να αποχωρείς Νίκο. Τι να πω... Προφανώς θα έχεις τους λόγους σου. Ίσως κάποιοι από τη Δ.Ο. να σε στεναχώρησαν...

Καλή συνέχεια και ελπίζω να μη χαθείς.

Εγω προσωπικά αν και δεν γνωρίζω τον Νίκο σαν άνθρωπο μπορώ να πω ότι το έργο του σαν adminstrator και η δουλειά που έχει ρίξει για να στηθεί και να είναι το avclub όπως είναι σήμερα με όλες του τις ευκολίες με τα youtube του τα arcade games του και όλες τις λοιπές υπηρεσίες χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά. Επειδή είμαι και σε αλλά forums μέλος ελληνικά και ξένα θα ήθελα να επισημάνω ότι πληρέστερο forum δεν έχω πετύχει και αυτό το οφείλουμε στον Νίκο.

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια αν και πιστεύω ότι το κομμάτι του administration σου ανήκει δικαιωματικά.

Η δουλειά που έχεις ρίξει για το φόρουμ δεν μετριέται....
Το βασικό σου προσόν είναι η ευθύτητά σου κ αυτό είναι που μετρά κατά την γνώμη μου.:worshippy:

Μεγάλο Πλήγμα για αυτούς που το αντιλαμβάνονται.

Λυπάμαι με όλο το νόημα της λέξης για αυτήν την εξέλιξη.

Last edited:

Βρε φιλαράκι, δεν πετάνε έτσι την πετσέτα!
Τόση δουλειά και τόσος κόπος για ποιο λόγο;
Αν βαρέθηκες πάω πάσο. Αν κουράστηκες από τις κλίκες σκέψου ότι παντού υπάρχουν και πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν την ύπαρξή τους ούτε οι ίδιοι που συμμετέχουν.
Σπάστες και προχώρα. It's your way or the highway!

Καποιοι θεωρουν οτι με αυτη την κινηση τους προδωσα και καποιοι αλλοι οτι το ειχα τσιφλικι μου.
Οτι και να θεωρουν ομως καποιοι οι οποιοι ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου εγω ενα εχω να τους πω. Αγαπητοι φιλοι πανω στον ιδρωτα και στα ξενυχτια που εριξα γραφετε εδω μεσα ειτε σας αρεσει ειτε οχι και τα ευχαριστω που δηθεν λεγατε τοσο καιρο εγω τα ακουω βερεσε.

Το εκανα μετα απο πολυ σκεψη και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ηταν και η ποιο ευκολη αποφαση που εχω παρει στην ζωη μου μιας και αποχωριζομαι κατι το οποιο το εχω πονεσει οσο κανεις αλλος εδω μεσα. Το λεω και το πιστευω αυτο. Φυσικα δεν κρυβω οτι δεν εδωσα κανενα περιθωριο να μου αλλαξει καποιος την γνωμη γιατι στην ζωη μου εχω μαθει οτι πιστευω να το λεω στα ισια και οχι να κρυβομαι και να ακολουθω χωρις να συμφωνω.

Οι λογοι ηταν λιγοι αλλα πολυ σοβαροι για να με χωρισουν απο την διαχειριστικη ομαδα. Μεσα σε αυτη την ομαδα υπαρχουν και ατομα που εκτιμω φυσικα. Δεν τα ισοπεδωνω ολα. Δεν θα ηθελα να επεκταθω ανοικτα στους λογους που με εκαναν να αποχωρησω παρα μονο να ευχηθω τα καλυτερα στο AVClub και μια ακομη πιο επιτυχημενη πορεια.
Επισης ευχαριστω ΟΛΑ τα μελη για τις καλες η κακες κριτικες που μπορει να μου κανατε. Ολοι βοηθησατε να φτασει το AVClub εδω που ειναι τωρα.

over and out

Μπαβιολης Νικος

Είδες πόσο πουνάει η .ουστιά Νίκο? Καλη συνέχεια.

Νίκο σου εύχομαι καλή ξεκούραση.
Οφείλω όμως να σου πώ οτι δεν συμφωνώ καθόλου. Πολύ λάθος κίνηση, ξανασκέψου το.

καλή συνέχεια και καλή τύχη

σε ευχαριστούμε για τα (πάρα πολλά) που προσέφερες ....

Τί έγινε ρε παιδιά ??

Νίκο αν και σε ευχαριστώ κε βαθέων για την προσωπική σου στήριξη αυτής της πλατφόρμας, δεν μπορώ να δεχτώ την αποχώρησή σου.

Δεν μου πάει ρε Νίκο,δεν μου κάθεται..

η απόφαση του Νικου να παραιτηθεί από Admin έγινε στις 10:00
το θέμα της επαναφοράς του Κρυωνα έγινε στις 11:19
σύμπτωση ????

η απόφαση του Νικου να παραιτηθεί από Admin έγινε στις 10:00
το θέμα της επαναφοράς του Κρυωνα έγινε στις 11:19
σύμπτωση ????

θα ξεκινησουμε σεναριολογια τωρα?