Καλη συνεχεια...

Kokar , δεν σε αφορά το θέμα της διαχειριστικής ομάδας.
Το κατάλαβες;
Όσο για αυτά που έγραψες παραπάνω απλά θα σε παρακαλέσω να μου κάνεις τη χαρούλα.

κοίτα να δεις, από όσο παρακολουθώ το avclub δεν είδα πουθενά κανένα μέλος να επιτίθεται στον Νίκο (εκτός από ένα σχετικά με την αλλαγή του τίτλου της αγγελίας που είχε βάλει)
άρα η απόφαση του Νίκου έχει να κάνει καθαρά με την Δ.Ο
Το ότι δεν με αφορά το θέμα της Δ.Ο είναι γεγονός, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν έγινε και τίποτα......όλοι λέτε στον Νίκο καλή συνέχεια χωρίς να κάνετε καμιά προσπάθεια (στον αέρα τουλάχιστον) να του αλλάξετε γνώμη ,άρα το πρόβλημα βρίσκετε καθαρά σε εσάς κύριοι.

Υ.Γ
το ύφος σου στα γραφόμενα σου είναι επιεικώς απαράδεχτο.

Εγω προτεινω το θεμα να κλειδωθει, εγινε μια ανακοινωση, ας μεινει εκει το θεμα. Επρεπε να εχει κλειδωθει εξ'αρχης.

Μια ανακοινωση ειναι μια ανακοινωση=Ενημερωση. Μπορει να μεινει εκει παρακαλω σας?

Μετρήστε πόσοι απο τους διαχειριστές απάντησαν στο θέμα του Νίκου και θα καταλάβετε.
αυτό είναι το ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος?

Απάντηση: Re: Καλη συνεχεια...

Μετρήστε πόσοι απο τους διαχειριστές απάντησαν στο θέμα του Νίκου και θα καταλάβετε.

Έλα βρε Κώστα, τώρα! Είναι μια άσχημη στιγμή για όλους. Ας μη δώσουμε συνέχεια.
Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη για να μπω σε αντιπαραθέσεις.

Την ιδια απορια εχω και εγω

Κώστα, επειδή δεν έχεις ιδέα για το αν και πόσο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το Νίκο, μπορείς να σταματήσεις να μας σπηρουνίζεις σε παρακαλώ;

Πρέπει δηλαδή να υποβάλλουμε τα διαπιστευτήριά μας, για τα μάτια;
Ο Νίκος ξέρει πώς νιώθουμε γι' αυτόν.

Εγω θα μεινω σε αυτο που ζητησε ο ιδιος ο Νικος..

Ηρεμια..

Εμεις δεν πρεπει να ανακατευομαστε σε κατι που , νομιζω, δεν ζητησε ο ιδιος.

Εκτος και αν το ζητησε...

Κωστα, ενδεχομενως να τοποθετηθουνε και αλλοι διαχειριστες, και η Γ.Δ. Ας μην ριχνουμε λαδι σε κατι που απο οτι καταλαβα, δεν αφορα τα μελη

Το avclub στήθηκε, λειτούργησε άψογα και απρόσκοπτα, μεγάλωσε και εμπλουτίστηκε χάρη στη γνώση και στην αφοσίωση του Νίκου Μπαβιόλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ να σου απευθύνω. :smileJap:

.......................................... ! :tdown:

υ.γ προς χάριν ηρεμίας που ζήτησε ο Νίκος.-

ώρα για λίγη ηρεμία φίλε, το έχω ζήσει και το ξέρω, καιρός να το απολαύσεις κι εσύ. θα περάσει καιρός ώσπου να το ξεπεράσεις, θα το δεις, αλλά μάλλον έκανες σωστή επιλογή. που όμως με λυπεί αφάνταστα ...

Ας το τελειωσουμε εδω. Ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση με ολα αυτα που διαβαζω γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος να γραφονται ολα αυτα και να βρεθουμε τσακωμενοι μεταξυ μας.

Σαν τελευταια χαρη σας το ζηταω να πεσουν οι τονοι.

Πιστεύω ότι είναι περιττό να συνεχιστεί η κουβέντα που πάει να ανοίξει.

Ο Νικόλας πήρε (!!) μια απόφαση και πρέπει να την σεβαστούμε.....

Νίκο ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις !!!!:a0210:

Καλή συνέχεια Νίκο.

Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σου
και για τον προσωπικό χρόνο που σπατάλησες
για να λειτουργεί το φορουμ πάντα στην πένα.

Last edited:
Διάβασα τα νέα και πραγματικά έμεινα κάγκελο. Πραγματικά με στεναχωρεί αυτή η αποχώρηση.
Νίκο δεν σου ζητάω να το ξανασκεφτείς για έναν και μόνο λόγο. Για να φτάσεις σε σημείο να αποχωριστείς το "παιδί" σου σημαίνει ότι για σένα ήταν μονόδρομος. Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να στηρίξω την απόφαση σου και να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (και λίγο είναι) για όλα όσα έχεις κάνει.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:.

Λυπηρή απόφαση..
Ο Νίκος ήταν από τούς στυλοβάτες και τούς πάντα παρόντες εδώ μέσα από την πρώτη μέρα.
Γεμάτος καινοτόμες ιδέες και πρόθυμος να εξυπηρετήσει ακόμα και σέ ´παράλογες απαιτήσεις´.
Εύχομαι τά καλύτερα σέ όλα τά επίπεδα.