Γνωρίζεις κάτι που εμείς αγνοούμε ?
Τους πάντες και τα πάντα φίλε μου, όπως και τον Νίκο πολύ καλά αλλά κυρίως πολλούς άλλους. Δεν είναι δικό μου θέμα να ασχοληθώ αλλά του Νίκου.
Οτι θέλει και αν θέλει ας το πει ο ίδιος.
Παιδιά, μην το μαμήσουμε πάλι... Αφήστε τα φαντάσματα... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος εισαι φιλε μου? Και με γνωριζεις και πολυ καλα? Αν δεν θες να πεις δημοσια στειλε μου πμ.
thats really bad news !!!!!!
κρίμα,
τον Νίκο δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά θα συμφωνήσω με τον silent, οτι εδώ μέσα δηλαδή ως web admin έκανε παπάδες !!!!
κι ότι λαμακία του ζητούσαμε εμείς σαν μέλη ήταν πρόθυμος να την πραγματοποιήσει!
Νικόλα, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια .....
θα χαρώ πολύ (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) να μάθω οτι η απόφαση σου ήταν εν βρασμώ και οτι αποφάσισες να γυρίσεις στην παρέα μας.
υ.γ πάντως, απο το κείμενο της αποχώρησης του Νίκου είναι ηλίου φαεινότερο οτι ενοχλήθηκε απο κάποιους μέσα απο την Δ.Ο !
παιδιά δείτε το, σας φεύγουν οι καλύτεροι........
Θεωρίες συνωμοσίας ποτέ δεν μου άρεσαν......
Αν καποιος εχει να πει κάτι ας το πει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει......
Πάντως κ.Μπαβιόλη δεν μου αρεσε αυτή η εξέλιξη......
Επειδή είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με την αποχώρηση του Νίκου και βλέπω ότι αρχισαν κάτι περίεργα ,προειδοποιώ ότι όποιος το παίξει πονηρός και προσπαθήσει να το εκμεταλευτεί για να δημιουργήσει πάλι θέμα που δεν τον αφορά, θα με βρει μπροστά του.
Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.