Καλη συνεχεια...

Γνωρίζεις κάτι που εμείς αγνοούμε ?

Τους πάντες και τα πάντα φίλε μου, όπως και τον Νίκο πολύ καλά αλλά κυρίως πολλούς άλλους. Δεν είναι δικό μου θέμα να ασχοληθώ αλλά του Νίκου.
Οτι θέλει και αν θέλει ας το πει ο ίδιος.

Παιδιά, μην το μαμήσουμε πάλι... Αφήστε τα φαντάσματα... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

Τους πάντες και τα πάντα φίλε μου, όπως και τον Νίκο πολύ καλά αλλά κυρίως πολλούς άλλους. Δεν είναι δικό μου θέμα να ασχοληθώ αλλά του Νίκου.
Οτι θέλει και αν θέλει ας το πει ο ίδιος.

Δεν μπορω να καταλαβω ποιος εισαι φιλε μου? Και με γνωριζεις και πολυ καλα? Αν δεν θες να πεις δημοσια στειλε μου πμ.

Re: Απάντηση: Καλη συνεχεια...

Παιδιά, μην το μαμήσουμε πάλι... Αφήστε τα φαντάσματα... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

Ακριβώς Μπάμπη, ας σεβαστούμε την απόφαση του Νίκου, άλλωστε όσα ξέρει εκείνος είναι αρκετά.
Ελπίζουμε ότι είμαστε σε καλά χέρια ( εννοώ για τα επόμενα χέρια ).

Φίλε νασαι καλά:ernaehrung004:

thats really bad news !!!!!!

κρίμα,
τον Νίκο δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά θα συμφωνήσω με τον silent, οτι εδώ μέσα δηλαδή ως web admin έκανε παπάδες !!!!

κι ότι λαμακία του ζητούσαμε εμείς σαν μέλη ήταν πρόθυμος να την πραγματοποιήσει!

Νικόλα, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια .....
θα χαρώ πολύ (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) να μάθω οτι η απόφαση σου ήταν εν βρασμώ και οτι αποφάσισες να γυρίσεις στην παρέα μας.

υ.γ πάντως, απο το κείμενο της αποχώρησης του Νίκου είναι ηλίου φαεινότερο οτι ενοχλήθηκε απο κάποιους μέσα απο την Δ.Ο !
παιδιά δείτε το, σας φεύγουν οι καλύτεροι........

Θεωρίες συνωμοσίας ποτέ δεν μου άρεσαν......
Αν καποιος εχει να πει κάτι ας το πει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει......
Πάντως κ.Μπαβιόλη δεν μου αρεσε αυτή η εξέλιξη......

thats really bad news !!!!!!

κρίμα,
τον Νίκο δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά θα συμφωνήσω με τον silent, οτι εδώ μέσα δηλαδή ως web admin έκανε παπάδες !!!!

κι ότι λαμακία του ζητούσαμε εμείς σαν μέλη ήταν πρόθυμος να την πραγματοποιήσει!

Νικόλα, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια .....
θα χαρώ πολύ (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) να μάθω οτι η απόφαση σου ήταν εν βρασμώ και οτι αποφάσισες να γυρίσεις στην παρέα μας.

υ.γ πάντως, απο το κείμενο της αποχώρησης του Νίκου είναι ηλίου φαεινότερο οτι ενοχλήθηκε απο κάποιους μέσα απο την Δ.Ο !
παιδιά δείτε το, σας φεύγουν οι καλύτεροι........

επειδή γνωρίζω τον χαρακτήρα του Νίκου, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με εσένα Δημήτρη...

Καλη συνεχεια κι απο μενα Νικο!

Σιγουρα θα προσφερεις κι απο τη θεση του ιδρυτικου μελους του σωματειου.

Θεωρίες συνωμοσίας ποτέ δεν μου άρεσαν......
Αν καποιος εχει να πει κάτι ας το πει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει......
Πάντως κ.Μπαβιόλη δεν μου αρεσε αυτή η εξέλιξη......

Λυπαμαι αλλα σε καποιους μπορει να ακουστηκε βαρια η αποχωρηση μου αλλα δεν μπορω να σας ικανοποιησω αλλιως. Καποιοι θα μεινουν παραπονεμενοι αναγκαστικα.
Παντως για τους λογους αποχωρησης μου δεν προκειται να προσθεσω κατι αλλο περαν αυτων που ειπα στο πρωτο μου ποστ.

Σας ευχαριστω ξανα για τα καλα σας λογια.

Παρόλο που είμαι μία όχι και τόσο συχνή παρουσία εδώ μέσα πολλοί από σας με ξέρετε, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, ίσως και να έχουμε καυγαδίσει όταν πρωτομπήκα στο forum αυτό.

Ο Νίκος ήταν αυτός ο οποίος με στήριξε προσωπικά με την είσοδό μου σε αυτό τον χώρο, ίσως γιατί με γνώριζε από παλιά ίσως γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του, δεν ανέχεται τις αδικίες και δεν διστάζει να λέει την άποψή του όσο σκληρή και αν είναι αυτή.

Δεν μπορώ να φανταστώ AVCLUB χωρίς το Νίκο είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Ξέρω Νίκο ότι μας ζητάς να σεβαστούμε την άποψή σου και προσωπικά γνωρίζω ότι έχεις τους λόγους σου και ξέρω επίσης τι είναι να περνάς αυτά που περνάς και ως Admin και ως μέλος της συντονιστικής ομάδας.

Δεν κρίνω αν έχεις δίκιο ή άδικο, δίκιο έχεις κατ εσέ αλλά το λέω με κάθε ειλικρίνεια δεν υπάρχει για μένα (και πιστεύω για πολλούς) AVCLUB χωρίς εσένα.

Σε αγαπάμε ρε Νίκο.....δεν ξέρω τι να πω...δεν έχω λόγια....μη φύγεις...ξέρω δε θα αλλάξεις γνώμη ρε γμτ αλλά ....... είμαι εκ φύσεως αισιόδοξη και σε παρακαλώ stay and fight dear

Νικο,σ ευχαριστω για ολα οσα εχεις κανει...κι ας μην γνωριζωμαστε προσωπικα.

Επειδή είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με την αποχώρηση του Νίκου και βλέπω ότι αρχισαν κάτι περίεργα ,προειδοποιώ ότι όποιος το παίξει πονηρός και προσπαθήσει να το εκμεταλευτεί για να δημιουργήσει πάλι θέμα που δεν τον αφορά, θα με βρει μπροστά του.

Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Επειδή είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με την αποχώρηση του Νίκου και βλέπω ότι αρχισαν κάτι περίεργα ,προειδοποιώ ότι όποιος το παίξει πονηρός και προσπαθήσει να το εκμεταλευτεί για να δημιουργήσει πάλι θέμα που δεν τον αφορά, θα με βρει μπροστά του.

Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Α γεια σου.

Μην αρχίζουμε πάλι τις αηδίες...

Kokar , δεν σε αφορά το θέμα της διαχειριστικής ομάδας.
Το κατάλαβες;
Όσο για αυτά που έγραψες παραπάνω απλά θα σε παρακαλέσω να μου κάνεις τη χαρούλα.