Καλή WiFi IP Camera?

Re: Καλή wifi IP Camera?

Εγώ του έχω πει να στέλνει email. Δεν θυμάμαι τι άλλο υποστηρίζει..

Πάντως για να λάβεις push alerts πρέπει να τρέχεις κάποιου είδους app στο κινητό σου και δεν νομίζω το DS Cam να κάνει κάτι τέτοιο.

Εγώ του έχω πει να στέλνει email. Δεν θυμάμαι τι άλλο υποστηρίζει..

Πάντως για να λάβεις push alerts πρέπει να τρέχεις κάποιου είδους app στο κινητό σου και δεν νομίζω το DS Cam να κάνει κάτι τέτοιο.
Υποστηριζει email και SMS και το nas αλλα και το surveillance station. εχουν ξεχωριστα notification tabs.

Απλα εχω βαλει μια email διευθυνση που δημιουργει το prowl και απλα εγκατέστησα το prowl στο κινητο.
ετσι οποτε στελνει mail το synology μου έρχεται και push notification στο κινητο ακαριαια..τρεχωντας μετα το DS Cam μπορεις να δεις τι γινεται στον χωρο που παρακολουθεις...

δυστυχως ειναι μονο για ios. μπορει ομως να εχει βγει κατι παρόμοιο και για android.
συνεργάζεται με το crowl, οποτε αν εγκαταστήσεις το crowl plugin σε pc/mac μπορεις να εχεις οτι ειδοποιήσει επιθυμείς..

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Να πω την αληθεια δεν καταλαβα τι κανουν τα προγραμματα που αναφερατε.
Εγω στις ρυθμίσεις της κάμερας έχω δηλώσει ένα mail, το οποιο μου στελνει φωτο όταν δει κινηση.
Μετά στο android τηλεφωνο μου έχω περασει το συγκεκριμενο email και το εχω δηλωσει ως push.
Ετσι οταν δει κινηση η καμερα, λαμβανω ειδοποιηση αμεση στο κινητο μου.

Τα παραπανω προγραμματα τι κανουν περισσοτερο;

Επισης οι instar ειναι POE πραγμα που σημαινει οτι δεν χρειάζονται ρευμα μιας και τροφοδοτούνται απο το καλωδιο ethernet.
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν υποστηρίζεται το POE απο ολα τα modem/router και switch. τι πρεπει να ψαξω στα χαρακτηριστικά τους;
Η απαντηση που ειχα απο την Instar..
About you the POE switch - it is important that the power supply is sufficient. Though cameras need up to 8 Watt to work properly, most switches deliver between 15 - 20 Watt per connected camera. There shouldn't be any compatibility issues either.

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Εγώ έχω ψωνίσει 2 original από εδώ:
http://www.ebay.com/itm/32060699591...e-All-Categories&_fvi=1&_rdc=1#ht_3357wt_1218

Σηκώνει παζάρι και πέφτει μέχρι τα 80 USD..
Ειναι στην μιση τιμη απο τις instar που εβλεπα και τωρα το ξανασκέφτομαι..
το μονο θεμα μου ειναι η τροφοδοσια. Γιατι εκει που θελω να την βαλω ειναι πολυ μακρια απο μπριζα. καμια 8μετρα..

Μπορείτε να βάλετε και την εφαρμογη icam στο iphone. Υποστηρίζει άμεσα push notification οταν δει κίνηση, χωρίς την μεσολάβηση e-mai, και σου αποθηκεύει επισης εικόνες.
Γνήσια foscam αγόρασα κι εγώ όχι όμως από τον εδω αντιπρόσωπο αλλά απευθείας από το us store. Στέλνουν δωρεαν, δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου (στέςλνουν μέσω UK) και η τιμή ήταν 80$. Σημαντικά χαμηλότερη από το εγχώριο μαγαζί....

Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Επισης οι instar ειναι POE πραγμα που σημαινει οτι δεν χρειάζονται ρευμα μιας και τροφοδοτούνται απο το καλωδιο ethernet.
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν υποστηρίζεται το POE απο ολα τα modem/router και switch. τι πρεπει να ψαξω στα χαρακτηριστικά τους;

Αυτο το PPPoE..
Ειναι μια συνδεσμολογία κατα την οποία τα 4 απο τα 8 καλωδια δικτύου χρησιμοποιούνται για παροχή ρεύματος (με τροφοδοτικό).
Η camera χρησομοποιει τα 4 καλώδια, τα 1,2,3,6 σε δίκτυο 100Mbps. To switch βλέπει μια συσκευή συνδεδεμένη με 4 καλώδια. Τροφοδοτικά και αντάπτορες παρέχονται στη συσκευασία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_over_Ethernet άλλο πράγμα το PPPOE

Last edited:

Μπορείτε να βάλετε και την εφαρμογη icam στο iphone. Υποστηρίζει άμεσα push notification οταν δει κίνηση, χωρίς την μεσολάβηση e-mai, και σου αποθηκεύει επισης εικόνες.
Γνήσια foscam αγόρασα κι εγώ όχι όμως από τον εδω αντιπρόσωπο αλλά απευθείας από το us store. Στέλνουν δωρεαν, δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου (στέςλνουν μέσω UK) και η τιμή ήταν 80$. Σημαντικά χαμηλότερη από το εγχώριο μαγαζί....

Πού την βρήκες 80$ ?? Δώσε link. Ευχαριστώ.

Το έγραψα πιο πριν, δεν υπαρχει τελωνείο, οι ευρωπαϊκες παραγγελίες στέλνονται από το Λονδίνο.
Σε συμφέρει όμως να παραγγείλεις από το US store και όχι από το UK για να εκμεταλευθείς τις ισοτιμίες.

Το έγραψα πιο πριν, δεν υπαρχει τελωνείο, οι ευρωπαϊκες παραγγελίες στέλνονται από το Λονδίνο.
Σε συμφέρει όμως να παραγγείλεις από το US store και όχι από το UK για να εκμεταλευθείς τις ισοτιμίες.

Η παραγγελεία είναι στο δρόμο...άντε να δούμε.Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Σωστά δεν είναι Foscam, είναι Bionics. Οφείλω να πω ότι οι Foscam ποιοτικά είναι κορυφαίες. Όμως και οι Bionics από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών είναι εφάμιλλες, και αρκετά φθηνότερες.
Τις έχω δοκιμάσει εκτενώς και τις δύο και μπορώ να πω ότι λειτουργικά (όχι εμφανισιακά) το Software είναι το ίδιο. Μάλιστα, το utility αρχικού εντοπισμού της κάμερας που έχει η Foscam εντοπίζει και τη Bionics.

Πιθανότατα, οι κάμερες της Bionics είναι OEM της Foscam FI8908W, με μια μικρή διαφοροποίηση στην πίσω όψη.

Ρε παιδιά έχει στο ebay κάτι Tomtop me 50$. Δεν θα είναι καλές σαν τις foscam ??

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Η καμερα ηρθε σημερα σε σκληρο φακελο με ολα τα εξαρτηματα (στο προστατευτικο αφρολεξ του κουτιου) αλλα χωρις το εξωτερικο χαρτινο κουτι,αλλα δεν φαινεται χρησιμοποιημενη.Λειτουργησε κατευθειαν με το προγραμμα που ειχε η προηγουμενη (αλλη oem).Aν και φθηνοτερη η συναρμολογιση της ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη και η κινηση της πιο αθορυβη.Μεχρι στιγμης, ολα καλα.Για μενα και την δουλεια που την θελω δεν υπηρχε λογος να αγορασω την original.Τελικη χρεωση στην καρτα (ηρθε η αναλυση του λογαριασμου) 39 ευρω.

Υ.Γ Εχω και μια original 8908, που ηταν κομματι ενος συναγερμου και μπορω να πω οτι δεν αξιζει τοση διαφορα στην τιμη.

Last edited: