Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

M' αρέσει που κάνετε και διατριβή για toys των 50 ευρώ.....
ΟΚ, κι εγώ έχω πάρει μια foscam η οποία εντάξει........για πλάκα καλά είναι. (μικρή ανάλυση εικόνας, χρώματα στο περίπου, ήχος με background ροχαλητό κλπ) . Τι να συζητήσουμε;

Με τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέτοια παιγχνιδάκια για (σοβαρά) συστήματα συναγερμού.
Για δείτε σε τι χρήματα κυμαίνονται οι σοβαρές lan κάμερες. 300+

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Η καμερα ηρθε σημερα σε σκληρο φακελο με ολα τα εξαρτηματα (στο προστατευτικο αφρολεξ του κουτιου) αλλα χωρις το εξωτερικο χαρτινο κουτι,αλλα δεν φαινεται χρησιμοποιημενη.Λειτουργησε κατευθειαν με το προγραμμα που ειχε η προηγουμενη (αλλη oem).Aν και φθηνοτερη η συναρμολογιση της ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη και η κινηση της πιο αθορυβη.Μεχρι στιγμης, ολα καλα.Για μενα και την δουλεια που την θελω δεν υπηρχε λογος να αγορασω την original.Τελικη χρεωση στην καρτα (ηρθε η αναλυση του λογαριασμου) 39 ευρω.

Υ.Γ Εχω και μια original 8908, που ηταν κομματι ενος συναγερμου και μπορω να πω οτι δεν αξιζει τοση διαφορα στην τιμη.

Είναι πιο αθόρυβη η foscam από αυτήν που πηρες ?? Και από ποιότητα εικόνας ?? Και με τελωνείο τί έκανες ?? Είπες στον πωλητή να γράψει κάτι ?

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Η καμερα ηρθε σημερα σε σκληρο φακελο με ολα τα εξαρτηματα (στο προστατευτικο αφρολεξ του κουτιου) αλλα χωρις το εξωτερικο χαρτινο κουτι,αλλα δεν φαινεται χρησιμοποιημενη.Λειτουργησε κατευθειαν με το προγραμμα που ειχε η προηγουμενη (αλλη oem).Aν και φθηνοτερη η συναρμολογιση της ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη και η κινηση της πιο αθορυβη.Μεχρι στιγμης, ολα καλα.Για μενα και την δουλεια που την θελω δεν υπηρχε λογος να αγορασω την original.Τελικη χρεωση στην καρτα (ηρθε η αναλυση του λογαριασμου) 39 ευρω.

Υ.Γ Εχω και μια original 8908, που ηταν κομματι ενος συναγερμου και μπορω να πω οτι δεν αξιζει τοση διαφορα στην τιμη.
για ποια αναφέρεσε; κανά λινκ;

εγω περιμένω την γνήσια foscam 8918 απο foscam.us
λόγω συμβατοτητας με το Synology.
βγήκε 65 όλα χωρίς τελωνείο μιας και της στέλνουν απο Λονδίνο.

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

http://www.ebay.com/itm/220630580849...84.m1497.l2649 Ειχα γραψει και παραπανω ειναι οεμ 8908 και κατα την κινηση ειναι πιο αθορυβη απο την προηγουμενη οεμ που χαλασα, για online ασυρματη παρακολουθηση ενηλικου με προβλημα ακοης (για να μην ανησυχω οταν δεν σηκωνει το τηλεφωνο).Η αλλη,η original,ηταν πακετο με ενα συναγερμο και φυσικα σε καμμια περιπτωση δεν την θεωρω σοβαρη λυση (απλα εβαλα συναγερμο σε εξοχικο σπιτι) που το "ανοιξαν" κατι καραγκιοζιδες σεκιουριταδες,μηπως και παρουν συνδρομη.Σε εικονα δεν καταλαβα διαφορα και οι δυο ειναι ψιλοχαλια, δεν ειναι για σοβαρη δουλεια.

Last edited:
Re: Καλή wifi IP Camera?

Ξεζούμισμα ημέρα δεύτερη..είμαι έτοιμος για τοποθέτηση. Την βλέπω μέσω android μέσω wifi/3g την έχω "συνδέσει" με το ΗP microserver nas και στέλνει εκεί φώτο και βίντεο στο ftp που έχω σηκώσει..και γενικά τα κάνει όλα και συμφέρει. Έχω όμως 2-3 απορίες..

Έκανα λογαριασμό στο dyndns και μου ζήτησε να κάνω δοκιμαστικό premium και μου ζήτησε και κάρτα ωστέ μόλις λήξει σε 30 μέρες να με χρεώσει. Βέβαια αν από οτι κατάλαβα το απενεργοποίησω πρίν λήξει τότε δε με χρεώνει και με αφήνει με ενα μόνο host (δεν με πειράζει ενα μόνο ήθελα έτσι και αλλιώς γιατί το ρουτερ netgear dgn3500 μόνο με dyndns συνεργάζεται) Ξέρετε κάτι για το όλο θέμα; 15ευρώ το χρόνο είναι αλλά...

Επίσης έψαξα για προγράμματα καταγραφής αλλά το ενα δεν παίζει το άλλο δεν την αναγνωρίζει...κλπ κλπ μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Θέλω ενα πρόγραμμα να βλέπει την foscam8918w και να γράφει στον NAS HP microserver (windows home server 2011) με compression όμως...xvid ή κάτι σχετικό για να μην γεμίζει ο δίσκος σε 2 μέρες.
Καμιά ιδέα...το πρόγραμμα το αγόραζω αν κάνει δουλειά.

Για το dyndns ισχύει αυτό που έγραψες. Δλδ το απενεργοποιείς πριν το τέλος του μήνα (καντο τώρα που το θυμάσαι) και σε αφήνουν με ένα host χωρίς να χρεώνεσαι.

Οριακά με την απόσταση ρούτερ-κάμερα δεν εχω καλό σήμα. 20-30 εκατοστά πιο πέρα από το επιθυμητό σημείο καλύψης-απόκρυψης αν την κουνήσω έχω καλή και γρήγορη εικόνα. Αν βάλω πάνω στην κάμερα μια τέτοια λέτε να είμαι εντάξει;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803496

Τελικά καλά παίξαμε με την κάμερα αλλά χρειάζομαι εξωτερική...αυτή με την υγρασία και τα διάφορα θα μου μέινει στο χέρι σύντομα..μιά χαρά για πειραματισμό και εκμάθηση αλλά όχι για τη δουλειά που ήθελα. Οπότε ψάχνω πάλι λύση για ανθεκτική κάμερα εξωτερικού χώρου με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Δεν θα βρέχετε ούτε θα την χτυπάει ο ήλιος μέσα στην πυλωτή αλλά όσο να ναι..εξωτερικές συνθήκες. Δυστυχώς δε βλέπω σε παρόμοιο κόστος κάποια που να υποστηρίζει PT(Z). Θα χρειαστώ όσο το δυνατόν τότε ευρεία κάλυψη..wide lens. Καμιά πρόταση; Επίσης τελικά κατέληξα στο δωρεάν πρόγραμμα open source http://www.ispyconnect.com/ . Καλό χρυσό αλλά μάλλον κάτι εγω δεν καταλαβαίνω περί motion detection. Όποτε θέλει ακολουθεί η κάμερα..δε βγάζω νόημα μέχρι που π.χ σηκώνεται ψηλά και "καρφώνεται" στην αναμένη λάμπα του δωματίου. Τζάμπα το ψάχνω; σε εσάς δουλεύει έστω και τυπικά με κάποιο πρόγραμμα; Εντάξει δε περιμένω από κάμερα των 80ευρώ να παρακολουθεί κινήσεις σαν ταινία james bond :twoguns: αλλά έστω μια υποτυπώδη κίνηση;;;

παρελαβα και εγω τη foscam απο Αγγλια προ ημερων. 60 ευρω μαζι με shipping, καθολου ασχημη τιμη.

Η απορια μου ειναι η εξης στο στησιμο.
Εχω ηδη μια tp link ip camera οπου πχ εχει τη statip διευθυνση 192.160.0.3
Εχει κανει port forward την 80 port και μπορω και τη βλεπω χτυπωντας συγκεκριμενη διευθυνση μεσω dyndns πχ (avclub.dyndns.org) το οποιο εχει ρυθμισει απο το interface της tplink

Ολα ωραια και καλα.
Οσο αφορα και τη foscam, εχει παρει και αυτη στατικη ip 192.160.0.4
Τι γινεται ομως εαν θελω να τη βλεπω απομακρυσμενα μεσω ιντερνετ? Γινεται να τη βλεπω μεσω της ιδιας διευθυνσης avclub.dyndns.org ?

Μηπως να προσθεσω δευτερο host στο dyndns?

Last edited:

παιδια οσοι πηρατε απο us store ερχεται με την αγγλικη πριζα ρευματος και θελει ανταπτορα,ετσι δεν ειναι?

παιδια οσοι πηρατε απο us store ερχεται με την αγγλικη πριζα ρευματος και θελει ανταπτορα,ετσι δεν ειναι?

ΟΧΙ, έρχεται με european

Χθές το ενεργοποίησα...μπορώ σήμερα να κάνω disable? Και θα με αφήσει μόνο με ενα host;;

Ναι κάνε disable όποτε θες πριν τον μήνα.

Last edited:

Αν σου δίνει η κάμερα τη δυνατότητα, άλλαξε την πόρτα της από 80 σε κάτι άλλο, π.χ. 81, και κάνε το ανάλογο port forward.

Σε ευχαριστω πολυ!
Εβαλα τη tp link σε 8080, οποτε πλεον χτυπωντας το πχ avclub.dyndns.org βλεπω τη foscam ενω χτυπωντας avclub.dyndns.org:8080 βλεπω τη tp link!
Αψογα. Η foscam δεν ειναι καθολου ασχημη για τα λεφτα της αλλα το μεγαλο μειων ειναι το λογισμικο της....αρκετα σπαρτιατικο συγκριτικα με τη tp link.

Κατόπιν ερωτήματος μου..γιατί πολλοί παραπονέθηκαν οτι άλλα λένε και άλλα στέλνουν, πήρα την απάντηση που ήθελα και αύριο παραγγέλνω την 8904W.

Difference between FI8904W and FI8905W
FI8904W 24 IR LEDs night vision upto 15 meters 67 Degree view angle(wider viewing angle) 3.6mm lens
FI8905W 60 IR LEDs night vision upto 30 meters 42 Degree view angle(narrow viewing angle) 6.0mm lens

Επίσης για 5% έκπτωση μου στείλαν αυτό.
To get the discount use coupon code: CES2012

Και εγώ παρέλαβα χθες μια κάμερα τύπου foscam από ebay sta 40 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να βλέπω μέσω κινητού android και iphone (έχω και από τα 2) το live video και επίσης πώς γίνετε να παίρνω με email εικόνα από την κάμερα?? Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Έχω hotmail. Τί βάζω εκεί που λέει stmp server ?? Και stmp username /password ?? Και port ??? Ευχαριστώ.

καλημερα κυριοι,να σας ρωτησω κατι.οσοι παραγγειλατε απο us store και την εστειλαν me royal mail το πολυ σε 10 μερες δεν παραλαβατε?εγω 15 μερες και ακομα τιποτα.εχω αγορασει απο αγγλια στο παρελθον και πανω απο 7-8 μερες το πολυ δεν αργουσε
ετυχε σε καποιον τετοια αργοπορια με την καμερα του?