Μπορεί να δουλέψει και με android κινητό ?
Δηλαδή να μπορείς να την κουνάς μέσω κάποιας εφαρμογής android ?
Αν δεν κανω λαθος και η foscam εχει on/off για το Infrared.
Η foscam (η 8918) έχει on/off για τα IR leds, το IR φίλτρο όμως παραμένει και δίνει αυτά τα αφύσικα χρώματα σε φως ημέρας ή λάμπας πυρακτώσεως (με λάμπες φθορισμού τα πάει καλύτερα).
Η ali2 είναι σαν την προηγούμενη Foscam (8908), οπότε, λογικά, δεν θα έχει δυνατότητα on/off στα IR leds.Έχει όμως καλύτερο φακό και κύκλωμα αφαίρεσης του IR φίλτρου, γι'αυτό και πρέπει να έχει καλύτερη εικόνα, τόσο σε ευκρίνεια, όσο και σε χρώματα.
Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ(την ali2), για τους πιο πάνω λόγους (έχω ήδη μια Foscam FI8918W) θα ήθελα να ρωτήσω, αν ισχύει το ότι δεν έχει on/off για τα IR leds, πόσες μέρες έκανε να έρθει και αν πέρασε τελωνείο.
Ευχαριστώ.
Δεν έχει on/off για τα IR leds, αλλά αυτο με το on/off δεν το χρησιμοποίησα ποτε και στην foscam.
Ωραία! Για να τη δούμε κι αυτή, όταν έρθει!Με πρόλαβες.
Δεν έχει on/off για τα IR leds, αλλά αυτο με το on/off δεν το χρησιμοποίησα ποτε και στην foscam. Μόνο κατα το απόγευμα έκανε κάποια δουλεια που ενω είχε φως, εσβηνες τα led για να είναι καλύτερη σε χρώματα η εικονα.
Στην Ali2 δεν χρειάζεται γιατι τα χρωματα ειναι σαφως καλυτερα.
12/2/2011 την εστειλε και μου ηρθε χθες 22/2.
Kανενα πρόβλημα με τελωνείο γιατι την στελνει ως gift.
Μου το ξεκαθαρισε και στο εμαιλ.
Ωπα αυτό είναι σημαντικό.
Μπορεί εσύ να μην το χρησιμοποίησες, αλλά είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο το infrared το βράδυ. Βλέπεις κανονικά (μέχρι τα 8 μέτρα περίπου απόσταση) ενώ στον χώρο δεν μπορείς να κουνηθείς από το σκοτάδι.
Προσωπικά προτιμώ αυτό το feature παρά το χρώμα.
Και είπαμε: αν τα θέλουμε όλα πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη πιό βαθιά.
Infrared έχει, απλά δεν μπορείς να το κλείσεις (να σβήσεις τα λαμπάκια) από το μενού, όπως στη Foscam FI8918W.Ωπα αυτό είναι σημαντικό.
Μπορεί εσύ να μην το χρησιμοποίησες, αλλά είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο το infrared το βράδυ. Βλέπεις κανονικά (μέχρι τα 8 μέτρα περίπου απόσταση) ενώ στον χώρο δεν μπορείς να κουνηθείς από το σκοτάδι.
Προσωπικά προτιμώ αυτό το feature παρά το χρώμα.
Και είπαμε: αν τα θέλουμε όλα πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη πιό βαθιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.