Αν σε ενδιαφέρει με φως να βλέπεις σωστά χρώματα, Ali2.τι να διαλέξω όμως? ali2 ή FI8918W
Ναι, γίνεται και με τα δύο.Ναι, γίνεται τελικά και με την wan ip.
Ωραιο το κόλπο, γιατί με ρώταγε συνεχεια ο κόσμος "Αυτη καταγράφει τώρα;"
Ευχαριστώ !!!
Η IP Camera δεν λειτουργεί όπως η 2,4G, που όσο ασθενέστερο σήμα έχεις, τόσο χειρότερη εικόνα.καλημέρα...μπορεί κάποιος να μου πει ποσο μακρυά μπορει να μπει η καμερα και να δείχνει καθαρά; σε σχεση με μια απλή ασυρματη 2,4 GHz παίζει καλύτερα; ρωταω γιατι εχω μια απλη ασυρματη και εχω χιονια στην εικονα. Σημα Wifi εχω πολυ καλο στο σημείο που εχω την ασυρματη...
Η IP Camera δεν λειτουργεί όπως η 2,4G, που όσο ασθενέστερο σήμα έχεις, τόσο χειρότερη εικόνα.
Αν έχεις ικανοποιητικό wifi σήμα εκεί που θα τη βάλεις, θα πιάνει κανονικά.
Αν το σήμα είναι έτσι κι έτσι,πάλι κανονικά θα δείχνει, αλλά μπορεί να κάνει διακοπές στα καρέ ή στον ήχο.
H Foscam 8908 πρέπει να έχει αντίστοιχο ήχο με την ali2, ο οποίος δεν είναι καλός.Μήπως μπορούμε να βάλουμε κανά εξωτερικό μικροφωνάκι;
Πολύ βόμβο αυτό που έχει.
Για την foscam μιλάω.
Υποτίθεται ότι η 8919 βγήκε και για τον καλύτερο ήχο που έχει σε σχέση με την προηγούμενη, οπότε...Για την 8918 μιλάω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.