Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Καλη wifi IP Camera?

Ναι, γίνεται τελικά και με την wan ip.
Ωραιο το κόλπο, γιατί με ρώταγε συνεχεια ο κόσμος "Αυτη καταγράφει τώρα;"

Ευχαριστώ !!!

Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

τι να διαλέξω όμως? ali2 ή FI8918W
Αν σε ενδιαφέρει με φως να βλέπεις σωστά χρώματα, Ali2.
Αν σε ενδιαφέρει και να ακούς καθαρά, FI8918W.

Απάντηση: Καλη wifi IP Camera?

Ναι, γίνεται τελικά και με την wan ip.
Ωραιο το κόλπο, γιατί με ρώταγε συνεχεια ο κόσμος "Αυτη καταγράφει τώρα;"

Ευχαριστώ !!!
Ναι, γίνεται και με τα δύο.
Τώρα ψάχνω να βρω καμιά εντολή για να σβήνουν τα IR leds, όπως στην 8918, μόνιμα και όχι αυτόματα.Αυτό κανονικά δε γίνεται, αλλά έχω πετύχει αρκετές φορές την καμερα που έχουν για live demo να δείχνει σκοτάδι τη νύχτα και όταν πατάω default, ανάβουν τα IR και δείχνει κανονικά, άρα θα πρέπει να υπάρχει εντολή που να τα σβήνει.

Re: Καλη wifi IP Camera?

καλημέρα...μπορεί κάποιος να μου πει ποσο μακρυά μπορει να μπει η καμερα και να δείχνει καθαρά; σε σχεση με μια απλή ασυρματη 2,4 GHz παίζει καλύτερα; ρωταω γιατι εχω μια απλη ασυρματη και εχω χιονια στην εικονα. Σημα Wifi εχω πολυ καλο στο σημείο που εχω την ασυρματη...

Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

καλημέρα...μπορεί κάποιος να μου πει ποσο μακρυά μπορει να μπει η καμερα και να δείχνει καθαρά; σε σχεση με μια απλή ασυρματη 2,4 GHz παίζει καλύτερα; ρωταω γιατι εχω μια απλη ασυρματη και εχω χιονια στην εικονα. Σημα Wifi εχω πολυ καλο στο σημείο που εχω την ασυρματη...
Η IP Camera δεν λειτουργεί όπως η 2,4G, που όσο ασθενέστερο σήμα έχεις, τόσο χειρότερη εικόνα.
Αν έχεις ικανοποιητικό wifi σήμα εκεί που θα τη βάλεις, θα πιάνει κανονικά.
Αν το σήμα είναι έτσι κι έτσι,πάλι κανονικά θα δείχνει, αλλά μπορεί να κάνει διακοπές στα καρέ ή στον ήχο.

Re: Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

Η IP Camera δεν λειτουργεί όπως η 2,4G, που όσο ασθενέστερο σήμα έχεις, τόσο χειρότερη εικόνα.
Αν έχεις ικανοποιητικό wifi σήμα εκεί που θα τη βάλεις, θα πιάνει κανονικά.
Αν το σήμα είναι έτσι κι έτσι,πάλι κανονικά θα δείχνει, αλλά μπορεί να κάνει διακοπές στα καρέ ή στον ήχο.

ευχαριστω...

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

Μήπως μπορούμε να βάλουμε κανά εξωτερικό μικροφωνάκι;

Πολύ βόμβο αυτό που έχει.

Για την foscam μιλάω.
H Foscam 8908 πρέπει να έχει αντίστοιχο ήχο με την ali2, ο οποίος δεν είναι καλός.
Και με εξωτερικό μικρόφωνο που δοκίμασα δεν είδα μεγάλη διαφορά.
Αντίθετα η 8918 έχει καλύτερο ήχο (τουλάχιστον λιγότερο βόμβο και μπορείς να καταλάβεις τι ακούγεται).

Για την 8918 μιλάω....
Υποτίθεται ότι η 8919 βγήκε και για τον καλύτερο ήχο που έχει σε σχέση με την προηγούμενη, οπότε...
Πάντως μία Tp-Link που έχω έχει πολύ καλύτερο ήχο.

Καλημερα σας!
επηρεαστηκα κ εγω απο εσας :) και πηρα την foscam 8918w X2 :)
ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ουτως η αλλως δεν με ενδιεφερε η τελεια εικονα. Απλα για ελεγχο κ μια σχετικη ασφαλεια.
Θα ηθελα να ρωτησω, οταν κανω το Multiple device και μπω μεσω της 1ης καμερας, τη δευτερη μπορω να τη δω ΜΟΝΟ αν παω στο visitor menu και βαλω το 2πλο πλαισιο οποτε και τις δειχνει κ τις δυο κ μετα επιλεξω ποια θελω. Εγω περιμενα οτι απο τα 2 πρασινα κουμπακια επανω θα διαλεξω καμερα.....
καμια ιδεα;

εστησα και τις 2 καμερες και οι 2 με wifi....
Εχει ΠΟΛΥ μεγαλο delay...
Μιλαμε για τραγικα μεγαλο.... ~6-7" το καρε.... χωρις να εχω βαλει φυσικα καποια τετοια επιλογη
Και στις 2...
Καμια φορα δεν βλεπει καποια απο τις 2 κλπ
Αυτο συμβαινει ειτε τις ελεγχω online ειτε localy....
Επισης αλλες συσκευες που μπαινουν online μεσω wifi δεν εχουν θεμα..
τι μπορει να φταιει;
Device Status
Device ID 000DC5D26802
Device Firmware Version 11.22.2.30
Device Embeded Web UI Version 2.4.18.15
Alias FosCam1
Alarm Status None
DDNS Status No Action
UPnP Status No Action

σαν ασφαλεια wifi εχω το wpa personal tkip...
router wag200g linksys

Πολυ μεγάλο delay εχεις, δεν είναι λογικό.
Μήπως εκεί που την έχεις βάλει, δεν υπάρχει δυνατό σήμα wireless;
Με καλώδιο αν την συνδέσεις έχεις το ίδιο αποτέλεσμα;

βελτιωθηκε βγαζοντας ftp & alarm...
παλι βεβαια δεν ειναι οπως με το καλωδιο...

αλλα χωρις αυτα ειναι 'μιση' ασφαλεια ... μην πω καθολου σχεδον :)
ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις γιαυτα; δεδομενου οτι στον χωρο κινειται κοσμος αρα δεν θελω να καταγραφει συνεχεια.....
dns server βαζω την Ip του router για να μην παιρνει απο internet
δεν ειχε εξαλλου καμια διαφορα σε αποδοση
η μια καμερα ειναι σχεδον πανω απο τον router......αυτη μπορω κ ευκολα να τη συνδεσω με καλωδιο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.... η αποδοση με ενδιαφερει γιατι ειναι κ η απομακρυσμενη camera (και οι 2 εχουν θεμα οταν ειναι wifi)

Βάλε μόνο τη μία ασυρματη, δεν τις σηκώνει και τις δύο ασύρματες

Εγω κι ενας φιλος που παιζουμε με 2 δεν εχουμε παντως αυτο το πρόβλημα

δε νομιζω οτι λυση ειναι να εχεις μια ασυρματη.
Ειτε θελει διαμορφωση τις ρυθμισεις σε ρουτερ κ/η σε καμερες (αλλα ποιες ρυθμισεις;)
Ειτε θελει κατι αλλο :) ????
Επισης δεν ξερω αν βαλω να ανεβαζει σε τοπικο ftp και μετα κανω sync το τοπικο ftp με ενα internetικο ftp....
που να μην εμπλεκονται οι καμερες....
θα δω....
οποιες ιδεες ευπροσδεκτες
Σωτηρη εσυ εχεις ασυρματες, με FTP κλπ?

Re: Καλή wifi IP Camera?

Προσπαθω, να δω μια 8908 -ειναι ενα απο τα κομματια ενος συναγερμου και την δοκιμαζω μονη της μεχρι να τον βαλω οταν εχω χρονο-απο το ιντερνετ name.dyndns.org: port (απο αλλο ελευθερο wi-fi) και δεν συνδεεται (απο τοπικο 192.168.1.χχχ: port κανενα προβλημα). Dyndns και port forwarding εκανα ,απο το device status το dyndns και unup ειναι enabled.Καμμια ιδεα (πριν το "σπασω" :flipout:) ; -bye- ρουτερ ειναι ενα thomson της cyta

Last edited:

Δυστυχώς ο τύπος που έχει βγάλει το app για το iPhone το Surveillance Pro , δεν το έχει βγάλει για android.

Οι androidάδες ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείται για την Foscam;

Κατέβασα κανά δυό (IP cam viewer, Tinycam monitor) αλλά είναι Για.Τον.Π%^&*$.Καβάλα .....