Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Και εγώ έχω πάρει 2 φθηνές στα 50 δολλάρια (1 TENVIS & 1 ανώνυμη) και είμαι μια χαρά.

Re: Καλή wifi IP Camera?

Μου ήρθαν χθές 3 tenvis...μια εξωτερική και δυο εσωτερικές..μια χαρά προς το παρών.

Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

οποιοι έχουν πάρει τις 8918 (περιελαμβανομένου και εμού) τους ενημερώνω να πάρουν μια σακούλα σκουπισιών και να τις ρίξουν μέσα asap.

Μου ήρθε η νέα 8910.

http://foscam.us/products/foscam-fi8910w-white-wireless-ip-camera.html

-καλύτερη ευκρίνεια
-επιτέλους σωστά χρώματα λόγω του μη μόνιμου ΙR φίλτρου
-ήχος ανθρώπινος, που καταλαβαίνεις ομιλία και από μακριά, χωρίς τα ενοχλητικά παράσιτα

Με άλλα λόγια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η 8910 με την 8918

Την πήρα από το παραπάνω site , ήρθε με USPS σε 9 μέρες χωρίς τελωνείο. Υπάρχουν βέβαια διαθέσιμες ένα σωρό και από Αγγλία (eBay)
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=foscam+8910w&_sacat=0

Τωρα αποφασισε να βαλει IR cut filter;
Καλλιο αργα παρα ποτε
Βλεπω οτι υποστηριζει και wireless N.
Για την ευκρινεια δεν βλεπω να εχει καποια αλλαγη σε σχεση με την παλια.
Αν μπορεις βαλε καμια φωτο (οχι της καμερας, αλλα απο την καμερα :laugh: )

Χαιρετώ την παρέα!! Ενδιαφέρομαι και εγώ να παρακολουθώ έναν ηλικιωμένο σε εσωτερικό χώρο με μια Ip camera που το modem θα απέχει 5-6 μέτρα χωρίς να παρεμβάλλεται τοίχος.

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 45-50ευρώ, θέλω να μπορεί να βλέπει στο σκοτάδι, να έχω ήχο, καλούτσικη εικόνα. Προαιρετικά θα επιθυμούσα να υπάρχει έλεγχος μέσω android. Διάβασα για κάποιες tenvis, και sunsky. Από tenvis βρήκα αυτές, και βρήκα και μια foscam σε καλή τιμή που δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν. Επίσης παίζουν σε χαμηλές τιμές και κάτι easyn,wanscam.

Από αυτές ποια να προτιμήσω ή υπάρχει κάτι νεότερο που αξίζει περισσοτερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited:

Ολες σε αυτην την τιμη πανω κατω, την ιδια ποιοτητα εχουν.
Οι πιο ακριβες εχουν ir cut filter για σαφως καλυτερα χρωματα και καλυτερο ηχο.
Αποφασιζεις και παιρνεις

Re: Απάντηση: Καλή wifi IP Camera?

οποιοι έχουν πάρει τις 8918 (περιελαμβανομένου και εμού) τους ενημερώνω να πάρουν μια σακούλα σκουπισιών και να τις ρίξουν μέσα asap.

Μου ήρθε η νέα 8910.

http://foscam.us/products/foscam-fi8910w-white-wireless-ip-camera.html

-καλύτερη ευκρίνεια
-επιτέλους σωστά χρώματα λόγω του μη μόνιμου ΙR φίλτρου
-ήχος ανθρώπινος, που καταλαβαίνεις ομιλία και από μακριά, χωρίς τα ενοχλητικά παράσιτα

Με άλλα λόγια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η 8910 με την 8918

Την πήρα από το παραπάνω site , ήρθε με USPS σε 9 μέρες χωρίς τελωνείο. Υπάρχουν βέβαια διαθέσιμες ένα σωρό και από Αγγλία (eBay)
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=foscam+8910w&_sacat=0
Κρίμα να μην έχουν POE..βασικα δεν θα έπρεπε να βγαίνει Καμία ip cam χωρίς Power Over Ethernet..
Είναι παρα πολυ βολικό στην τοποθέτηση..

Αλήθεια εσείς τι λύση βρήκατε για να την τροφοδοτείται; Γιατί το καλώδιο τροφοδοσίας είναι ουτε 2 μέτρα και αν πρέπει να την βάλετε ταβάνι ή έστω κάπου ψηλά θα πρέπει να έρχεται μπαλαντεζα και το κυριότερο είναι πως κρυβεις το τροφοδοτικο που είναι και μεγάλουτσικο και δεν χωράει σε κανένα κανάλι...

Εγω την εχω βαλει σε πριζα air condition και ειναι τοποθετημενη πανω σε αυτο.
Αλλιως προεκταση στο καλωδιο

Έχω βαλει προεκταση καλωδίου μεχρι 15 μετρα κ δουλεύει κανονικά.´Εχω κόψει το καλώδιο κ του έκανα προέκταση.
Για passive POE μεχρι τα 30 μ. δεν θα εχεις πρόβλημα λογικά !
Πάρε ενα τετοιο...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_s...p=15&_clu=2&_fcid=80&_localstpos&_stpos&gbr=1
προσεξε μονο την υποδοχη γιατί οι καμερες εχουν συνηθως τη στενή υποδοχή.

Έχω βαλει προεκταση καλωδίου μεχρι 15 μετρα κ δουλεύει κανονικά.´Εχω κόψει το καλώδιο κ του έκανα προέκταση.
Για passive POE μεχρι τα 30 μ. δεν θα εχεις πρόβλημα λογικά !
Πάρε ενα τετοιο...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_s...p=15&_clu=2&_fcid=80&_localstpos&_stpos&gbr=1
προσεξε μονο την υποδοχη γιατί οι καμερες εχουν συνηθως τη στενή υποδοχή.
Πήρα και ένα τέτοιο ανταπτορα. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα τώρα..το passive POE που θελω να κανω θα είναι 10-12 μέτρα.
Σε 2 που είπα να κόψουν τα 2 καλώδιο (ενα του Poe και το αλλο τις τροφοδοσιας) και να αντιστρεψουν τις αποληξεις, μου το αρνήθηκαν. Μάλλον βαριοντουσαν..σε 4 μαγαζια που ρωτησα για ανταπτορες μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν τετοιοι και αναγκαστηκα πρεπει να κοψω το καλωδιο..μεχρι που ειδα στο λινκ σου πιο πανω..βέβαια έχει μόνο ένας σε ολο το eBay, άρα είναι δυσεύρετοι..

Ολες σε αυτην την τιμη πανω κατω, την ιδια ποιοτητα εχουν.
Οι πιο ακριβες εχουν ir cut filter για σαφως καλυτερα χρωματα και καλυτερο ηχο.
Αποφασιζεις και παιρνεις

Ναι σαφέστατα απλά επειδή έχει πολλές επιλογές ποια είναι η καλύτερη ή έστω δοκιμασμένη να μην πάρω όποια να ναι.. Επειδή κάποιες είδα ότι έχουν θέμα και με την απόσταση. Και επίσης πως πάνε στο setarisma και την υποστήριξη οπότε για αυτό ρώτησα.

Η foscam ειναι η πιο επωνυμη και τα περισσοτερα μελη εχουν παρει την συγκεκριμενη.
Το σεταρισμα ειναι ακριβως το ιδιο σε ολες. Ιδιο μενου εχουν ολες αυτες και ειναι πανευκολο μην σε τρομαζει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτή όμως είναι αυθεντική ή κάποια αντιγραφή της?

Μια ερωτηση παιδες , οσοι εχετε την foscam 8918w εχετε προβλημα με αποσυνδεσεις σε ασυρματη συνδεση;
Εγω ναι, ομως σε μια κλωνο easyn το προβλημα αυτο απλα δεν υφισταται!
Ολες εχουν τα τελευταια filmware !

Απάντηση: Re: Καλή wifi IP Camera?

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτή όμως είναι αυθεντική ή κάποια αντιγραφή της?

Η αυθεντικη λογικα ειναι, απλα αλλο μοντελο, πιο οικονομικο ισως μιας και δεν εχει πολλα Ir led για τις υπερυθρες το βραδυ

Μια ερωτηση παιδες , οσοι εχετε την foscam 8918w εχετε προβλημα με αποσυνδεσεις σε ασυρματη συνδεση;

Μηπως ειναι οριακο το σημα σου;
Αλλαξε καναλι στο router μηπως εχεις παρεμβολες

Μηπως ειναι οριακο το σημα σου;
Αλλαξε καναλι στο router μηπως εχεις παρεμβολες

Δεν φταιει αυτο εχω δοκιμασει με διαφορετικα ρουτερ κ σε διαφορετικους χωρους !
Ουτε θεμαν ισχυος σηματος.
Απλα το εχω συνδεσει με καλωδιο !

Κι εγώ το ίδιο. Και επειδή σ' αυτά τα πράγματα η ασύρματη σύνδεση αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (είτε λόγω firmware, είτε λόγω παρεμβολών κλπ) ψάξε τρόπο να περάσεις καλώδιο.

Δεν φταιει αυτο εχω δοκιμασει με διαφορετικα ρουτερ κ σε διαφορετικους χωρους !
Ουτε θεμαν ισχυος σηματος.
Απλα το εχω συνδεσει με καλωδιο !

Μια από τα ίδια. Πρέπει με κανά τελευταίο firmware να έγινε πατάτα. Σ' αυτές τις καρακινεζιές τελικά, όταν παίζει κάτι δεν το πειράζεις.

Μια από τα ίδια. Πρέπει με κανά τελευταίο firmware να έγινε πατάτα. Σ' αυτές τις καρακινεζιές τελικά, όταν παίζει κάτι δεν το πειράζεις.

Συμφωνώ μεν
Αλλά μπορεί να έκλεινε και καμία τρύπα στο software… ξέρεις από αυτές τις τρύπες που είναι κακό να υπάρχουν… σε κάμερες ...

Όπως και να έχει πάντα καλώδιο θα πρότεινα και εγώ.