Καλή WiFi IP Camera?

Απάντηση: Καλη wifi IP Camera?

Ωχ!!! με κουριερ στα στειλανε? τι τιμη σας εχει δηλώσει??
Να ξερεις οτι θα ακουσεις ΠΑΛΑΒΟ νουμερο για να στο εκτελωνισουν και να στο στειλουν.
Υπάρχει και το option να παει καποιος αποεκει και να αναλαβει τον εκτελωνισμο (2 ωρες στο Ελ.Βενιζελ χρειαζεται) και θα σας κοστισει τα μισα περιπου απ'οσο σας πουν αρχικά.

Ναι ο βλάκας ο κινέζος...Δεν ξέρω τι τιμή έχει δηλώσει αυτός,εμείς πληρώσαμε 170 ευρώ συνολικά,και για τις 3.Αυτό το ΠΑΛΑΒΟ φοβάμαι και εγώ να ακούσω φίλε μου...Τό ίδιο μου είπε και ο κουμπάρος μου 2 ωρίτσες χρειάζεται και αρκετή υπομονή,για να το κάνω μόνος μου.Αυτός είχε ψωνίσει από Αμερική.Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,και τον χρόνο σου.

Καλησπέρα.Αγοράσαμε 3 από χονγκ κονγκ μέσω e-bay,και ήρθε τηλεγράφημα από DHL για τελωνείο.Πήραμε τηλέφωνο να μάθουμε,αλλά επειδή είχε κλείσει το τμήμα,μία κυρία είπε να πάρουμε αύριο να μάθουμε πόο πάει το μαλλί.Δεν το ξέραμε δεν το φανταστήκαμε,και το ήπιαμε το τσάι μας μου φαίνεται...Σε άλλον φίλο έχει τύχει ανάλογο,να ξέρω τι με περιμένει?Ευχαριστώ

Ξεκινάς από 75 ευρώ + τέλη τελωνείου (αναλόγως της αξίας του πακέτου). Αν έχει δηλώσει την πραγματική αξία 170 ευρώ ($200) υπολογίστε αμέσως αμέσως 23% ΦΠΑ + το ποσοστό δασμών τελωνείου αναλόγως το είδος, (άλλο ποσοστό έχουν τα κοσμήματα, άλλο τα ηλεκτρονικά κ.ο.κ.)

75 ευρώ είναι η ταρίφα τα μίνιμουμ έξοδα για άνοιγμα φακέλου εκτελωνισμού.

Μεγάλο ΖΩΟ ο κινέζος.....

Οπως σωστά λέει ο Φρα.Πε. αν έχεις ελεύθερο χρόνο , καλύτερα να πάς μέχρι το αερδρόμιο , σίγουρα θα γλυτώσεις κάποια χρήματα.

επρεπε να επέμενες με EMS κι ας έκανε 5 μέρες παραπάνω. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ courier (DHL, TNT, UPS, FEDEX). Π-Ο-Τ-Ε ακόμα και δωρεάν αποστολή να σου δίνει. Τα ανοίγουν ΟΛΑ.

Last edited:

Ξεκινάς από 75 ευρώ + τέλη τελωνείου (αναλόγως της αξίας του πακέτου). Αν έχει δηλώσει την πραγματική αξία 170 ευρώ ($200) υπολογίστε αμέσως αμέσως 23% ΦΠΑ + το ποσοστό δασμών τελωνείου αναλόγως το είδος, (άλλο ποσοστό έχουν τα κοσμήματα, άλλο τα ηλεκτρονικά κ.ο.κ.)

75 ευρώ είναι η ταρίφα τα μίνιμουμ έξοδα για άνοιγμα φακέλου εκτελωνισμού.

Μεγάλο ΖΩΟ ο κινέζος.....

Οπως σωστά λέει ο Φρα.Πε. αν έχεις ελεύθερο χρόνο , καλύτερα να πάς μέχρι το αερδρόμιο , σίγουρα θα γλυτώσεις κάποια χρήματα.

επρεπε να επέμενες με EMS κι ας έκανε 5 μέρες παραπάνω. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ courier (DHL, TNT, UPS, FEDEX). Π-Ο-Τ-Ε ακόμα και δωρεάν αποστολή να σου δίνει. Τα ανοίγουν ΟΛΑ.

Καλημέρα.Κύριε Οικονόμου αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.Εγώ θα πάω Αεροδρόμιο γιατί πήρε τηλέφωνο η DHL και είπε ότι θέλει 101,50!!! ευρώ για να τα εκτελωνίσει αυτή,και να μου τα φέρει σπίτι.Συν βέβαια τα τέλη τελωνείου,τα οποία είπε ότι δεν γνωρίζει να μας πει,αλλά πήρα μια ιδέα-κρυάδα από εσάς.Ευχαριστώ για την βοήθεια.Ααα επίσης είπε ότι μέχρι την παρασκευή δεν έχει τέλη φύλαξης.Να´ναι καλά οι άνθρωποι.

Μία ερώτηση ακόμα:Ξέρουμε τι ωράριο λειτουργούν για να πάω αν είναι την Παρασκευή?Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα.Κύριε Οικονόμου αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.Εγώ θα πάω Αεροδρόμιο γιατί πήρε τηλέφωνο η DHL και είπε ότι θέλει 101,50!!! ευρώ για να τα εκτελωνίσει αυτή,και να μου τα φέρει σπίτι.Συν βέβαια τα τέλη τελωνείου,τα οποία είπε ότι δεν γνωρίζει να μας πει,αλλά πήρα μια ιδέα-κρυάδα από εσάς.Ευχαριστώ για την βοήθεια.Ααα επίσης είπε ότι μέχρι την παρασκευή δεν έχει τέλη φύλαξης.Να´ναι καλά οι άνθρωποι.

Μία ερώτηση ακόμα:Ξέρουμε τι ωράριο λειτουργούν για να πάω αν είναι την Παρασκευή?Ευχαριστώ πολύ.

As expected....

Δεν ξέρω, δεν έχω πάει ποτέ αεροδρόμιο, πάντα επέλεγα να μου τα φέρουν σπίτι, δεν έχω την πολυτέλεια να φάω ένα πρωϊνό...
Καλύτερα παρ' τους τηλέφωνο μην πέσεις σε καμιά απεργία...

Υ.Γ. Σκέτο Τάσος -bye-

Την εχω κανει 2-3 φορες την αγγαρεία. Στις 08.00 ημουν εκει.
Πάρε τηλεφωνο οπως σωστα λεει ο Τάσος.
Με το καλημερα θα πας DHL θα πληρωσεις μια διατακτικη και βουρ στους τελωνειακούς να βρεις το πακετο να το ανοιξουν να δουν το τιμολογιο και με τα ντεφτερια τους το συντελεστή φορου, να σου βγαλουν το κουστουμι, να πας μετα απεναντι στην οικονομικη υπηρεσια να πληρωσεις να πας πισω να πληρωσεις στα γραφεια της αποθηκης (ισως το γλιτωσεις αυτο) ξανα μανά αποθήκη να δειξεις ολα τα εγγραφα και μετα έφυγες.

Την εχω κανει 2-3 φορες την αγγαρεία. Στις 08.00 ημουν εκει.
Πάρε τηλεφωνο οπως σωστα λεει ο Τάσος.
Με το καλημερα θα πας DHL θα πληρωσεις μια διατακτικη και βουρ στους τελωνειακούς να βρεις το πακετο να το ανοιξουν να δουν το τιμολογιο και με τα ντεφτερια τους το συντελεστή φορου, να σου βγαλουν το κουστουμι, να πας μετα απεναντι στην οικονομικη υπηρεσια να πληρωσεις να πας πισω να πληρωσεις στα γραφεια της αποθηκης (ισως το γλιτωσεις αυτο) ξανα μανά αποθήκη να δειξεις ολα τα εγγραφα και μετα έφυγες.

Κατάλαβα να βάλω φόρμα και αθλητικά,με την πρωινή γυμναστική που θα κάνω από γραφείο σε γραφείο..χαχαχαχα.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την ενημέρωση.

Re: Καλη wifi IP Camera?

Σκεφτομαι και εγω να αγορασω την συγκεκριμενη κάμερα(Foscam FI8918W).
Υπαρχει καποια διευθυνση για να την στείλω στον αδελφο μου στην αμερική,και να μου την φερει ο ίδιος ?
Θα γλιτωσω τίποτα μεταφορικά αν να το κάνω έτσι ?
όσο αφορα search σε ebay amazon είμαι ασχετος .

Καλημέρα.Τελικά τα κατάφερα και τις πήρα την Παρασκευή.Μέσα στην βλακεία του κινέζου,και την γκαντεμιά την δική μου,στάθηκα τυχερός και μία φορά.

Παρασκευή ώρα 8.00 στην DHL,δίνω αρ.φορτωτικής,μου ρίχνει το κουστουμάκι:33,20 ευρώ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.Αλήθεια τι είναι αυτό ρε παιδιά?

Στο καπάκι και ενώ είμαι έτοιμος να πάω στο γραφείο των εκτελωνιστών με την χαρτούρα,βλέπω για καλή μου τύχη,ένα φίλο και πελάτη του πατέρα μου,εκτελωνιστή,που τον είχαμε χάσει αρκετά χρόνια,και τον πιάνω.Του είπα ποιός είμαι και τα σχετικά τι κάνεις εδώ..κτλ.και αναλαμβάνει να με βοηθήσει.Μου φτιάχνει την χαρτούρα,και με στέλνει να κάνω την διαδικασία.

Ξεκινάω από το γραφείο 5,μετά στο 6,μετά στο 11,μετά στο 13,μετά στο ταμείο,και πληρώνω:ΦΟΡΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ-Α.Ε.Ι.23,18 ευρώ Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00 ευρώ.Σύνολο 25,18 ευρώ,για εκτίμηση αξίας ευτυχώς 100,00ευρώ.Όπως μου είπε μετά που πίναμε καφεδάκι η εκτίμηση θα μπορούσε να είναι και 400,00 ευρώ!!!! άσχετα αν στην απόδειξη έλεγε 150 δολλάρια.

Επιστροφή στην DHL για παραλαβή,μου χώνουνε άλλα 13,00 ευρώ για HANDLING WPX κόλλα 1 έλεγε.Ούτε αυτό ξέρω τι είναι.Τελικά μετά από μιάμισυ ωρίτσα παραλαμβάνω τις κάμερες με συνολικό κόστος 71,38 ευρώ,και εξαφανίστηκα.

Ευτυχώς την έβγαλα φτηνά,και δεν την πατάω ξανά,με DHL UPS κτλ.Σκέτο ταχυδρομείο και ας αργήσει.:a0210:

Όπως μου είπε μετά που πίναμε καφεδάκι η εκτίμηση θα μπορούσε να είναι και 400,00 ευρώ!!!! άσχετα αν στην απόδειξη έλεγε 150 δολλάρια.

Ακριβώς! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη στραβή που μπορεί να σου κάτσει διότι έχουν την δυνατότητα να εκτελωνίσουν με βάση την ΔΙΚΗ τους αξία σύμφωνα με τις λίστες όλων των προϊόντων που έχουν και όχι σύμφωνα με την αναγραφόμενη. Δεν πα να χτυπιέσαι ότι είναι used, gift, repaired, κλπ.... Τίποτα. Αν πάνε με το γράμμα του νόμου, σ' έσκισαν....γι αυτό δεν πρέπει ούτε απ' έξω να περάσει το δέμα από εκεί. Μου έλεγε εκτελωνιστής ότι έχουν φορολογήσει πακέτο που περιείχε σοκολάτες δώρο μαζί με ένα κασκόλ!

Είδες οι γνωστοί τι κάνουν.... οι καλύτεροι γνωστοί είναι οι εκτελωνιστές και οι εφοριακοί.... :flipout:

Τέλος πάντων αφού ξεμπέρδεψες με ένα 70άρι πάλι καλά, μεγειές και καλό στήσιμο. -bye-

Καλησπέρα guys

πριν απο 3 μέρες παρέλαβα και εγω απο κίνα μερια την παρακάτω καμερούλα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230547840580 σε συνδυασμό με τον ακόλουθο συναγερμό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350410106426 . στο σύνολο περι τα 160 Euros.
Ο πωλητής πολύ εξηγημένος εστείλε το δέμα ακριβώς όπως συμφωνήσαμε δηλαδή ως ''gift'' με ''EMS'' και συνολική τιμή επι του τιμολογίου 65$.
Το τελωνείο είχε φυσικά άλλη άποψη :smile: και έτσι μέσω του πόρτα πόρτα των ΕΛΤΑ μου ήρθε να πληρώσω ένα φιρμάνι 72,5 euro.
Ευτυχώς η κάμερα και συναγερμός συνεργάζονται άψογα οπότε χαλάλι τα extra euros. Αλλά εκτός αυτού δεν είχα και τη δυνατότητα να κάνω τον εκτελωνισμό μόνος μου λόγω απόστασης .
Το πιο παράξενο φυσικά είναι ότι οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ δεν με είχαν ειδοποιήσει ότι πρέπει να πληρώσω δασμούς για το δέμα και έτσι έμεινα κάγκελο όταν ο courrier μου ζήτησε τα 72,5 euros :flipout:

Last edited:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ(84) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ALΖHAIMER...!AΓΓΕΙΑΚΗ ΑΝΟΙΑ...

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ.EKEINH OΠΩΣ EINAI ΛOΓIKO ΔEN EXEI INTEΡNET!ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
PC KAI INTERNET EXΩ MONO ΣTO MAΓAZI.

1)ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ INTERNET???Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ?
2)Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ PC ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

icon4.gif
2.5.α
) Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο Internet υποδηλώνει ότι "φωνάζετε" και

είναι κουραστικό για τους άλλους χρήστες. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε αντί αυτών, bold χαρακτήρες.
( εκ του κανονισμού λειτουργίας )

Last edited by a moderator:

Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να δεχόμαστε SMS στο κινητό, σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, όταν η Foscam στέλνει e-mail.
Κοίταξα την υπηρεσία SMS του MSN και του GMail, αλλά δεν είναι διαθέσιμες για την Ελλάδα.

Βλέπω στο ιντερνέτ ότι υπάρχουν κάμερες που δέχονται κάρτα για να στέλνουν απ'ευθείας SMS, αλλά δεν βρήκα τιμές και κάπου να πωλούνται.

Το θεωρώ πολύ χρήσιμο για τη νύχτα που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τα e-mail σε πραγματικό χρόνο.

Last edited:

Εχει ξανααναφερθει, εαν εχεις iphone υπαρχει το icam το οποιο σου στελνει push notification οποτε δει η foscam κινηση.

αν έχεις conn-x τότε έχει υπηρεσία "Απομακρυσμένη Επιτήρηση" με συνδρομή.

Επίσης παρέχει δωρεάν την υπηρεσία SMS Ειδοποιήσεις όπου σε ενημερώνει για τα σπουδαιότερα email που σου έχουν αποσταλεί οπότε αν η κάμερα στέλνει email λόγω ανίχνευσης κίνησης

Απάντηση: Re: Καλη wifi IP Camera?

αν έχεις conn-x τότε έχει υπηρεσία "Απομακρυσμένη Επιτήρηση" με συνδρομή.

Επίσης παρέχει δωρεάν την υπηρεσία SMS Ειδοποιήσεις όπου σε ενημερώνει για τα σπουδαιότερα email που σου έχουν αποσταλεί οπότε αν η κάμερα στέλνει email λόγω ανίχνευσης κίνησης
Στο σπίτι έχω Forthnet, στο γραφείο Hol.
Θα κοιτάξω αν έχουν κάποια τέτοια υπηρεσία ή αλλάζω το γραφείο σε Conn-x.

Και μιας και μιλάμε για κάμερες, η Foscam βγάζει καινούριο μοντέλο , το FI8906W, που έχει και 3x οπτικό zoom.
Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε δύο μήνες περίπου, απ'ότι μου απάντησαν σε σχετική ερώτηση με e-mail.