Στην οθονη εχω προσπαθησει να το φερω σε μια κατασταση νορμαλ στα δικα μου ματια,μεσω των ρυθμιστικων,χωρις να χρησιμοποιησω καποιο προγραμμα.
Προσπαθωντας χθες επι πολυ ωρα να ρυθμισω αυτο που περιεγραφα πιο πριν,δεν καταφερα να το φερω εκει που πρεπει στα μαυρα.
Για την καρτα γραφικων,απο που το ρυθμιζω?
Γιαννη απο τον πινακα ελεγχου,εμφανιση και θεματα,οθονη,εχω κανει τις ρυθμισεις αναλυσης,βαθος χρωματος που λεει,και σε hz,αυτα εννοεις?
NVIDIA GFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X αυτη ειναι η καρτα γραφικων (?)
Εγω προσωπικα οχι,αλλα το pc ηταν της αδερφης μου και αμφιβαλλω αν αυτη κατεβασε κατι τετοιο.
Πως μπορω να μπω στο nvidia control panel?
@Beavis... Τι έγινε το δοκίμασες ?? Εντυπώσεις ?
σορυ για την καθυστερηση
λιγο κατι ταξιδια
λιγο κατι banniaρισματα
πολυ καλο,αν και στην οθονη μου δεν ειδα τρομερη αλλαγη (Dell U2711 27”)
Αλλα εχει καποια πραγματακια λιγο σπαστικα
Αναλυτικα εδω
http://damiensymonds.blogspot.com/2011/08/initial-review-x-rite-i1display-pro.html
Το παρήγγειλα και είναι κάπου στο χάος των ΕΛΤΑ..
Και εγώ στο Dell U2410 θα το χρησιμοποιήσω.Μου κάνει εντύπωση που λες είδες μικρή διαφορά.Τι λέει το option για τον έλεγχο του ambient light ?
Θα διαβάσω το link αύριο και θα επανέρθω. Πάντως όλοι λένε πολύ καλά λόγια.![]()
Ναι αν έχεις σταθερές συνθήκες φωτισμού δεν χρειάζεται.
Και εμένα το έστειλαν απο Αγγλία σε 1 ημέρα. Απ'την Παρασκευή παίζει τένις στα ΕΛΤΑ, σήμερα έχει απεργίες λογικά απο αύριο.
Ναι και εγώ έχω διαβάσει για custom για να κάνεις ρυθμίσεις.Διάβασα και το link και όπως τα λέει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν σε καθοδηγεί να κάνεις ρυθμίσεις στα χρώματα..χμ... περίεργο.
Να φανταστώ ότι το ADC δεν έπαιξε στο Dell ?
Επιτέλους το παρέλαβα(i1 display pro). Δοκιμή το βράδυ αφού κάνω factory reset στο monitor και γυρίσω σε custom profile. Επίσης θα γυρίσω και την κάρτα γραφικών στα default.
Ααα και φυσικά να αφήσω το monitor κανά 30λεπτο να ζεσταθεί.
Σκέφτομαι να κάνω μετά και το htpc με τη 46".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.