geodengr
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Καλιμπραρισμα προβολεα
Και μην ξεχνάμε Τάκη πόσες φορές έχουμε μαζευτεί για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα της κατηγορίας, χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον ακόμη. Τα αίτια γνωστά, εγώ τα ανέφερα, εσύ τα ανέλυσες! Κι όσο για τη διοργάνωση, εδώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα φίλε μου, εδώ είμαστε, ας βρεθούν τα υπόλοιπα και ...φύγαμε. Εδώ δεν κολώνουμε να κουβαλάμε άλλος υπολογιστή, άλλος βάση για το προβόλι, άλλος προβόλι, άλλος φωτογρ. μηχανές, άλλος δισκάκια, άλλος καλώδια,....., τα ξέχασες?
Η τρέλλα μας νάναι καλά κι όλοι μέσα είμαστε!
Μπαμπη, ετσι ειναι, αλλα οπως ξαναεγραψα, την κατηγορια την συντηρουν τα ενεργα μελη της.. Παλαιοτερα, που ειμασταν μια φρεσκια ορεξατη παρεα, και συγκριτικα διοργανωναμε, και παρουσιασεις, μεχρι και τον Manutti φεραμε,πληρωνοντας απο την τσεπη μας (ασχετα αν τον απομυθοποιησαμε οταν τον ειδαμε στην πραξη).. Ομως, σημερα, η παλια παρεα εχει σπασει.
Αλλοι βαρεθηκανε, αλλοι τσακωθηκανε, αλλοι αραξανε, δεν εχει σημασια.
Οποτε, για να αναστηθει η κατηγορια, χρειαζεται η δημιουργια νεας παρεας, απο ορεξατους προβολακηδες (που υπαρχουν), αλλα το κυριοτερο, χωρος και μηχανηματα (που δεν υπαρχουν-οχι ευκολα τουλαχιστον). Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που σχετιζονται και με την λειτουργια του avclub, ομως εγω αυτους προσωπικα επιλεγω να τους αγνοω, λογω της συναισθηματικης μου σχεσης με την κατηγορια αυτη, με τους φιλους που εκανα εδω μεσα και το χομπυ της βιντεοπροβολης..
Φοβαμαι ομως, οτι το μεγαλο προβλημα παραμενει η αδυναμια ευρεσης νεων προβολεων για demo και ο καταλληλος χωρος για την δοκιμη/παρουσιαση τους. Γιατι, οπως σωστα εγραψε και ο Γιωργος, δεν αρκει να βρουμε τα μηχανακια, αλλα πρεπει να τα ρυθμισουμε σωστα (οποτε μας χρειαζεται ο Μανωλης, ο οποιος μας εχει χιλιουποχρεωσει στο παρελθον, αλλα δεν ειναι δυνατον να τρεχει συνεχεια για να κανουμε εμεις την τρελα μας), πρεπει να βρεθει σωστος χωρος με μεγαλη καλη οθονη και πληρη συσκοτηση, που να χωραει και απο πανω μπολικα ατομα.. Και το κυριωτερο, καποιος να διοργανωσει ολα τα παραπανω. Αν ολα αυτα συντρεξουν, να εισαι σιγουρος οτι και εσυ και εγω και ο Τασος και ο GeonX και ολοι μας θα ξαναμαζευτουμε σαν τον παλιο καλο καιρο, θα τεσταρουμε και θα ποσταρουμε γιατι κατα βαθος παραμενουμε ολοι "αρρωστακια" της βιντεοπροβολης. Εχουμε ομως κολλησει στα διαδικαστικα του πραγματος...
Και μην ξεχνάμε Τάκη πόσες φορές έχουμε μαζευτεί για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα της κατηγορίας, χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον ακόμη. Τα αίτια γνωστά, εγώ τα ανέφερα, εσύ τα ανέλυσες! Κι όσο για τη διοργάνωση, εδώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα φίλε μου, εδώ είμαστε, ας βρεθούν τα υπόλοιπα και ...φύγαμε. Εδώ δεν κολώνουμε να κουβαλάμε άλλος υπολογιστή, άλλος βάση για το προβόλι, άλλος προβόλι, άλλος φωτογρ. μηχανές, άλλος δισκάκια, άλλος καλώδια,....., τα ξέχασες?
Η τρέλλα μας νάναι καλά κι όλοι μέσα είμαστε!