- 19 January 2009
- 76
Και να θυμασαι κατι οτι σε 2d ταινια blue ray η samsung ειτε 100hz ειναι ειτε 200hz δεν θα δεις διαφορα.Ουτε τρνταγμα στην κινηση ουτε θολωμα εκτος απο υπερβολικα γρηγορα πλαμα με ανοιχτα και σκουρα χρωματα μπορει να δεις ελαχιστο θολωμα.Π.χ. σε ηλιολουστο τοπιο να τρεχει με μαυρο κοστουμι ο ηθοποιος αν προσεξεις τους ωμους του να δεις λιγο motion blur.Mην κρατησεις αυτη με τα 50hz.Ειναι κριμα ειναι και 46αρα
1)Mε το μαγαζί δεν βρήκα άκρη, δεν την παιρνουν πίσω με τίποτα.
2) Στο τηλεφωνικο κέντρο εξυπηρετησης πολιτων της samsung ειναι πολυ καραγκιόζηδες, στην αρχη που ξαναπηρα σημερα τηλ ενας αλλος υπάλληλος που το σηκωσε παραδεχτηκε οτι ειναι 60hz και στην συνέχεια μολις μου ζητησε να δει την καρτέλα μου και ειδε οτι διεκδικω αλαγη... μου λέει συνχνώμη ρωτησα και εγινε λάθος 100hz ειναι τελικα.Του ειπα για το κρυφο μενου και τα υπόλοιπα που μου ειπες περι πανελ και διαφορας των καρε απ το οπισθιο φωτισμο cmr.. και μου ειπε οτι αν μπηκατε στο κρυφο μενου δε θα μπορουμε να την πάρουμε πισω, οτι μαμακια θες σου λένε... του ειπα ποια αλλη βλακεια θα μου πειτε...το καθε πονηρο βαζουν για να σε κοροϊδεύει μπλοφαροντας μηπως κ δε ξερεις... καταλαβε οτι ηξερα και μπερδευε τα λόγια του μετα.Που τα είδες ρε φίλε του λεω τα 100hz κ μου ειπε απο κατι στοιχεια που τους εχουν δωσει κ τα εχουν μόνο αυτοί εκει στα γραφεια.Εισαι σιγουρος για οτι λες διοτι μπορει να το τραβηξω κ να μλέξεις του πα... και μετα κομπιαζοντας ειπε "ναι βεβαια".Του έιπα πρόσεξε γιατι χθες ο αλλος υπάλληλος υποστιριζε οτι gmr to οποιο ειναι 100 και οχι τα καρε του πανελ(την συχνοτητα πανελ) γι τα οποια ρωτουσα... οχι για την συχνοτητα του πανελ λεω μου ειπε.
3) Το τηλεφωνο του service εχει επιλογες samsung και στην επιλογη 3 εχει άλλες εταιρεις, αν επιλεξεις samsung σου δίνει να πάρεις το κέντρο εξυπηρετησεις πελατων της samsung πάλι, εκει που έπερνα και δεν μπορουσα να βρώ άκρη.
4) Πάτησα άλλες επιλογες και το σηκωσαν μετα απο 1 ωρα προσπάθεια τελικα στο service της samsung, τους ειπα τα ονοματα που μου έδωσες ο ένας ελειπε ο άλλος ήταν απασχολημένος, μαλιστα με ρωτησε που τα ξέρω εγω αυτα τα ονοματα και οτι της εκανε εντύπωση.Της ειπα απο ενα φιλο σε ενα φορουμ.
Επειτα μου έδωσε ενα τηλέφωνο του εμπορικου τμήματος της samsung, των κεντρικων γραφείων της samsung δλδ.
5)Mιλησα με ενα του τμηματος μαρκετινκ και μου ειπε να παρω στην εξηπηρετηση πελατων, του ειπα το προβλημα και οτι δε βρισκω ακρη και ειπε να μου δώσει ενα τεχνικό αντιπρόσωπο απο τα κεντρικα γραφεια της samsung και όχι τεχνικους του πλάκ...ς απο την εξυπηρετηση πελατων.Δε τον βρήκε στο γραφειο του και μου ειπε οτι θα με πάρει ο ίδιος τηλεφωνο.Βεβαια δεν με πηρε :twoguns:, οπότε απο δευτερα θα ξαναενοχλησω στο ίδιο τμήμα.
Απο οτι υποστιριζε ο τηλεφωνητης στο τμημα μαρκετινκ των κεντρικων γραφειων της εταιρειας ειναι το μόνο τμημα που μπορει να βρω μια λυση.
Απ οτι καταλαβα απ το εμπορικο τμημα αν μου δώσει το οκ ο υπευθηνος της samsung να επιστρεψω την d5000 και μου δωσουν μια d6100 αποκλείεται να μην μου κρατησουν την διαφορα χρημάτων που ειναι 200ευρω, γι αυτο ξαναρωτω τα 60hz εχουν μεγαλη διαφορα απο τα 100hz στα games και στις highdefenition ταινιες, γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν ουτε ειμαι διατεθημενος να δωσω παραπανω ευρω απ οτι εδωσα, εκτος και αν επαιρνα αλλη μαρκα με 100hz πραγμα που δε γινετε απ το netelectrik που αγορασα.Η ουσία ειναι οτι την πάτησα και τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα.
εγραψα πολλα sory δε γινοταν να δωσω εικονα αλλιώς
Last edited: