Μιλησα σήμερα με τον τεχνικο συβουλο απο τα κεντρικα της samsung τον Παναγιωτοπουλο, η απάντηση του ήταν:μα τι λέτε τι θέλετε να κάνω εγώ... δε γίνεται να αλλάξετε την τηλεόραση αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απάντησα ως εξής: Γιατί λοιπόν στα καταστήματα την πλάσαραν με 100hz panel όταν τους ρωτούσα πριν την αγοράσω και επίσης το ίδιο ισχυρίζονται και στην εξυπηρέτηση πελατών σας ενω η τηλ εχει 50hz panel... γιατι να με εξαπατα η samsung και η κάθε samsung του λέω. Αφού το σκέφτηκε μου είπε να του αφήσω ένα κινητο για να με πάρει, αυτο εγινε κατα της 1 το μεσημέρι.Τηλεφωνο δεν πήρε και η ζωη συνεχίζεται... επρόκειτο για απατεώνες, τίποτα αλλο δεν εχω να πώ, θα δω αύριο με την απειλή για εξώδικο τι θα γίνει.
Και όσο για τους κυρίους στο servise που λες Πανο... οπως ειχα πει σε άλλο post ποιο πάνω δεν βγήκαν στο τηλεφωνο να τους μιλησω οταν τους ειχα ζητήσει, ο ενας ειχε δουλεια και θα με έπερνε τηλ μετα, και ο άλλος έλειπε.Αλλα δε νομιζω να μπορουν να κάνουν κάτι απο την στιγμη που δεν εχει πρόβλημα η τηλεοραση για service, και πιστευω οτι αυτο ειναι καθαρα θέμα (εξαπατησης) του εμπορικου τμηματος της samsung και αυτοι πρέπει να το λύσουν.
Όσο για το Ινκα δεν κίνουμε, εχω δει το έργο με το e-shop πριν 5 χρόνια, τους έκανα καταγγέλια και απάντησαν μετα απο 2 μήνες λεγοντας οτι απλά θα τους επιπληξουν τηλεφωνικα και δεν μπορουν να κάνουν κάτι παραπάνω.