Καλησπερα, μια γνώμη για 46αρα led

Ειμαι κατοχος 4 τηλεορασεων samsung λες να μην εχω παλεψει με το σερβις.Εχουν πωλησεις και το παιζουν ιστορια.Πληρωσε αν μπορεις την διαφορα για τα 100hz αλλα το θεμα με το πανελ ανοιγει παλι στην σειρα 6

Ειμαι κατοχος 4 τηλεορασεων samsung λες να μην εχω παλεψει με το σερβις.Εχουν πωλησεις και το παιζουν ιστορια.Πληρωσε αν μπορεις την διαφορα για τα 100hz αλλα το θεμα με το πανελ ανοιγει παλι στην σειρα 6
Ουτε η σειρα 6 εχει 100αρι πανελ?

Μεγάλη απάτη αλλα 'προσεγμένη' απατη. Αφου πρώτα τηλεοράσεις με 100αρι panel ονομάστηκαν '200Hz' από πολλές εταιρείες με την προσθήκη 'hz' από το backlight τώρα η κυρία Samsung κάνει την αρχή με τα 50αρια πανελς σε τηλεοράσεις '100hz'. Το τι θα ακολουθήσει τα επομενα χρονια μονο κλαυσιγελο φερνει.. Θα αγοραζουμε μια τηλεοραση και θα ψαχνουμε 3 μηνες απο που είναι το κάθε.... Hz της!

Φίλε γιαννη κατα την γνωμη μου ψαχτο, αν μπορέσεις να βγαλεις ακρη αλλα με τα σαινια των εταιρειων δεν ξερω αν θα βγαλεις.. Η Samsung πιστευω θα ειναι νομικα καλυμμενη με τον ορο 'clear motion rate' που χρησιμοποιεί φέτος. Και είναι αποκάλυψη από πολλούς χρήστες πως οι περσινές C650 και C750 είχαν 200 CMR και 400 CMR αντίστοιχα. Οπότε αυτός ο όρος προ-υπήρχε και η Samsung τον διαφήμισε φέτος για να θολώσει τα νερά.

Αν βλέπεις πολλά αθλητικά κινήσου προς την D6100 που για καποιον - αδιευκρινιστο - λόγο είναι φθηνότερη από την D6000. Εκεί κυριως βοηθανε τα πολλα Hz.

Εκτος αν θελεις να παρεις τηλεοραση αλλης εταιρειας, εγώ ετσι θα εκανα απο την τσαντιλα μου αν επαιρνα τηλεοραση με σηματαρα 100hz και ανακάλυπτα πως το πάνελ είναι 50άρι..

Thn 6100 την εχει στο site της εταιρειας;Το πανελ απο το κρυφο μενου φιλε Γιαννη

Ξεχνάμε το σημαντικότερο, το παλικάρι είναι ευχαριστημένο με την απόδοση της κίνησης από την 5000 έστω και εάν είναι 50hz? Γιατί νομικά δεν βλέπω να μπορεί να κάνει κατι αντίστοιχο με τους κατόχους Πανασόνικ U20.
Εάν ναι, τότε καλύτερα να το "ξεχάσει" το θέμα. Εαν όχι, τότε μπορεί στα πλαίσια αλλαγής προϊόντος (7 μέρες?) να την επιστρέψη και να παρει μια αλλη.

Μεγάλη απάτη αλλα 'προσεγμένη' απατη. Αφου πρώτα τηλεοράσεις με 100αρι panel ονομάστηκαν '200Hz' από πολλές εταιρείες με την προσθήκη 'hz' από το backlight τώρα η κυρία Samsung κάνει την αρχή με τα 50αρια πανελς σε τηλεοράσεις '100hz'. Το τι θα ακολουθήσει τα επομενα χρονια μονο κλαυσιγελο φερνει.. Θα αγοραζουμε μια τηλεοραση και θα ψαχνουμε 3 μηνες απο που είναι το κάθε.... Hz της!

Φίλε γιαννη κατα την γνωμη μου ψαχτο, αν μπορέσεις να βγαλεις ακρη αλλα με τα σαινια των εταιρειων δεν ξερω αν θα βγαλεις.. Η Samsung πιστευω θα ειναι νομικα καλυμμενη με τον ορο 'clear motion rate' που χρησιμοποιεί φέτος. Και είναι αποκάλυψη από πολλούς χρήστες πως οι περσινές C650 και C750 είχαν 200 CMR και 400 CMR αντίστοιχα. Οπότε αυτός ο όρος προ-υπήρχε και η Samsung τον διαφήμισε φέτος για να θολώσει τα νερά.

Αν βλέπεις πολλά αθλητικά κινήσου προς την D6100 που για καποιον - αδιευκρινιστο - λόγο είναι φθηνότερη από την D6000. Εκεί κυριως βοηθανε τα πολλα Hz.

Εκτος αν θελεις να παρεις τηλεοραση αλλης εταιρειας, εγώ ετσι θα εκανα απο την τσαντιλα μου αν επαιρνα τηλεοραση με σηματαρα 100hz και ανακάλυπτα πως το πάνελ είναι 50άρι..
Η διαφορα της d6100 με την d6000 ποια ειναι φιλε και λες οτι η d6100 ειναι καλητερη της d6000.
Δε μπορω να πάρω αλλη τηλεοραση επειδη στο netelectrick δεν την δεχονται κάν πίσω για να την αλαξω έστω με μια καλητερη samsung και πέρασαν και οι 7 ημέρες.

Thn 6100 την εχει στο site της εταιρειας;Το πανελ απο το κρυφο μενου φιλε Γιαννη
Δε καταλαβα τι ρωτας φιλε Πάνο.
Παντως για να ερθω στα δικα μου φίλε τα παλικαρια μάλλον παιζουν την γάτα με το ποντίκι.Σημερα πήρα τηνλ να βρώ κάποιον Παναγιοτοπουλο, αν ειναι και αυτος δλδ και δεν λένε ψεματα, ο οποιος ειναι τεχνικος συμβουλος στο τμημα μάρκετιγκ στα κεντρικα γραφεία της samsung.H τηλεφωνίτρια μου ειπε οτι θα λειπει μέχρι την Τετάρτη και απο τέτάρτη και μετα μπορω να τον βρώ.Της λεω σοβαρα μιλας και θα περιμένω εγω μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ, και ειπε το γνωστο παραμυθι οτι θα με επερνε κάποιος που τον αντικαθιστα τηλεφωνο ο οποιος ποτέ δεν πήρε.Αυριο θα τους πάρω και θα ακουσουν τα καντίλια της ζωης τους μην ανυσηχεις, θα τους γαμ...ω, ειμαι μακακας μακακας αλλα να μην τα πάρω, γιατι αν τά πάρω θα τους πάρει και θα τους σηκωσει, τι διαλο τσαμπα εκανα αρση βαρων τοσα χρον :fahne90:.

Ξεχνάμε το σημαντικότερο, το παλικάρι είναι ευχαριστημένο με την απόδοση της κίνησης από την 5000 έστω και εάν είναι 50hz? Γιατί νομικά δεν βλέπω να μπορεί να κάνει κατι αντίστοιχο με τους κατόχους Πανασόνικ U20.
Εάν ναι, τότε καλύτερα να το "ξεχάσει" το θέμα. Εαν όχι, τότε μπορεί στα πλαίσια αλλαγής προϊόντος (7 μέρες?) να την επιστρέψη και να παρει μια αλλη.
Το θέμα ειναι οτι ισχυρίζονται στα μαγαζια, αλλα το κηριοτερο στο τμήμα εξυπηρετησης πελατών της samsung οτι η τν ειναι 100hz panel.Δε παραδέχονται την μαμακια τους, και επιμένουν κιόλα, 4 φορες απο 4 διαφορετικους στο τηλ να κράζουν 100 100 ειναι, ενας μόνο στην αρχη το παραδεχτηκε αλλα μετα καταλαβε οτι παώ για αλαγη και το γυρισε και αυτος στα 100κουτσα αλογα που εχει το αμαξι της samsung.
Nai νομικα το καληψαν ωραια, δε μπορω να κινηθω.Οι 7 ημερες επιστροφης ειναι εργασιμες ή ημερολογιακες, αν ειναι εργάσιμες μπορει μεχρι αυριο να προλάβω.

Η διαφορα της d6100 με την d6000 ποια ειναι φιλε και λες οτι η d6100 ειναι καλητερη της d6000.
Δε μπορω να πάρω αλλη τηλεοραση επειδη στο netelectrick δεν την δεχονται κάν πίσω για να την αλαξω έστω με μια καλητερη samsung και πέρασαν και οι 7 ημέρες.

Δεν πρέπει να υπάρχει και καμμιά διαφορά. Απλά είναι φτηνότερη.

Φιλε Γιαννη παρε καταρχην τηλεφωνο στην υπερασπιση καταναλωτη και ρωτα για δικαιωμα αλλαγης αν εχεις λεγοντας οτι η αγορα εγινε απο καταστημα στο net.Δευτερον παρε στη σαμσουνκ και ζητα τον ιωσηφ καντερακη η τον σερπετινη γιαννη ,αυτοι θα σε βοηθησουν σιγουρα.Ειναι κασι οι δυο τους γνωστες.Ο καντερακης ειναι brand manager στο service thw samsung και πριν ηταν στο φουρλη.Ζητα το τεχνικο τμημα κατευθειαν και αν σου πουνε να σου δωσουν καποιον αλλο πες τους οτι ξαναμιλησες και εχεις συνεχεια με αυτους τους 2 και πες μας τι εκανες

Φιλε Γιαννη παρε καταρχην τηλεφωνο στην υπερασπιση καταναλωτη και ρωτα για δικαιωμα αλλαγης αν εχεις λεγοντας οτι η αγορα εγινε απο καταστημα στο net.Δευτερον παρε στη σαμσουνκ και ζητα τον ιωσηφ καντερακη η τον σερπετινη γιαννη ,αυτοι θα σε βοηθησουν σιγουρα.Ειναι κασι οι δυο τους γνωστες.Ο καντερακης ειναι brand manager στο service thw samsung και πριν ηταν στο φουρλη.Ζητα το τεχνικο τμημα κατευθειαν και αν σου πουνε να σου δωσουν καποιον αλλο πες τους οτι ξαναμιλησες και εχεις συνεχεια με αυτους τους 2 και πες μας τι εκανες
1)ινκα εννωεις? εχεισ τηλ γιατι υπάρχουν πολλά τετοια
2) Αυτους τους 2 τύπους ειχα ζητησει την παρασκευη που μας πέρασε και δεν μου τους έδιναν.
3) θα προσπαθησω με τον Παναγιωτοπουλο που ειναι στα κεντρικα στο εμπορικο τμημα, κατι σαν υπευθηνος σε ενα τομεα, και θα προσπαθήσω πάλι με αυτους τους 2.
4) Απο την μεγαλη πεμπτη που πειρα την tv μέχρι σημερα εχουν περάσει πολλες μερες, πανω απο 7 για επιστροφη.

15 ημερες ειναι η αλλαγη απο καταστημα αν ειναι αλυσιδα.Μονο κατι μικρα μαγαζακια στυλ το ειχε ο μπαμπας και το εδωσε στο γιο του λενε οτι να ναι στις αλλαγες.Αν δεν κανω λαθος το τηλ ειναι το 1512 ενα τετραψηφιο παρα και ρωτα και στο 11888.

Μιλησα σήμερα με τον τεχνικο συβουλο απο τα κεντρικα της samsung τον Παναγιωτοπουλο, η απάντηση του ήταν:μα τι λέτε τι θέλετε να κάνω εγώ... δε γίνεται να αλλάξετε την τηλεόραση αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απάντησα ως εξής: Γιατί λοιπόν στα καταστήματα την πλάσαραν με 100hz panel όταν τους ρωτούσα πριν την αγοράσω και επίσης το ίδιο ισχυρίζονται και στην εξυπηρέτηση πελατών σας ενω η τηλ εχει 50hz panel... γιατι να με εξαπατα η samsung και η κάθε samsung του λέω. Αφού το σκέφτηκε μου είπε να του αφήσω ένα κινητο για να με πάρει, αυτο εγινε κατα της 1 το μεσημέρι.Τηλεφωνο δεν πήρε και η ζωη συνεχίζεται... επρόκειτο για απατεώνες, τίποτα αλλο δεν εχω να πώ, θα δω αύριο με την απειλή για εξώδικο τι θα γίνει.

Και όσο για τους κυρίους στο servise που λες Πανο... οπως ειχα πει σε άλλο post ποιο πάνω δεν βγήκαν στο τηλεφωνο να τους μιλησω οταν τους ειχα ζητήσει, ο ενας ειχε δουλεια και θα με έπερνε τηλ μετα, και ο άλλος έλειπε.Αλλα δε νομιζω να μπορουν να κάνουν κάτι απο την στιγμη που δεν εχει πρόβλημα η τηλεοραση για service, και πιστευω οτι αυτο ειναι καθαρα θέμα (εξαπατησης) του εμπορικου τμηματος της samsung και αυτοι πρέπει να το λύσουν.
Όσο για το Ινκα δεν κίνουμε, εχω δει το έργο με το e-shop πριν 5 χρόνια, τους έκανα καταγγέλια και απάντησαν μετα απο 2 μήνες λεγοντας οτι απλά θα τους επιπληξουν τηλεφωνικα και δεν μπορουν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Last edited:
Tι να σου πω.Κρατησε την.Κινηση απο αλλης εταιρειας τηλεοραση με 100hz lcd θα ναι πολυ καλυτερη.Βγαλτο απο το μυαλο σου.Παντως απο ολες τις εταιρειεςκαλυτερη ανταποκριση εχω βρει απο philips.Η σαμσουνκ εχει καβαλησει το καλαμι απο τις πωλησεις

50 hz + scanning backlight θα πει οτι η κινηση ειναι καλυτερη μεν απο τις απλες 50 Hz αλλα χειροτερη απο οσες εχουν 100 Hz απο το πανελ.

Δηλαδη σε σημα βιντεο η lg 100hz εχει καλυτερη κινηση απο την σαμσουνκ.Στην θεωρια ναι.Αν ναι τοτε δεν εχεις δει 100αρα lg μην πω και 200αρα με το 100+100 της lg.Aς δει μπαλα και να μας πει αν εχει παραπονα οπως οι κατοχοι των lg 8500