ΚΑΛΟ CD PLAYER

Σου αναφερω λοιπον οτι παιζω Κρυτικη λυρα 20 χρονια και ολιγον τι απο βιολι. Δεν σου κρυβω επισης οτι απο πολυ μικρος παρακολουθω φιλους μου σε συγκροτηματα εχω βοηθησει καποιους απο αυτους στα πρωτα τους album αλλα δεν το φωναζω. Απο λυρικη σκηνη τι θες να σου πω? Αν και δεν ειμαι λατρης της κλασσικη μουσικης εχω και λιγη εμπειρια απο αυτην...Δεν το συνεχιζω φιλε μου γιατι ειναι κριμα. Το σκισαμε το τοπικ του ανθρωπου. Χαιρετισματα...
Αν θες μπορω παντως να παιξω κατι για παρτη σου με πανω απο 3 ωρες προγραμα...

Για ποιόν λόγο δηλαδή ενοχλήστε τόσο πολύ που ο Charles-Marie-Widor πρότεινε το Bluesky; Αν δεν κάνω λάθος ο PANFO ζήτησε ένα καλό CD-Player μέχρι 2500 ευρώ και ο καθένας μπορεί να προτείνει ένα που για εκείνον να πληρεί αυτά τα κριτήρια. Ο Σπύρος πιστεύει ότι και καλό είναι και όλοι μας ξέρουμε ότι στοιχίζει μέχρι 2500 ευρώ. Γράφει την αποψή του και λέει ότι αυτά που άκουσε ήταν σε σοβαρά συστήματα. Επειδή γνωρίζω σε τι συστήματα αναφέρεται τον πιστεύω όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προσπαθείτε να απαξιώσετε την αποψή του. Στο κάτω κάτω αν ο φίλος μας αγοράσει ένα για να δοκιμάσει και δεν του αρέσει θα αισθανθεί αδικημένος; Ήμαρτον 30 ευρώ κάνει...
Δηλαδή επειδή δεν προτείνει μία από τις "ψαγμένες" HiEnd δεν έχει δικαίωμα να γράφει στην κατηγορία!

Εαν ειχα κανενα ηχειο full range(με ενα μεγαφωνο) τα οποια κατεμε ειναι ....... τοτε ισως παιξει γιατι μονο μεσαια εχει και αυτα μετριου επιπεδου.
Δηλαδή τι πρόβλημα εχεις με τα full range; έχεις ακούσει ποτε σου μια καλη κόρνα; νομίζω κάνεις λάθος αν και γούστα ειναι αυτά!

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Για ποιόν λόγο δηλαδή ενοχλήστε τόσο πολύ που ο Charles-Marie-Widor πρότεινε το Bluesky; Αν δεν κάνω λάθος ο PANFO ζήτησε ένα καλό CD-Player μέχρι 2500 ευρώ και ο καθένας μπορεί να προτείνει ένα που για εκείνον να πληρεί αυτά τα κριτήρια. Ο Σπύρος πιστεύει ότι και καλό είναι και όλοι μας ξέρουμε ότι στοιχίζει μέχρι 2500 ευρώ. Γράφει την αποψή του και λέει ότι αυτά που άκουσε ήταν σε σοβαρά συστήματα. Επειδή γνωρίζω σε τι συστήματα αναφέρεται τον πιστεύω όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προσπαθείτε να απαξιώσετε την αποψή του. Στο κάτω κάτω αν ο φίλος μας αγοράσει ένα για να δοκιμάσει και δεν του αρέσει θα αισθανθεί αδικημένος; Ήμαρτον 30 ευρώ κάνει...
Δηλαδή επειδή δεν προτείνει μία από τις "ψαγμένες" HiEnd δεν έχει δικαίωμα να γράφει στην κατηγορία!

Αρη εαν εγω μπω στην hi-fi και αναφερω για player κτλ ανω των 5000€ δεν θα γινω προκλητικος προς τους αλλους? Εαν εκει ολα τα μηχανακια που προτεινω εναι αυτης της τιμης δεν θα με κραξουν ολοι. Τοτε για ποιον λογο εχουμε φτιαξει τις κατηγοριες? Εαν καποιος με ρωτησει τι player εως 500€ θα του προτεινα κι εγω του πω για ενα των 4000€ δεν θα ειναι κραυγαλεο?

Giati anarwtiesai?
Oi men enoxlountai giati poulane hi end kai tous xalaei h komposta kai oi de enoxlountai giati ta agorazoun. Einai dynaton na dextei kapoios pou ta exwse xontra oti yparxei pi8anothta na paizei ena mhxanaki twn 30 euro kala? Fantazesai as poume, na odhgas mercedes kai epeidh eisai mapas odhgos na se prosperasei stis strofes ena corolla? Den 8a niw8eis ligo lalakas? Kai stis dyo periptwseis gia na enoxleisai shmainei oti eisai aneparkhs kai anasfalhs, eite ws xompistas eite ws epaggelmatias.

sorry for the greeklish

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Δηλαδή τι πρόβλημα εχεις με τα full range; έχεις ακούσει ποτε σου μια καλη κόρνα; νομίζω κάνεις λάθος αν και γούστα ειναι αυτά!

Αλλο κορνα κι αλλο ηχειο με ενα μεγαφωνο. Εχεις ενα να μου το φερεις να δεις για ποτε θα αλλαξεις αποψη? Για βαλτου λοιπον μια μεγαλη συμφωνικη σε μεγαλη - ρεαλιστικη ενταση και μετα εαν τα καταφερει θα ανακαλεσω.

παμε καλα τι λετε στο Γιαννη για κομποστες και βλακιες?
και βαζετε στο ιδιο καζανι τα cdp που ανεφεραι με το μπλουσκαι?
ας κανουμε μια κατηγορια χολη end να γραφουν καποιοι

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Αλλο κορνα κι αλλο ηχειο με ενα μεγαφωνΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΝΑΣ Η ΓΙΑ ΚΟΡΝΑ ΚΑΘΑΡΗ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΟΚ Παιδες ειμαι ανασφαλης το βγαλατε το συμπερασμα. Το να σας πεισω δεν εχει νοημα τα συμπερασματα τα βγαζετε πολυ ευκολα αλλωστε. Εαν με γνωρισετε ισως και να αλλαξετε αποψη.
Το οτι το συστημα μου απαρτιζεται απο ιδιοκατασκευες μαλλον δεν παιζει κανενα ρολο. Ειδατε η καχυποψια προς τους επαγγελματιες τι αποτελεσμα εχει? Για την πληροφορηση σας εγραφα απο το avforum πολυ πριν ασχοληθω επαγγελματικα με τον χωρο και ειχα ιδια αποψη.
Το οτι η mercedes ειναι καλυτερη απο την corolla ειναι γεγονος. Το αν ο οδηγος της δευτερης ειναι καλυτερος ειναι σαν να εχω στησει εγω το αντικειμενικα καλυτερο hi-end συστημα μου απο το ..... hi-fi συστημα ενος αλλου σε ενα κακο χωρο 2χ2 και ο αλλος με το hi-fi σε ιδανικες συνθηκες. Το δευτερο θα ακουστει καλυτερα αλλα δεν θα ειναι καλυτερο ετσι δεν ειναι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΝΑΣ Η ΓΙΑ ΚΟΡΝΑ ΚΑΘΑΡΗ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Τι τυπου κορνας και κορνας καθαρης και βρωμικης! Ειμουν σαφης νομιζω. Την πας την κοντρα? φερε μου ενα full range με fostex ή οτι αλλο θες και θα δεις γελιο που θα πεσει.
Τι χανεις?
Εγω σου κανω δωρο ενα hi-end cd player.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Αρη εαν εγω μπω στην hi-fi και αναφερω για player κτλ ανω των 5000 δεν θα γινω προκλητικος προς τους αλλους?
Προκλητικός όχι, απλά θα σε συμβουλέψουν να ρωτήσεις και στην High end για παραπάνω απαντήσεις.

Εαν εκει ολα τα μηχανακια που προτεινω εναι αυτης της τιμης δεν θα με κραξουν ολοι.
Δεν θα σε κράξει κανένας αν προτείνεις μηχανάκια μέσα στα όρια που θέτει ο αγοραστής. Ο PANFO είπε μέχρι 2500, δεν είπε από 2000 εώς 2500. Συνεπώς εγώ καταλαβαίνω ότι το Bluesky ανήκει στα μηχανήματα που αναζητάει ενώ ένα Pathos όχι!

Εαν καποιος με ρωτησει τι player εως 500 θα του προτεινα κι εγω του πω για ενα των 4000 δεν θα ειναι κραυγαλεο?
Όχι κραυγαλέο, απλά λάθος αφού είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... απλά μαθηματικά, 0<x<500 , 4000>500 ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Προκλητικός όχι, απλά θα σε συμβουλέψουν να ρωτήσεις και στην High end για παραπάνω απαντήσεις.

Δεν θα σε κράξει κανένας αν προτείνεις μηχανάκια μέσα στα όρια που θέτει ο αγοραστής. Ο PANFO είπε μέχρι 2500, δεν είπε από 2000 εώς 2500. Συνεπώς εγώ καταλαβαίνω ότι το Bluesky ανήκει στα μηχανήματα που αναζητάει ενώ ένα Pathos όχι!
Εγραψε στην συγκεκριμενη κατηγορια και οχι στην hi-fi

Όχι κραυγαλέο, απλά λάθος αφού είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... απλά μαθηματικά, 0<x<500 , 4000>500 ...
Για να γραψει εδω σημαινει οτι τα bs δεν τον ενδιαφερουν αλλιως θα εγραφε στην αλλη κατηγορια ή στην home cinema.Αλλωστε ποιος ο λογως υπαρξης κατηγοριων. Αρη εσυ που υποστηριζεις μαλλον το bs θελεις μηπως να ερθεις απο τα μερη μου για μια συγκριση με τα μηχανηματα που προτεινα? Εγω ειπα τι χανω εσυ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Για να γραψει εδω σημαινει οτι τα bs δεν τον ενδιαφερουν αλλιως θα εγραφε στην αλλη κατηγορια ή στην home cinema.Αλλωστε ποιος ο λογως υπαρξης κατηγοριων. Αρη εσυ που υποστηριζεις μαλλον το bs θελεις μηπως να ερθεις απο τα μερη μου για μια συγκριση με τα μηχανηματα που προτεινα? Εγω ειπα τι χανω εσυ?

Γιάννη δεν υποστηρίζω το Bluesky καθώς δεν το έχω ακούσει ποτέ μέχρι τώρα. Αυτά που είπα είναι ανεξάρτητα του ονόματος του προϊόντος. Θα μπορούσα να έλεγα τα ίδια για το Cambridge Audio Azur 840C, αυτό έχει 1300 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, οπότε ούτε και αυτό κάνει; Εγώ απλά είπα ότι ξέρω ότι ο Σπύρος έχει ακούσει το μπλεσκατο σε καλα συστήματα, το ίδιο και πολλοι συνφορουμίτες που εμπιστεύομαι, και αφου λένε ότι παίζει πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια...