Σταματαω εδω. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.
Η μουσική απόλαυση όπως και το sex δεν μετριέται με ποσοστά. Τα ποσοστά είναι απλώς μια αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματά του. Υπάρχουν οργασμοί 50% και 100% αλλά υπάρχουν και οι ανοργασμικοί που θέλουν να νιώσουν τον οργασμό αλλά δεν μπορούν.
Kαλημέρα σε όλους. Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για καλό cdplayer
μέχρι 2.500,00.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Η κατηγορία γράφει απ' έξω high-end. Εδώ δεν υπάρχουν όρια τιμής. Κάτι μπορεί να κοστίζει από 40 ευρώ έως 400.000 ευρώ. Μας ενδιαφέρει πως ακούγεται ένα μηχανημα ανεξαρτήτου κόστους. Η μουσική απόλαυση όπως και το sex δεν μετριέται με ποσοστά. Τα ποσοστά είναι απλώς μια αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματά του. Υπάρχουν οργασμοί 50% και 100% αλλά υπάρχουν και οι ανοργασμικοί που θέλουν να νιώσουν τον οργασμό αλλά δεν μπορούν.
Νομιζω πως αρκετοι ξεφυγατε αρκετα και θα σας παρακαλουσα να ειστε εντος θέματος.
Παρακαλω συνεχιστε επι του θέματος μονον.
Αγαπητέ μου φίλε,
η δυστυχία σου ίσως είναι η φτωχή παράθεση των απόψεών σου....
... εκτός εάν νομίζεις ότι η ανωτέρω παράθεσή σου τιμά τα 1.500 posts που έχεις κάνει στο foroum....
...ΕΛΕΟΣ........
Σαφέστατα είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους....
- Εν αρχή, αυτό που συμπερασματικά απορρέει από τις πολλές και... διάφορες τοποθετήσεις είναι το κατωτέρω:
"Σε ότι αφορά την ψηφιακή πηγή (cd player εν προκειμένω...) εάν κάποιος δαπανήσει 200-300 ευρώ, επιτυγχάνει πιστότητα ακουστικής απόδοσης 95% (π.χ .... για να μην... παρεξηγηθώ κιόλας....)"
- Η περαιτέρω ακουστική πιστότητα στοιχίζει πανάκριβα ( για να πας στο 96% μου έλεγε παλαιότερα κάποιος εξαίρετος γνώστης των "πραγμάτων" θα πρέπει να δαπανήσεις υπερδιπλάσια χρήματα) .... πράγμα το οποίο διαπίστωσα, προσωπικά, πολλές φορές κατά την πάροδο του χρόνου.....
- Εάν κάποιος, όπως εσύ εν προκειμένω, θεωρείς ότι αλλάζει "όλος σου ο κόσμος" ακούγοντας ένα cd player των ….12.000 ευρώ είναι σαφώς δικαίωμά σου να το υποστηρίζεις και να τo αποκτήσεις αλλά βέβαια και να δεχθείς τις όποιες αντιρρήσεις υφίστανται από μέλη του παρόντος forum τα οποία θεωρούν ότι ίσως είναι προκλητική μια ερώτηση απόκτησης ενός cd player τέτοιας αξίας…..
- Ίσως κάποιοι το παρεξηγούν αλλά ίσως (…λέω ίσως…) σου φαινόταν υπό το ίδιο γλαφυρό πρίσμα μια ερώτηση του στυλ:
« παρακαλώ βοηθείστε με για την αγορά ενός αυτοκινήτου μέχρι 150.000 ευρώ»
- Δεν έχω πρόθεση να παρεξηγώ φυσικά κανέναν αλλά απλά να καταθέσω την γνώμη μου ότι προτάσεις αγορών τέτοιας αξίας θα πρέπει να διεκπεραιώνονται μέσω ΠΜ γιατί σε αντίθετη περίπτωση προκαλούν την αντίδραση κάποιων μελών…. που ως αποτέλεσμα έχουν άστοχες τοποθετήσεις ανθρώπων όπως εσένα με γνώση του χώρου...... («από πότε έγιναν hi-end τα προϊόντα Denon»)
Αγαπητέ φίλε Γιάννη….
…όλα τα ανωτέρω τα αναφέρω φιλικά και καλοπροαίρετα….
Kαλημέρα σε όλους. Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για καλό cdplayer
μέχρι 2.500,00.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ολα τα ανωτέρω δεν έχουν καμια σχέση με τις προτάσεις που μας έδωσε ο Γιάννης Μιχαηλός, ο οποίος διαθέτει και το μεράκι αλλά και τη γνώση.
Με ευγενικό τρόπο ουσιαστικά τον κατηγορείς για σκόπιμη διαφήμιση και αυτό είναι ολοφάνερο. Προφανώς κάτι σε ενόχλησε αλλά δεν μας λες το γιατί.
Μίλα ελευθερα, εδώ τα λέμε στα ίσια .
Λοιπόν παιδία απόλυτο χάος τώρα είναι που δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα.
Ενα τελευταιο εχω να σου πω. Ακου κατι στο συστημα σου....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.