ΚΑΛΟ CD PLAYER

Ωραία περνάμε στο Μαϊάμι, φοβερα CD players, ωραίες γυναίκες ...

και πάντα με δανεικά ...

Χριστουγεννιιάτικα δάνεια για χαϊεντάδες από την Τράπεζα Κορωπίου .
Πάρε κι εσύ ένα, μπορείς !!!

Με κάθε δάνειο μέχρι 1.000 ευρώ, δώρο μια φούστα κόρνεξ οπίσθιας φόρτισης.

Last edited:
Σταματαω εδω. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.

Σαφέστατα είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους....

- Εν αρχή, αυτό που συμπερασματικά απορρέει από τις πολλές και... διάφορες τοποθετήσεις είναι το κατωτέρω:

"Σε ότι αφορά την ψηφιακή πηγή (cd player εν προκειμένω...) εάν κάποιος δαπανήσει 200-300 ευρώ, επιτυγχάνει πιστότητα ακουστικής απόδοσης 95% (π.χ .... για να μην... παρεξηγηθώ κιόλας....)"

- Η περαιτέρω ακουστική πιστότητα στοιχίζει πανάκριβα ( για να πας στο 96% μου έλεγε παλαιότερα κάποιος εξαίρετος γνώστης των "πραγμάτων" θα πρέπει να δαπανήσεις υπερδιπλάσια χρήματα) .... πράγμα το οποίο διαπίστωσα, προσωπικά, πολλές φορές κατά την πάροδο του χρόνου.....

- Εάν κάποιος, όπως εσύ εν προκειμένω, θεωρείς ότι αλλάζει "όλος σου ο κόσμος" ακούγοντας ένα cd player των ….12.000 ευρώ είναι σαφώς δικαίωμά σου να το υποστηρίζεις και να τo αποκτήσεις αλλά βέβαια και να δεχθείς τις όποιες αντιρρήσεις υφίστανται από μέλη του παρόντος forum τα οποία θεωρούν ότι ίσως είναι προκλητική μια ερώτηση απόκτησης ενός cd player τέτοιας αξίας…..

- Ίσως κάποιοι το παρεξηγούν αλλά ίσως (…λέω ίσως…) σου φαινόταν υπό το ίδιο γλαφυρό πρίσμα μια ερώτηση του στυλ:
« παρακαλώ βοηθείστε με για την αγορά ενός αυτοκινήτου μέχρι 150.000 ευρώ»

- Δεν έχω πρόθεση να παρεξηγώ φυσικά κανέναν αλλά απλά να καταθέσω την γνώμη μου ότι προτάσεις αγορών τέτοιας αξίας θα πρέπει να διεκπεραιώνονται μέσω ΠΜ γιατί σε αντίθετη περίπτωση προκαλούν την αντίδραση κάποιων μελών…. που ως αποτέλεσμα έχουν άστοχες τοποθετήσεις ανθρώπων όπως εσένα με γνώση του χώρου...... («από πότε έγιναν hi-end τα προϊόντα Denon»)

Αγαπητέ φίλε Γιάννη….
…όλα τα ανωτέρω τα αναφέρω φιλικά και καλοπροαίρετα….

Last edited:
... και βέβαια δεν έχω καμμία σχέση με την DENON (...το αναφέρω για αποφυγή παρεξηγήσεων.....)

... απλά θεωρώ ότι hi-end (εάν υφίσταται αυτός ο όρος)... είναι αυτό που στο αυτί του καθενός ηχεί γλυκύτερα......

Η κατηγορία γράφει απ' έξω high-end. Εδώ δεν υπάρχουν όρια τιμής. Κάτι μπορεί να κοστίζει από 40 ευρώ έως 400.000 ευρώ. Μας ενδιαφέρει πως ακούγεται ένα μηχανημα ανεξαρτήτου κόστους. Η μουσική απόλαυση όπως και το sex δεν μετριέται με ποσοστά. Τα ποσοστά είναι απλώς μια αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματά του. Υπάρχουν οργασμοί 50% και 100% αλλά υπάρχουν και οι ανοργασμικοί που θέλουν να νιώσουν τον οργασμό αλλά δεν μπορούν.

Last edited:
Νομιζω πως αρκετοι ξεφυγατε αρκετα και θα σας παρακαλουσα να ειστε εντος θέματος.
Παρακαλω συνεχιστε επι του θέματος μονον.

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Η μουσική απόλαυση όπως και το sex δεν μετριέται με ποσοστά. Τα ποσοστά είναι απλώς μια αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματά του. Υπάρχουν οργασμοί 50% και 100% αλλά υπάρχουν και οι ανοργασμικοί που θέλουν να νιώσουν τον οργασμό αλλά δεν μπορούν.

Αγαπητέ μου φίλε,

η δυστυχία σου ίσως είναι η φτωχή παράθεση των απόψεών σου....

... εκτός εάν νομίζεις ότι η ανωτέρω παράθεσή σου τιμά τα 1.500 posts που έχεις κάνει στο foroum....

...ΕΛΕΟΣ........

Η κατηγορία γράφει απ' έξω high-end. Εδώ δεν υπάρχουν όρια τιμής. Κάτι μπορεί να κοστίζει από 40 ευρώ έως 400.000 ευρώ. Μας ενδιαφέρει πως ακούγεται ένα μηχανημα ανεξαρτήτου κόστους. Η μουσική απόλαυση όπως και το sex δεν μετριέται με ποσοστά. Τα ποσοστά είναι απλώς μια αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματά του. Υπάρχουν οργασμοί 50% και 100% αλλά υπάρχουν και οι ανοργασμικοί που θέλουν να νιώσουν τον οργασμό αλλά δεν μπορούν.

+100000

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Νομιζω πως αρκετοι ξεφυγατε αρκετα και θα σας παρακαλουσα να ειστε εντος θέματος.
Παρακαλω συνεχιστε επι του θέματος μονον.

Θα σας παρακαλούσα να λάβετε μια πιο σαφή θέση για τους «εκτός θέματος» ώστε κατά κρίση να πορευθώ……

Εξ ορισμού ένα αξιοπρεπές forum έχει ως βασικό στοιχείο τον αλληλοσεβασμό των μελών του και κατά συνέπεια την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων…..

…. Η σχέση που μπορούν να έχουν λοιπόν αυτά που ανωτέρω εξέφρασα με το…sex θα πρέπει να γίνει αντικείμενο ...επιστημονικής μελέτης.

Ποιος θα μας προστατέψει λοιπόν από τέτοιες συμπεριφορές……

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Αγαπητέ μου φίλε,

η δυστυχία σου ίσως είναι η φτωχή παράθεση των απόψεών σου....

... εκτός εάν νομίζεις ότι η ανωτέρω παράθεσή σου τιμά τα 1.500 posts που έχεις κάνει στο foroum....

...ΕΛΕΟΣ........

Ηταν απλώς ένα παράδειγμα για να μπορέσεις να καταλάβεις ότι τα ποσοστά ικανοποίησης δεν μετριούνται με ποσοστά. Η απόλαυση δεν είναι λογιστική.

Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Σαφέστατα είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους....

- Εν αρχή, αυτό που συμπερασματικά απορρέει από τις πολλές και... διάφορες τοποθετήσεις είναι το κατωτέρω:

"Σε ότι αφορά την ψηφιακή πηγή (cd player εν προκειμένω...) εάν κάποιος δαπανήσει 200-300 ευρώ, επιτυγχάνει πιστότητα ακουστικής απόδοσης 95% (π.χ .... για να μην... παρεξηγηθώ κιόλας....)"

- Η περαιτέρω ακουστική πιστότητα στοιχίζει πανάκριβα ( για να πας στο 96% μου έλεγε παλαιότερα κάποιος εξαίρετος γνώστης των "πραγμάτων" θα πρέπει να δαπανήσεις υπερδιπλάσια χρήματα) .... πράγμα το οποίο διαπίστωσα, προσωπικά, πολλές φορές κατά την πάροδο του χρόνου.....

- Εάν κάποιος, όπως εσύ εν προκειμένω, θεωρείς ότι αλλάζει "όλος σου ο κόσμος" ακούγοντας ένα cd player των ….12.000 ευρώ είναι σαφώς δικαίωμά σου να το υποστηρίζεις και να τo αποκτήσεις αλλά βέβαια και να δεχθείς τις όποιες αντιρρήσεις υφίστανται από μέλη του παρόντος forum τα οποία θεωρούν ότι ίσως είναι προκλητική μια ερώτηση απόκτησης ενός cd player τέτοιας αξίας…..

- Ίσως κάποιοι το παρεξηγούν αλλά ίσως (…λέω ίσως…) σου φαινόταν υπό το ίδιο γλαφυρό πρίσμα μια ερώτηση του στυλ:
« παρακαλώ βοηθείστε με για την αγορά ενός αυτοκινήτου μέχρι 150.000 ευρώ»

- Δεν έχω πρόθεση να παρεξηγώ φυσικά κανέναν αλλά απλά να καταθέσω την γνώμη μου ότι προτάσεις αγορών τέτοιας αξίας θα πρέπει να διεκπεραιώνονται μέσω ΠΜ γιατί σε αντίθετη περίπτωση προκαλούν την αντίδραση κάποιων μελών…. που ως αποτέλεσμα έχουν άστοχες τοποθετήσεις ανθρώπων όπως εσένα με γνώση του χώρου...... («από πότε έγιναν hi-end τα προϊόντα Denon»)

Αγαπητέ φίλε Γιάννη….
…όλα τα ανωτέρω τα αναφέρω φιλικά και καλοπροαίρετα….

Ολα τα ανωτέρω δεν έχουν καμια σχέση με τις προτάσεις που μας έδωσε ο Γιάννης Μιχαηλός, ο οποίος διαθέτει και το μεράκι αλλά και τη γνώση.

Με ευγενικό τρόπο ουσιαστικά τον κατηγορείς για σκόπιμη διαφήμιση και αυτό είναι ολοφάνερο. Προφανώς κάτι σε ενόχλησε αλλά δεν μας λες το γιατί.
Μίλα ελευθερα, εδώ τα λέμε στα ίσια .

Kαλημέρα σε όλους. Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για καλό cdplayer
μέχρι 2.500,00.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

To θέμα μας ειναι η ερωτηση που εθεσε το μελος PANFO.
Eπ αυτου οποιος εχει κατι να προσθέσει εχει καλως.

Ευχαριστώ για την κατανοηση.

Υ.Γ. Π. Δημήτρη πολλες επιστημονικες μελετες θα πρεπε ισως να γινουν αλλα οχι σ αυτο το νημα και σ αυτη την κατηγορία.

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Ολα τα ανωτέρω δεν έχουν καμια σχέση με τις προτάσεις που μας έδωσε ο Γιάννης Μιχαηλός, ο οποίος διαθέτει και το μεράκι αλλά και τη γνώση.

Με ευγενικό τρόπο ουσιαστικά τον κατηγορείς για σκόπιμη διαφήμιση και αυτό είναι ολοφάνερο. Προφανώς κάτι σε ενόχλησε αλλά δεν μας λες το γιατί.
Μίλα ελευθερα, εδώ τα λέμε στα ίσια .

Είναι απορίας άξιον πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα…..

Απεναντίας έγραψα λίγες αράδες επειδή θεώρησα ότι ο άνθρωπος δικαίως εκνευρίσθηκε αφού πρότεινε κάποιες συσκευές υψηλού κόστους (κατά παράκληση του χρήστη PANFO) και κατέληξε να αντιπαρατεθεί με προτάσεις άλλων χρηστών της τάξεως των 40 ευρώ….

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προβεί σε κάποιες άστοχες –κατά την γνώμη μου- τοποθετήσεις (η τάδε εταιρία δεν είναι hi-end, παίζω λύρα άρα γνωρίζω από μουσική, βάζω στοίχημα ότι το ένα μηχάνημα είναι καλύτερο από το άλλο…) τα οποία προφανέστατα δεν ταιριάζουν στο ύφος και το ήθος που απορρέει από τα κατά καιρούς γραφόμενά του…..

Ο κ. Μιχαηλός εξ άλλου παραδέχθηκε την κάποια παρεκτροπή του στην απάντηση Νο 63…..

Εάν πάντως, πέραν των ανωτέρω, παρεξήγησε τα λεγόμενά μου (και κατέληξε στο συμπέρασμα που κατέληξες και εσύ ότι τον κατηγορώ για σκόπιμη διαφήμιση :bang:) σαφώς δεν έχω πρόβλημα να του ζητήσω συγγνώμη….

Όμως η δική σου τοποθέτηση ήταν τέτοια που επαφίεται στην κρίση των χρηστών να αξιολογήσουν…..

Στο «δια ταύτα» τώρα…..

- Η τοποθέτησή μου έγινε για να διευκολύνω, στο μέτρο που η κρίση μου το επιτρέπει, την συζήτηση στο παρόν νήμα η οποία είχε κατά την άποψή μου παρεκτραπεί… με αποτέλεσμα μετά από 54 απαντήσεις ο χρήστης PANFO να καταλήξει στο μεγαλειώδες:

Λοιπόν παιδία απόλυτο χάος τώρα είναι που δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα.

Συμπερασματικά δεν έκανα τίποτα άλλο από το να καταθέσω το αυτονόητο:

«στην ζωή αυτή όλοι έχουν δίκιο, υπό τις υποκειμενικές προϋποθέσεις που ο καθένας προσεγγίζει τις καταστάσεις» και κατά συνέπεια πρέπει ο καθένας να δεχθεί τις όποιες αντιρρήσεις υφίστανται από άλλα μέλη που θεωρούν ότι ίσως είναι προκλητική μια ερώτηση απόκτησης ενός cd player τέτοιας αξίας…..

…. Έτσι λοιπόν πρότεινα να βοηθηθεί ο εν λόγω χρήστης με ΠΜ αφού εύκολα συνάγεται (και αποδείχθηκε στο παρόν νήμα) ότι υπάρχουν οι αντίθετες, ίσως ειρωνικές απόψεις, που δεν θα βοηθήσουν τον χρήστη να καταλήξει πουθενά…..

PANFO καλή τύχη στην επιλογή σου.... και νομίζω ότι είναι μονόδρομος η κατεύθυνση:

Ενα τελευταιο εχω να σου πω. Ακου κατι στο συστημα σου....

Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα μετανοιώσεις για την διάθεση ενός τέτοιου σημαντικού ποσού...

Με πάντα φιλική διάθεση...
Δημήτρης...

Last edited:
Π. Δημήτρης, γιατί δεν προτείνεις έσυ κάποιο CD player μέχρι τα 2.500 ευρώ που έχεις ακούσει και σου άρεσε πολύ ?
Την έπεσες στο Μιχαηλό άνευ λόγου επειδή πρότεινε στο φίλο μας μερικά άριστα CD players και μάλιστα από αυτά που γνωρίζει πολύ καλά ότι παίζουν.
Αν σε ενόχλησε που ήταν ακριβά για σένα, έτσι είναι. Τα ακριβά παίζουν ενώ τα φτηνά ψιλο-παίζουν. Ενας που είναι διατεθειμένος να πλήρώσει 2.500 ευρώ για CD player εύκολα μπορεί να πάει στα 3.000 -3.500 για κάτι κορυφαίο που δεν θα χρειαστεί να το πουλήσει για τα επόμενα 5 χρόνια.
Υπάρχουν φοβερές επιλογές σε αυτή την κατηγορία τιμής, που είναι ήδη γνωστές σε όλους. Απλώς ορισμένοι ρωτάνε απλώς για να ρωτάνε και στο τέλος ψωνίζουν από αγγελία φθηνότερα.
Επομένως ένα cd player των 5.000 ευρώ το βρίσκεις σε αγγελία, ή στο εξωτερικό με 2.500 ευρώ.

Last edited:
Γιωργο δυστυχως τελικα καταλαβα πως απο την στιγμη που δηλωσα οτι ασχολουμαι επαγγελματικα με τον χωρο δεν θα μπορεσω ποτε και σε κανενα φορουμ να εχω την απολυτη ελευθερια της εκφρασης χωρις καποια στιγμη να μη παρεξηγησουν. Ποτε δεν υποστηριξα οτι τα δικα μου μηχανακια ειναι καλυτερα απο αλλα. Εγραψα γι αυτα επειδη τα γνωριζω. Ελευθερα μπορει να γραψει οποιοσδηποτε. Ενοχληθηκα ομως στο οτι αυτη εδω η ατιμη η κατηγορια λεγεται ειτε καλως ειτε κακως HI-END. Ας γινει επιτελους κατανοητο αυτο. Δεν εχω παρεξηγησει κανεναν ποτε Π.Δημητρη ουτε κι εσενα φυσικα. Αλλα πραγματικα νιωθω αβολα οταν εχω εδω και πολλα χρονια παραδεχτει οτι εχω ασχοληθει με ιδιοκατασκευες και βλεπω να με κρινουν ατομα που ουτε καν γνωριζουν ποιος ειμαι.

Aγαπητοι επειδη περα απο προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν βλεπω να γραφει κανεις επι της ουσιας του θέματος, προς το παρον κλειδωνεται.

Ακου και το Consonance Droplet 5,0 που γραφει ο φιλος παραπανω, οντως ειναι περιπου στα 3000 κατι λιγοτερο,αλλα βγαζει και ενα πανομοιο μοντελο λιγο μικροτερο σε ογκο, με χαμηλοτερη τιμη, αλλα δεν ξερω αν ερχεται Ελλαδα. Μπορεις να ρωτησεις τον αντιπροσωπο ειναι και μελος του club νομιζω, MUSIC LOVER.

Για ριξε και μια ματια στην Audio Technologies cd player. Εχει το καλο μηχανισμο της Philips (CDPRO2M) οποτε με καλυτερη στηριξη και ενα καλο εξωτερικο DAC φτανουμε σε πολυ καλα επίπεδα. Εγω το δοκιμασα με Stillpoints και ο ηχος ηταν πραγματικα εξαιρετικος. Σκεφτομαι να του βαλω και καποιο εξωτερικο DAC με τους αλγοριθμους της Anagram τα οποια θα βγουν συντομα στα χναρια του Cambridge Audio 840 (μηπως το καινουργιο DAC της Advance Acoustics?)