ΚΑΛΟ CD PLAYER

Ζηταω συγνωμη γιατι νομιζα οτι ημουν σε αλλη κατηγορια και οχι στην χαιεντ.
Αλλα αν αφησουμε τα ταμπελακια εκτος, η μουσικη δεν μας ενδιαφερει? Ακομα και τους χαιενταδες(!?) υποθετω.
Οχι φιλε, εγω ειμαι λοουεντας γιατι με ενδιαφερει η μουσικη οχι οι ταμπελιτσες.

Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Το player που χρησιμοποιώ είναι το 8000 DAC & 8000 transport της AUDIOLAB.

Φίλε αν μιλάς γιά τά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Audiolab τά Αγγλικά , τότε καλύτερα μείνε εκεί πού είσαι...Θά πρέπει νά βάλεις πολύ βαθειά τό χέρι στήν τσέπη γιά νά πάρεις κάτι καλύτερο........Εχεις πολύ καλό ψηφιακό front end. Αν κάτι δέ σου αρέσει , ψάξε αλλού στό υπόλοιπο σύστημα σου.

Ζηταω συγνωμη γιατι νομιζα οτι ημουν σε αλλη κατηγορια και οχι στην χαιεντ.
Αλλα αν αφησουμε τα ταμπελακια εκτος, η μουσικη δεν μας ενδιαφερει? Ακομα και τους χαιενταδες(!?) υποθετω.
Οχι φιλε, εγω ειμαι λοουεντας γιατι με ενδιαφερει η μουσικη οχι οι ταμπελιτσες.

Καθώς εμένα η μουσική με ενδιαφέρει και έχει ξαναγίνει αυτή η κοντρίτσα στο παρελθόν με το BS, η απορία μου για να μην είμαστε και off topic είναι η εξής απλή:

Ο φίλος PANFO ζήτησε μια πρόταση μέχρι 2.500. Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά να το ξεκαθαρίσω. Θεωρείς πραγματικά ότι η καλύτερη πρόταση που μπορεί να του γίνει είναι το BS? Δηλαδή αν όχι όλα, τα περισσότερα Players μέχρι 2500 παίζουν χειρότερα υπό τις ίδιες συνθήκες? Φερ' ειπείν έχω το Sony 50 ελάχιστα πειραγμένο και σκέπτομαι να πάρω ένα DAC. Να τα πετάξω και να πάρω BS? Πόσα πρέπει να δώσει κανείς για να "ξεπεράσει" τον ήχο του BS κατά τη γνώμη σου?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Γιατί ο PMA-SA1 δεν είναι;

Σε μένα απευθύνεται το ερώτημα ??? Εάν ναι τότε να σου απαντήσω οτι ουδέποτε έκανα ή θα κάνω χρήση του όρου για να χαρακτηρίσω οποιοδήποτε προιόν.

Στις ψηφιακές πηγές οι διαφορές είναι σχετικά μικρές και κοστίζουν.
Συνήθως συσκευές ενός επιπέδου,παίζουν περισσότερο διαφορετικά μεταξύ τους παρά καλύτερα ή χειρότερα.Οπότε η επιλογή τελικά,έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο και το σύστημα που θα τοποθετηθεί.

Προσωπικά θα πρότεινα το μεγάλο Ηegel,αν σου αρέσει ο αχρωμάτιστος κι αναλυτικός ήχος.

Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις προτάσεις σας αλλά και για το ενδιαφέρον σας εν γένει.Τώρα! τα AUDIOLAB είναι τα Αγγλικά και παίζουν θαυμάσια το πρόβλημά τους είναι οτι το transport εχει πρόβλημα με κάποια επαφή και εκεί που ακούει κανείς ωραία την μουσική του ξαφνικά κάνει διακοπές που διαρκούν μερικά δέκατα του δευτερολέπτου, είναι σαν να σου αδιάζουν στην πλάτη έναν κουβά με παγωμένο νερό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να αλλάξω τα μηχανήματα μου.

Εγω δεν κοιταζω ποσα λεφτα κανει ενα μηχανημα, αλλα πως ακουγεται, εχω ξεπερασει το συνδρομο του Ανατολιτη.(μαλλον, δεν το ειχα ποτε).
η τιμη ενος μηχανηματος αντικαθρεπτιζει οχι παντα την μουσικη του ποιοτητα( τα wadia δεν ακουγονται πχ), αλλα το στατους και το περιβλημα του. Μπορεις να κανεις το bs ενα τεθωρακισμενο, μεταλλα, τιτανια, αεροδυναμικα καλυματα "ειδικα" σχεδιασμενα για την ομαλη διαροη του ηχου στον χωρο, κλπ, κλπ, κλπ.
Η φαντασια του μαρκετιστα δεν φαινεται να εχει ορια!
Φιλε PANFO, γιατι δεν δινεις το μηχανημα σου για σερβις?
Κοστιζει πολυ ποιο λιγο, υποθετω, απο 2.500 Ευ

Αγαπητε Panfo,αυτο το προβλημα το ειχα και εγω,δοκιμασε αλλο ψηφιακο καλωδιο και πιθανον δεν θα εχεις προβλημα.Εγω το ελυσα αγοραζοντας το μπλε VDH και η ψηφιακη εξοδος κλειδωνει μια χαρα,αν εισαι Θεσ/νικη ευχαριστως να σου το δωσω για δοκιμη

Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Εγω δεν κοιταζω ποσα λεφτα κανει ενα μηχανημα, αλλα πως ακουγεται, εχω ξεπερασει το συνδρομο του Ανατολιτη.(μαλλον, δεν το ειχα ποτε).
η τιμη ενος μηχανηματος αντικαθρεπτιζει οχι παντα την μουσικη του ποιοτητα( τα wadia δεν ακουγονται πχ), αλλα το στατους και το περιβλημα του. Μπορεις να κανεις το bs ενα τεθωρακισμενο, μεταλλα, τιτανια, αεροδυναμικα καλυματα "ειδικα" σχεδιασμενα για την ομαλη διαροη του ηχου στον χωρο, κλπ, κλπ, κλπ.
Η φαντασια του μαρκετιστα δεν φαινεται να εχει ορια!
Φιλε PANFO, γιατι δεν δινεις το μηχανημα σου για σερβις?
Κοστιζει πολυ ποιο λιγο, υποθετω, απο 2.500 Ευ

Tα wadia δεν ακουγονται και ακουγετε το blue sky.ΜΑΛΙΣΤΑ

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Αγαπητε Panfo,αυτο το προβλημα το ειχα και εγω,δοκιμασε αλλο ψηφιακο καλωδιο και πιθανον δεν θα εχεις προβλημα.Εγω το ελυσα αγοραζοντας το μπλε VDH και η ψηφιακη εξοδος κλειδωνει μια χαρα,αν εισαι Θεσ/νικη ευχαριστως να σου το δωσω για δοκιμη
Καλέ μου φίλε Πέτρο σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου είμαι όμως στην Αθήνα, έχω αλλάξει πάντως δυο φορές ψηφιακό καλώδιο χωρίς αποτέλεσμα.Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και σε ευχαριστώ και πάλι.

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΛΟ CD PLAYER

Απο ποτε εγιναν τα denon hi-end μηχανηματα μπορει να μου πει καποιος?

..από το.. 1993 ??

dps1.jpg

Denon DPS-1