Καλό ταξίδι .... φίλε Σπύρο!

Τι να πω...
Συλλυπητηρια στην οικογένειά του (βαζω και τους φορουμιτες σε αυτην)
2η φορα που συμβαίνει κάτι τετοιο...

Φυσικά και δεν θα ξεχαστεί. Θα ζει αναμεσά μας μεσα απο τα γραπτά του.

Θα πρότεινα -ως φορο τιμής- να συγκεντρωθούν απο τη διαχείρηση όλα τα μηνύματα του σε ειδική (και κλειδωμένη) υποκατηγορία.

Θυμαμαι απο το παλαιοτερο φορουμ το ήθος που απέπνεαν τα γραφόμενά του (ακομα κι οταν υπήρχαν προβληματακια)

Καλο του ταξίδι...

Μιχάλης

Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του κι ο Θεός να αναπάυσει την ψυχή του.
Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά , παρά μόνο απο τα γραφόμενά του στο φόρουμ. Να είναι καλά οι δικοί του και να τον θυμούνται πάντα με αγάπη.

Δυστυχώς η οικογένεια του φόρουμ έχασε ένα αγαπητό και αξιόλογο μέλος.

μονο θλιψη μου φερνει αυτη τη στιγμη που το εμαθα και μια μεγαλη συμπαραστη για εναν συναθρωπο μας ,καλο ταξιδη σπυρο κοστοπουλε ,κουραγιο στην οικογενεια του....

μεταφέρω τις ευχαριστίες της συζύγου του Ελένης, προς όλους όσους έχουν συλλυπηθεί σε τούτη την ιστοσελίδα για τον άδικο χαμό του συντρόφου της, αλλά και για τις οποιουδήποτε είδους κινήσεις συμπαράστασης έχουν γίνει προς την οικογένεια. θα ήθελε να σφίξει το χέρι σε έναν έναν προσωπικά. δεν είναι ακόμη σε θέση να μπει και να γράψει.

Πόσο θα μας λείψεις!

Είμαι συγκλονισμένος. Το thread to είδα μόλις σήμερα το πρωϊ. Ότι και να πω είναι πολύ-πολύ λίγο.

Τον Σπύρο τον γνώρισα όταν είχα την γενική δαιχείριση του avforum. Ήταν τότε, σ' εκείνη την περίφημη συνάντηση στα "περίχωρα" του ΣΕΦ, όταν είχαμε μαζευτεί όλοι οι διαχειριστές για να συζητήσουμε τρόπους για την καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας.

Στο τέλος της συνάντησης και αφού είχαν φύγει σχεδόν όλοι, έμεινε πίσω και πιάσαμε μια δεύτερη συζήτηση, εκεί, στα "όρθια", που κράτησε πιο πολύ από την ίδια την "επίσημη" συνάντηση.

Μετά, τον συναντούσα κατά καιρούς σε κανένα σπίτι, όπου τεστάραμε και ξανατεστάραμε μηχανήματα, χώρους κ.α. ή στις εκθέσεις. Κάποια στιγμή έχασα τα ίχνη του, η ζωή μας παίρνει από κάτω πολλές φορές, και δεν γνώριζα......

Η συμμετοχή του - όπου συμμετείχε - κοσμούσε τα φόρα και τα κείμενά του ήταν πάντα σημείο αναφοράς.

Τον ξαναείδα στην περσινή έκθεση στο Μαρούσι. Του διηγήθηκα τότε την περιπέτεια ενός πολύ αγαπητού μου συναδέλφου, χωρίς να γνωρίζω την δική του. Ακόμα θυμάμαι την δύναμη ψυχής που αναδύονταν από την παραίνεσή του προς τον φίλο μου:

"Να του πεις να μην το πάρει κακά. Να μην τον πάρει "από κάτω". Εκεί είναι όλο το ζήτημα. Για δες κι εμένα. Τα ίδια πέρασα και τώρα είμαι μια χαρά..."

Πόσο θάρρος μου έδωσε τότε, κι ας μην επρόκειτο για μένα.

Ότι και να πούμε μας λείπεις και θα μας λείπεις μέχρι να σε συναντήσουμε κι εμείς.

Κουράγιο στην οικογένειά του, αλλά κι αυτό ακόμα είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τον πόνο.

Καλό ταξείδι, Σπύρο.

Μπορεί να είμαι νέο μέλος της παρέας και να μην ξέρω τον Σπύρο ούτε δια ζώσης αλλά ούτε και διαδικτυακά όσο εσείς, αλλά ο χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι πάντα συγκλονιστικός...

Καλό ταξίδι Σπύρο, και καλή δύναμη στην οικογένεια που έμεινε πίσω...

Θερμα συλληπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του καλου μας συμφορουμιτη Σπυρου.

( Το παρακατω μου ζητηθηκε να το μεταφερω απο την Σταματια και την Ευα .... )

Μας την έσκασες "παπαρούνα" ......

SAM-ΕΥΑ

Είναι πάντα πολύ βαρύ όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος...

Θερμά Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένειά του!!!

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του.
Ειναι κρίμα κι άδικο να φεύγουν ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω, αλλά από τα γραφόμενά σας, έχω καταλάβει το μέγεθος της απώλειας για την οικογένειά του και για όλο τον συγγενικό και κοινωνικό του περίγυρο. Καλό του ταξίδι.

Τα ολόθερμα συλληπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους σου..

Καλό σου ταξίδι...

Μπορεί να μην τον γνώριζα τον Σπύρο αλλά είναι άδικο όταν φεύγει ένας άνθρωπος τόσο νέος
Καλό ταξίδι Σπύρο.

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να δώσουμε τον όβολο μάς για να βοηθήσουμε την οικογένεια του Σπύρου.
Μπορεί μερικοί να μην τον γνωρίζανε αλλά νομίζω ότι αυτο δεν έχει καμιά σημασία……

Καλό ταξίδι φίλε μου και ας μην σε γνώρισα ποτέ....
Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του

.