Καλό ταξίδι .... φίλε Σπύρο!

Δεν γνώρισα ποτέ τον Σπύρο.

Γνώρισα όμως την λύπη που όλοι μας νοιώθουμε όταν ένας από το κύκλο μας φεύγει.

Στον ατελείωτο κύκλο της αιωνιώτητας, τα 40-50-80 χρόνια ζωής που μας αναλογούν είναι κλάσματα του χρόνου.

Ειθε, στο πέρασμα μας να είμαστε πράοι, αγαπητοί, και ευαίσθητοι, όπως ο Σπύρος φαίνεται να ήταν, και μακάρι η οικογένειά του να βρίσκει ανακούφιση στα λόγια μας.

Υ.Γ.
Αν οικονομικά χρειάζεται επιπλέον βοήθεια, ας μας γνωστοποιηθεί.

Re: Απάντηση: Καλό ταξίδι .... φίλε Σπύρο!

αχ βρε μπαρμπα-Σπύρο, νωρίς μας την έκανες... ας είναι ελαφρύ το χώμα... στο καλό να πας, θα τα ξαναπούμε...

κ.γ.

Μπήκα μετά από τόσο καιρό (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) στο avclub και έπεσα πάνω σε ένα από τα πιο άσχημα νέα που θα μπορούσα να φανταστώ...

Εχε γεια Σπύρο.

Δεν τον είχα γνωρίσει αλλά όταν ένας άνθρωπος φεύγει -και ειδικά νέος- είναι πάντα λυπηρό...

Καλό ταξίδι στον ίδιο και κουράγιο στους δικούς του...

Αν και δεν τον γνώρισα...

Καλό ταξίδι.

Aς είναι ελαφρύ το χώμα φίλε Σπύρο ....

Καλό ταξίδι ρε φιλαράκι, μετανιώνω που ποτέ δεν σου είπα ευχαριστώ για την στήριξη και τις συμβουλές που μου έδινες πάντα, έπρεπε να το κάνω ακόμα και αν με "στόλιζες"

Καλό ταξίδι αγαπητέ Σπύρο... Τα συλλυπητήρια μου σε όλους τους γνωστούς και συγγενείς του :frown:

Σ'αυτον τον κοσμο δεν ειχα την τυχη να σε γνωρισω!
Στον αλλο, ποιος ξερει?
Καλο σου ταξιδι Σπυρο.

Θα μου λείψουν πολλά πράγματα από τον Σπύρο.
Γκουρμέ και large σε όλα του με μια παροιμιώδη ανιδιοτέλεια.
Το αλληλοκράξιμο μας ήταν αδιανόητο.
Με έκραζε με τέτοιο τρόπο που ουσιαστικά με βοηθούσε. Πάντα με αγάπη.
Μου έφτιαξε πολλές στιγμές.
Από συνταγές για παράξενες μακαρονάδες μέχρι συμβουλές αυτοκίνησης.
Όταν τον έβλεπα γέλαγα γιατί ήξερα ότι μόλις ξεκινήσουμε το πείραγμα θα γίνει μάχη.
Ακόμη και πριν λίγες μέρες στο σπίτι του ,τον πείραζα.
Αυτό μου συμβαίνει με ανθρώπους που αγαπάω.
Ο Σπύρος ήταν ''αιχμάλωτος'' της προσφοράς. Ζούσε για να προσφέρει. Ήταν η χαρά του.

Σπύρο αγόρι μου, εδώ είσαι.

Tον ήξερα ηλεκτρονικά όπως πολλοί άλλοι, αλλά τέτοια post, μου λένε οτι ο άνθρωπος Σπύρος, ήταν Ανθρωπος με μεγάλο Α!!

Συλληπητήρια στους δικούς του.

Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια και το μονο που εχω να πω δυναμη και κουραγιο.Καλο ταξιδι Σπυρο,μια φορα μιλησαμε απο το τηλεφωνο αλλα αρκει για να καταλαβει κανεις τι καλο παιδι ηταν.

Γνώριζα το Σπύρο μόνο από τα γραπτά του, κυρίως στο παλιό avforum που παρακολουθούσα πιο συχνά. Και μόνο από αυτά είχα σχηματίσει την εικόνα ενός πολύ ξεχωριστού, ευγενικού και συγκροτημένου ανθρώπου που θα ήθελα πολύ να είχα γνωρίσει και από κοντά.
Το "ταξίδι" του λίγους μήνες μετά την απώλεια ενός πολύ κοντινού μου φίλου με παρόμοιο τρόπο, και λόγω των αναπόφεκτων συνειρμών, με χάλασε πολύ περισσότερο από ότι θα περίμενα.
Καλό ταξίδι Σπύρο και εύχομαι δύναμη στους συγγενείς και κοντινούς του ανθρώπους.

Φιλε ηδη υπαρχει μεγαλο κενο στην παρεα μας.
Σε ευχαριστω πολυ που ησουν, εισαι και θα εισαι φιλος μου.
Σε ευχαριστουμε πολυ για τα συναισθηματα αγαπης και καλοσυνης που αφησες κληρονομια μες την καρδια μας.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!