Οντως σε κάποιους τα μονοκλωνα καλώδια μπορεί να ακούγονται λεπτόηχα, χωρίς σωμα και χωρις χαμηλό... πάντα σε σχεση και με το σύστημα ετσι...
Ομως απο την αλλη η δική μου ακουστική εμπειρία με τα vovox initio στο συστημά μου (για τα DNM δεν μπορώ να πω) λέει οτι τα συγκεκριμένα καλώδια ακουγονται με πολύ καλό ελεγχο, ροή, μικροδυναμικές διαφορές-λεπτομέρεια, ατάκα, περιγράμματα οργάνων και φωνων αρα πολύ καλό στησιμο σκηνης, απλωμα στερεοφωνικης εικόνας.
Ισως οντως να είναι κάπως πιο λεπτόηχα αλλά στο συστημά μου πάντα, όχι τόσο ωστε να με ενοχλεί... και όχι σε όλες τις ηχογραφήσεις... σε κάποιες που συμβαίνει αυτό με μια πολύ μικρή αυξηση της εντασης νιωθω οτι το πράγμα "ερχεται" εκει που πρέπει.
Επίσης νιωθω οτι μπορώ να ακουσω πιο ικανιποιητικά σε χαμηλες στάθμες... ίσως λόγω του οτι είναι αρκετά λεπτομερή!
Ηχοχρωματικά σαφώς και δεν προσθέτουν ζεστασιά στον ήχο αλλά ουτε νιώθω οτι αφαιρουν κιόλας... πάλι το πράγμα παίζει ανάλογα με την ηχογράφηση...
Γενικότερα με μια φράση θα τα χαρακτήριζα (όσο παρανοϊκό και αν ακουγεται αυτό ... αλλά δεν βαριέσαι για hifi μιλάμε) καλώδια monitor.... Ντοϊοϊοϊονγκκκκ!!!!

Τέλος για να καταλάβει κανεις τον χαρακτήρα των συγκέκριμένων καλωδίων πιο σωστά, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να τα ακούσει ως σετ ic/ηχείων...
Αυτά...