Κύριε Βαγγέλη δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα παραπάνω και για τις τιμές που γράφω δεν λέω πόσο κάνει το πιο ακριβό ηχείο στην αγορά(1.000.000$). Μιλάω για πραγματικό κόστος κατασκευής. Γουστάρω Λάρισα Dion!!! Έχω κολλητό φανατίλα Λαρισέο.
Yπάρχουν τόσα και τόσα πράγματα σε αυτή τη ζωή που ζητάνε τρελά λεφτά για να αποκτηθούν.
Ένα μπουκάλι κρασί 5000, ένα κιλό χαβιάρι 35000, δύο κιλά λαδομπογιά και ένα τελάρο 800.000, ένα αυτοκίνητο 1.000.000 ευρώ.
Πάντως , δεν θέλω να σας κρύψω το γεγονός ότι σχεδόν πάντα κινούμαι στα ψηλότερα και ακριβότερα επίπεδα σύμφωνα βέβαια με την οικονομική μου κατάσταση. Τα οποία βέβαια για κάποιους είναι τα κατώτερα.
Αλλά δεν αγχώνομαι. Είμαι ώριμος καταναλωτής.
Δηλαδή αν ήμουν πλούσιος ,σίγουρα θα αποκτούσα τα αντικείμενα εκείνα που θα γούσταρα ανεξάρτητα με το κόστος.
Μπορεί να είναι ηλίθια αντιμετώπιση αλλά πρακτικότητα και επιθυμία δεν συμβαδίζουν εύκολα.
Χαίρομαι με τους ανθρώπους που μπορούν να γευτούν ένα ρομανι κοντι και να δοκιμάσουν αυτό το μοναδικό δημιούργημα από μύκητες.
Όπως χαίρομαι με ανθρώπους που μπορούν να πηγαίνουν βόλτα το σαββατοκύριακο με μία Φερράρι.
Αρκεί να χαίρονται συνειδητά. Να απολαμβάνουν τις στιγμές με όλες τους τις αισθήσεις. Να ξέρουν τι έχουν και πως να το χρησιμοποιήσουν.
Για κάποιον με 12000 εισόδημα το χρόνο το punto είναι η δική του φερράρι.
Για κάποιον που τα 200 ευρώ για καλώδιο είναι υπέρβαση , αυτά είναι τα nirvana του.
Με ενδιαφέρει η συνειδητή αγορά και σιχαίνομαι το νεοπλουτισμό αλλά και τους κακομοίρηδες.
Τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται.
Τα πάθη έχουν και μεγάλη δόση ματαιοδοξίας.
Εντάξει όλα εδώ μένουν αλλά έχει και μια διαφορά η έκφραση του προσώπου σου όταν όλοι θα σε κοιτούν και εσύ θα είσαι ανάσκελα φορώντας κουστουμάκι.
(Τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται.
Τα πάθη έχουν και μεγάλη δόση ματαιοδοξίας)
Ο φιλος δημτρης τα ειπε ολα
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟςςςςςςςςςςςςς
απλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ειναΙ προβλημα για τις εταιριες να βγαλουν καλουδια αρκει να πουλησουν οι
TFΤ TV κουβαλανε τοση τεχνολογια που εαν τις ποyλουσανε οι εταιριες που πουλανε καλωδια hiend θα θελανε 100000000000000$ per temaxio αλλα οι τηλεορασεις εχουν ενα δισ κοσμακη αγοραστικο κοινο και τα καλωδια ενα τσουρμο τρελαμενους σαν κι εμας
... Μάλιστα χαίρομαι, γιατί γνωρίζω ότι το σύστημα μου έχει κρυμμένες και άλλες αρετές που θα τις ανακαλύψω με το χρόνο.
Σαν να λέμε να βρίσκεις το ψυγείο στις 02:00' κλειδωμένο, η πόρτα να ανοίγει μόλις για να περάσουν τα δάχτυλα και τα καλούδια να μοστράρουν περήφανα :nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.