Καλωδια Ηχειων

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,789
Ελλαδα
παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας
που μπορω να βρω ενα ζευγος
οικονομικων καλωδιων για ηχεια
θελω 2χ3.20μ
διαθετω 50-70 ευρω

μεταχειρ η καινουργια

ευχαριστω

κι εγώ αυτά έχω. Έχω πάρει τα εξάρια. Το καλώδιο καλύπτει μεγάλο συχνοτικό φάσμα. Όχι ότι πιο χαι εντ αλλά στα λεφτά του είναι τιμιότατο.

αυτο δεν το γνωριζω Στελιο, τα ειχα παρει απο τον μπαυ. ισως ο Panoramix να ξερει κατι παραπανω

κι εγώ από τον Μπέη το πήρα. Σε κανα δεκαήμερο ήταν εδώ. Έχω πάρει και τα "καλά" interconnect της εταιρίας αλλά μου φάνηκαν τελικά κάπως αργοπορημένα και χαλαρά στο χαμηλό τους.

επειδη δεν εχω κανει αγορα απο Μπεη
και εχω καποιο προβλημα με το ταχυδρομειο
ερχονται με κουριερ και ειναι σιγουρα ?

με ταχυδρομείο έρχονται. Από Ευρώπη δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα. τα ηχείων τα είχα πάρει από τον worldwide1985 και τα interconnect από το proaudioshopuk. Και οι δύο επαγγελματίες. Ο πρώτος έκανε πιο άμεσα την αποστολή αλλά μάλλον γιατί τα πήρα ατερμάτιστα ενω τα άλλα ήθελαν βύσματα.

Απάντηση: Re: Καλωδια Ηχειων

http://www.ebay.com/itm/VAN-DAMME-H...ion_Audio_Cables_Adapters&hash=item2eb51a3adf

Θα πρεπει να παρεις και καποιες μπανανες η διχαλα για να τα τερματισεις. απλο τιμιο καλωδιο στουντιακων προδιαγραφων (εχω και εγω)

sorry αλλα θα κανω μια αφελη ερωτηση
στο link η τιμη ειναι 4.80 αν καταλαβα καλα το μετρο
εγω θελω 6.50 μετρα που το γραφω ?

μάλλον του στέλνεις πμ με την ποσότητα που θέλεις και με τη χώρα αποστολής και του ζητάς τιμή. Απότι βλέπω αλλάζει η τιμή για πάνω από 5μ. Να σου πω δε θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει... Αυτό θα δοκίμαζα πάντως.

εκει που εχει την ποσοτητα βαζεις πχ 7 και πληρωνεις για 7 μετρα. κανει και λιγο καλυτερη τιμη οσο πιο πολυ αγοραζεις.

και αυτο που προτηνει ο Σωκρατης, χωρις να το εχω δοκιμασει δειχνει καλο. το μονο που δεν γνωριζω ειναι το βαρος ανα χλμ, αλλα απο αντισταση ειναι ΟΚ.

Μετα απο μετακομιση που πουλησα κατι πανακριβα καλωδια που ειχα φερει απο Γερμανια, και επειδη δεν μπορουσα να φτασω οικονομικα τα Kimber 8TC που μου εκλειναν το ματι κατελειξα σε αυτα: AudioQuest FLX-SLiP 14/4
Πολυ καλο καλωδιο

Αν δεν πας τοσο ψηλα υπαρχει και το Ultralink Challenger 14AWG , στα ~62 που τα πουλαει ο Κοσμας (καταστημα) ή 49 που θα σου πηγαινε αν αγοραζες 7 μετρα.

Last edited by a moderator:
Μετα απο μετακομιση που πουλησα κατι πανακριβα καλωδια που ειχα φερει απο Γερμανια, και επειδη δεν μπορουσα να φτασω οικονομικα τα Kimber 8TC που μου εκλειναν το ματι κατελειξα σε αυτα: AudioQuest FLX-SLiP 14/4
Πολυ καλο καλωδιο

Αν δεν πας τοσο ψηλα υπαρχει και το Ultralink Challenger 14AWG , στα ~62 που τα πουλαει ο Κοσμας (καταστημα) ή 49 που θα σου πηγαινε αν αγοραζες 7 μετρα.

ευχαριστω
φευγω τωρα για δουλεια θα σου στειλω pm να κανονισουμε

Products
QED 79 Strand Speaker Cable CUSTOM LENGTH
- Colour: Black
- Length: 8m
- Plugs: None £14.00
Postage & Packing (1st Class) ( Greece: 300 g): 3.44
Sub-total: 19.54
VAT @ 20.00%: 3.26
Total: 19.54

Αγορά από futureshop.co.uk στις 13/1/2013 και παράδοση με ΕΛΤΑ "πόρτα-πόρτα".
(με το VanDamme π.χ. είσαι στα 49,50 Total, για τα 7m)

Θα εβαζα στα υποψηφια και ενα ηλεκτρολογικο μονοκλωνο διαμετρου 2μμ ( 12awg ) με καλες μπανανες η διχαλα.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σε σύστημα που στήνω με dali zensor3 και denon avrX2000 ποιο από τα 3 θα επιλέγατε ( για τα 3 εμπρός) μιας και όλα κυμαίνονται στα ίδια περίπου λεφτά;

1. Belden άσπρο 12 awg από blue jean's cables
2. VAN DAMME HIFI SERIES STUDIO GRADE SPEAKER CABLE 4.0mm
3. Van Damme Blue Series Studio Grade 2 x 4 mm

Τερματισμός με Nakamichi banana plugs
Για τα πίσω θα γίνει utp φάση :p

Ευχαριστώ

Last edited: