Μην εισαι τοσο σιγουρος γι αυτο:music-smiley-005:Φιλε dimitris_av, θα ειμαι ειληκρινης. Ενα ποιοτικο καλωδιο παντα εχει ακουστη διαφορα σε σχεση με ενα απλο ηλεκτρολογικο. Μπορει να εχει καλυτερη αναλυση, πιο καθαρα μεσαια, διαφορα στις υψηλες κλπ. Απλα δεν νομιζω στα μουσικα ειδη που ακους να δεις διαφορα σε παραμετρους οπως χροια, αναλυση κλπ γιατι δεν ενδεικνυται η μουσικη..
φιλικα Tyler
Yπαρχουν μπανανες με βιδες και θερμοσυστελλομενα καλυματα που ευκολα κλεινουν με λιγη θερμοτητα.Θα σου παρει 15 λεπτα.Η εξοικονομηση λεφτων σου παιρνει καλυτερο καλωδιο
Kαμια.Τα μισα λεφτα θα ειναι πεταμενα ειδικα αν το παρεις τερματισμενο.Πρόταση για φτηνό εισαγωγικό καλώδιο?
Θα σου δωσω οδηγιες αν θες.Αντε να σου παρει λιγο χρονο παραπανω να γινουν πιο προσεκτικα.Ολοι περασαμε απο την πρωτη φορα.......και ακομη ερχονται περιπτωσεις που ειναι σαν την πρωτη φοραΣαν ειδικός και έμπειρος εύκολα το λές και ευκολότερα το κάνεις. Αν έχεις στα χέρια σου όμως ένα ακριβό καλώδιο και δεν ξέρεις είσαι επιρεπής στην μ@#%$ και δεν θέλω να το παίξω, αν δεν έχω κάποιο σχέδιο του πώς γίνεται.
Μην εισαι τοσο σιγουρος γι αυτο:music-smiley-005:
δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω ενδοιασμους με βαση το χαρακτηριστικο κομματι που εβαλε ο φιλος σε διπλανο thread που ειχε ανοιξει. Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο
:blush:
Πιστευω καποιος που ακουει metal καταλαβαινει εξ ισου καλα με καποιον που ακουει jazz τις διαφορες.Δεν ειναι καθολου ευκολη η αναπαραγωγη της metal.συμφωνοι. Απλα νομιζω οτι η διαφορα που θα βλεπε με ενα καινουριο καλωδιο σε προγραμμα jazz, vocal, εθνικ, μικρα συνολα κλπ, θα ηταν πολυ πιο εμφανης σε σχεση με το thrash metal κλπ, σε βαθμο που να δικαιολογει την δαπανη των χρηματων. Το ανεφερα γιατι ο Δημητρης ρωτησε παραπανω εαν η διαφορα που θα δει αξιζει τα χρηματα που θα δωσει..
συμφωνοι. Απλα νομιζω οτι η διαφορα που θα βλεπε με ενα καινουριο καλωδιο σε προγραμμα jazz, vocal, εθνικ, μικρα συνολα κλπ, θα ηταν πολυ πιο εμφανης σε σχεση με το thrash metal κλπ, σε βαθμο που να δικαιολογει την δαπανη των χρηματων. Το ανεφερα γιατι ο Δημητρης ρωτησε παραπανω εαν η διαφορα που θα δει αξιζει τα χρηματα που θα δωσει..
Και γω θα συμφωνουσα αν ηξερα οτι οποιος ακουει jazz,κλασικη κλπ.....ξερει ακριβως τι ακουει,ενω καποιος που ακουει rock,metal κλπ.......δεν ξερει.Αυτο το λεω διοτι εχουμε ακουσει πολλες φορες το επιχειρημα αυτο,κυριως απο ατομα που δεν ακουνε rock,metal κλπ.Μάλλον συμφωνώ!!!!!
Πιστευω καποιος που ακουει metal καταλαβαινει εξ ισου καλα με καποιον που ακουει jazz τις διαφορες.Δεν ειναι καθολου ευκολη η αναπαραγωγη της metal.
Και γω θα συμφωνουσα αν ηξερα οτι οποιος ακουει jazz,κλασικη κλπ.....ξερει ακριβως τι ακουει,ενω καποιος που ακουει rock,metal κλπ.......δεν ξερει.Αυτο το λεω διοτι εχουμε ακουσει πολλες φορες το επιχειρημα αυτο,κυριως απο ατομα που δεν ακουνε rock,metal κλπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.