Καλημέρα σε όλους!
Τα καλώδια των ηχείων μου είναι περίπου στα 2μ. και επάνω τους έχουν ένα μεγάλο κουτί το οποίο λειτουργεί υποτίθεται σαν φίλτρο.(MIT Terminator 2) Τώρα να λειτουργεί σαν κεραία το καλώδιο είναι μία υπόθεση σωστή αλλά όχι στην δικιά μου περίπτωση!!Να θυμίσω πως αλλάζοντας τα καλά καλώδια ρεύματος (που όπως είπα και σε προηγούμενό μου Reply τα μέτρησα με πολύμετρο και είναι OK) με τα μαμά (Μαύρα απλά) σταματάνε όλα ως δια μαγείας.
Βέβαια ίσως σας φαίνομαι λίγο απόλυτος ώς προς τα ακριβά καλώδια αλλά δεν είμαι έτσι.
Αν δεν πίστευα ότι κάτι κάνουν τα καλώδια ρεύματος δεν θα τα αγόραζα αλλά πιστεύω κατά την άποψή μου πως η σχέση Τιμής με το Αποτέλεσμα είναι η σχέση του Βορρά με τον Νότο,τα δύο άκρα δηλαδή!!Πάρα πολλά χρήματα με πάρα πολύ λίγες διαφορές (άσε και τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσει η τύχη). Και αν ξεκίνησα αυτό το Topic είναι γιατί κάπου πρέπει να γίνετε και μία κουβέντα για να προφυλάσετε και ο <<άρρωστος πλην όχι πλούσιος hi-end_ας >>
Πάντως εν ολίγης κατάλαβα πως πάνω κάτω συμφωνούμε όλοι σε αυτό το συμπέρασμα,σωστά??