Καλώδια ρεύματος απλά(Μαύρα) VS επώνυμα καλώδια ρεύματος με ακριβούς ακροδέκτες

Δεν ξέρω αν συμφωνεί κανείς με το συμπέρασμα μου αλλά ΤΕΛΙΚΑ όσο προσπαθούμε στη ζωή να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα, πιο συχνά τα κάνουμε χειρότερα.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Αν γινόσουν κι εσύ αντιπρόσωπος καλωδίων, θα έκανες τα χειρότερα καλύτερα. Ολα ξαφνικά θα άρχιζαν να παίζουν μαγικά ενώ τα προηγούμενα 10 χρόνια σε ταλαιπωρούσαν.
Απίστευτα πράγματα ε ; :HTEHEH56:

Last edited:
Φίλε Γιώργο εγώ θα χαρώ να γνωριστούμε και από κοντά,να τα πούμε και φυσικά αν γίνεται να με βοηθήσεις με τις γνώσεις σου στο προβληματάκι μου,όποτε κι αν ανέβεις στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ anyway!
Φίλε Internet King δεν νομίζω να μπορούσα ποτέ να πείσω έναν τυφλό ότι βλέπει ή έναν κουφό ότι ακούει εκτός κι αν αυτός το ζητούσε..... Οπότε δεν μπορεί κάποιος να με πείσει ότι δεν ακούω πράγματα που ακούω!!!

Last edited:
τo ότι αλλαξεςς τα μαύρα καλώδια με αλλα δε σημαίνει πως είναι και καλύτερα

και γω δοκιμάζοντας, κάποια καλώδια που είχα βάλει άκουγα λες και ήμουν στο διπλα δωμάτιο, τεράστιο πέπλο μπροστά,θολούρα μεγάλη

δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο καλώδιο, αν και πιστεύω στην περίπτωση σου ότι κάτι άλλο φταίει

Καλημέρα σε όλους!
Τα καλώδια των ηχείων μου είναι περίπου στα 2μ. και επάνω τους έχουν ένα μεγάλο κουτί το οποίο λειτουργεί υποτίθεται σαν φίλτρο.(MIT Terminator 2) Τώρα να λειτουργεί σαν κεραία το καλώδιο είναι μία υπόθεση σωστή αλλά όχι στην δικιά μου περίπτωση!!Να θυμίσω πως αλλάζοντας τα καλά καλώδια ρεύματος (που όπως είπα και σε προηγούμενό μου Reply τα μέτρησα με πολύμετρο και είναι OK) με τα μαμά (Μαύρα απλά) σταματάνε όλα ως δια μαγείας.
Βέβαια ίσως σας φαίνομαι λίγο απόλυτος ώς προς τα ακριβά καλώδια αλλά δεν είμαι έτσι.
Αν δεν πίστευα ότι κάτι κάνουν τα καλώδια ρεύματος δεν θα τα αγόραζα αλλά πιστεύω κατά την άποψή μου πως η σχέση Τιμής με το Αποτέλεσμα είναι η σχέση του Βορρά με τον Νότο,τα δύο άκρα δηλαδή!!Πάρα πολλά χρήματα με πάρα πολύ λίγες διαφορές (άσε και τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσει η τύχη). Και αν ξεκίνησα αυτό το Topic είναι γιατί κάπου πρέπει να γίνετε και μία κουβέντα για να προφυλάσετε και ο <<άρρωστος πλην όχι πλούσιος hi-end_ας >>
Πάντως εν ολίγης κατάλαβα πως πάνω κάτω συμφωνούμε όλοι σε αυτό το συμπέρασμα,σωστά??
λαθος

δυο φορες ηθελα απεγνωσμενα να αλλαξω player και σωθηκα αλλαζοντας καλωδιο ρευματος στο ενα και συνδιασμο καλωδιο ρευματος και ινυερκονεκτ στο αλλο

πιστεψε με γλυτωσα αρκετα χρηματα

στην θεσ-νικη ειναι ο ορφεας δε θυμαμαι οδο ας βοηθησει καποιος.
κανε μια βολτα απο κει μηπως σου δωσει καποιο να ακουσεις

Re: Απάντηση: Καλώδια ρεύματος απλά(Μαύρα) VS επώνυμα καλώδια ρεύματος με ακριβούς ακ

στην θεσ-νικη ειναι ο ορφεας δε θυμαμαι οδο ας βοηθησει καποιος.
κανε μια βολτα απο κει μηπως σου δωσει καποιο να ακουσεις

Σααδή-Λεβή (δε θυμάμαι αριθμό) σχεδόν γωνία με Δελφών

Το σύστημά σου παίζει καλά οποιοδήποτε μαύρο καλώδιο ή μόνο με αυτά που είχες;

Φαντάζομαι άλλαξες καλώδια σε όλες τις συσκευές ταυτόχρονα και σου παρουσιάστικε πρόβλημα. Δοκίμασε να τα αλλάξεις σταδιακά (μία μία τις συσκευές) μήπως έτσι απομονώσεις τον παράγοντα του προβλήματος.