ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ
Senior Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδια ρεύματος
Για να ακούσουνε διαφορές θα πρέπει να εχουν " εξασκηθεί " τα αυτιά τους στο θέμα HI-END και δεν τους παρεξηγώ γι´αυτό..
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τις διαφορές των καλωδίων.thanasis K, εγώ δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δεν χρειάζεται να έχω ειδικές ηλεκτρολογικές γνώσεις για να μου πουν αυτές [βάσει κάποιας 'θεωρίας'] το τί πρέπει ή δεν πρέπει να αντιληφθούν τα αφτιά μου.
Πολύ απλά απελευθερωμένος από την συγκεκριμένη *στενομυαλιά* κάποιων θεωριών, δοκιμάζω και ακούω τις όποιες βελτιώσεις ή όχι ενός καλωδίου ρεύματος.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί δεν ταμπουρώνομαι πίσω από θεωρίες [και ας είμαι θεωρητικός επιστήμων] αλλά πιστεύω στο πείραμα και στο ψάξιμο και βγάζω τα όποια συμπεράσματα βγάζω. Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ και έχω ελπίδες για βελτίωση, ενώ εσύ με το πώς σκέφτεσε εγκλωβίζεις τον εαυτό σου και τον στερείς από κάποια πιθανή βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόλαυσης μιας μουσικής ακρόασης στον ιδιωτικό σου χώρο. Αυτό είναι καλό να το καταλάβει ο καθένας που διαβάζει την συζήτηση. Λ.Σ.
Για να ακούσουνε διαφορές θα πρέπει να εχουν " εξασκηθεί " τα αυτιά τους στο θέμα HI-END και δεν τους παρεξηγώ γι´αυτό..