alla tetoio eseis tetoio dev exete akousei oute kav exete oveireutei oti yparxei.Alla kai ti va to kavete av akoute nlektrikn mousikn xwris kammia avafora stnv pragmatikotnta.
Αν μιλήσω, θα κατηγορηθώ πάλι.
Κύριε διαχειριστά, εκτός απ τις διαγραφές μηνυμάτων, καλό είναι να προστατευτεί η κατηγορία και να μην γίνει avsite εδώ μέσα.
Παρακαλω πολυ και χωρις δοση ειρωνιας, μπορει καποιος να μου πει γιατι καποιο πανακριβο καλωδιο θα παιξει οπωσδηποτε καλυτερα σε ενα συστημα απο ενα παμθηνο. Εννοω ποιος ειναι αυτος ο λογος.
ποιος τα λεει αυτα ρε Θαναση? λιγες ειναι οι ακριβες αηδιες που κυκλοφορουν? απλως τυχαινει καποια κορυφαια καλωδια να ειναι ακριβα. Η πλειοψηφια των καλωδιων ειναι χαλια ετσι και αλλιως. Φτηνα η ακριβα.
Μα δεν διαφονουμε σε αυτο το σημειο. Κατα βαση συμφονουμε. Εγω αναφερουμε σε καποιους που αναφερονται ειρωνικα π.χ. στο πηνιοστρμα χωρις να το εχουν δοκιμασει, ενω εχουν πληρωσει τεραστια ποσα για καλωδια που τα βλεπουμε μετα στις αγγελιες.
Οπως επισης π.χ. σε πασιγνωστη και πανακριβη αμερικανικη εταιρια που εφαγε προστιμο, οταν την πιασανε οι αμερικανοι εφοριακοι, να τυπωνει το ονομα της σε κινεζικα καλωδια και να τα πουλαει σαν δικα της.
Τωρα το συστημα σου εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους μας και αν παρατηρησες βελτιωση εγω ειμαι ο τελευταιος που θα αμφισβητησει κατι τετοιο και μαλιστα χωρις να εχω ακουστικες εντυπωσεις για να το κρινω, οπως κανουν καποιοι αλλοι.
φιλε εχεις δικιο για αυτους που ειρωνευονται το πηνιοσυρμα χωρις να το ακουσουνε. Ειναι τρομερο αυτο που κανει στη στερεοφωνικη εικονα. Εγω ομως που το ειχα για κανα εξαμηνο δε δικαιουμαι να μιλησω για αυτο?
Μηπως υπαρχουν και καποια αλλα πραγματα που μετρανε εκτος απο την αυτεπαγωγη και την χωρητικοτητα των καλωδιων?
φιλε εχεις δικιο για αυτους που ειρωνευονται το πηνιοσυρμα χωρις να το ακουσουνε. Ειναι τρομερο αυτο που κανει στη στερεοφωνικη εικονα. Εγω ομως που το ειχα για κανα εξαμηνο δε δικαιουμαι να μιλησω για αυτο?
Το εχω ακουσει πιο πολυ απο τον καθενα εδω μεσα και σου λεω οτι δεν μπορει να συγκριθει με τα κορυφαια (οχι γενικα με τα ακριβα, με τα κορυφαια το ξεκαθαριζω)
DIPIE
Egw apla grafw me avafores stnv pragmatikotnta kai me epixeirnmata, dev eida va exw brisei kapoiov n va exw prokalesei kapoiov, autes eivai oi empeiries mou kai exw arketes. Apla avtikrouw tnv diafnmisn pou kapoios prospa8ei va perasei tsampa mesa apo to forum.Mnpws 8a eprepe va epembeis kai va stamatnseis tnv avoixtn diafnmisn!?Akoma perimevoume va mas grapsei ti kalwdia epitelous eivai auta apo texvikns apopsews, px!
av me apokleiseis, eseis 8a xasete giati eimai perizytntos pavtou. Kai fyrika dev prokeitai meta va grapsw pote edw mesa.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.