Καλωδια Stealth - Εντυπωσεις

Καλλα ρε παιδια υπαρχουν ατομα στην Ελλαδα που δινουν 12000$ για αγορες καλωδιων;
Το συστημα τους ποσο κοστιζει;
Και γιατι οι αγγελιες ειναι γεματες απο πανακριβα μηχανηματα;
Αλλο θεμα προς συζητηση το οποιο θα επρεπε να μας προβληματιζει.

Αν μιλήσω, θα κατηγορηθώ πάλι.
Κύριε διαχειριστά, εκτός απ τις διαγραφές μηνυμάτων, καλό είναι να προστατευτεί η κατηγορία και να μην γίνει avsite εδώ μέσα.

alla tetoio eseis tetoio dev exete akousei oute kav exete oveireutei oti yparxei.Alla kai ti va to kavete av akoute nlektrikn mousikn xwris kammia avafora stnv pragmatikotnta.

και τωρα που εκανες τα μουτρα κρεας σε ολους εμας τους ασχετους που δεν ακουμε κλασσικη μουσικη θελω να σε ρωτησω κατι αλλα πρεπει να εισαι ειλικρινης στην απαντηση σου, οκ?

εισαι ανω των 16 χρονων ?

τα αποστομωτικα σου επιχειρηματα πραγματικα εχουν μπερδεψει πολλα μπατιρακια εδω μεσα που ονειρευονται να ακουσουνε καποτε τις συστηματαρες που εσυ εχεις μπορεσει να ακουσει

Υ.Γ Εμεις που δεν ακουμε κλασσικη μπορουμε να γραφουμε την γνωμη μας στην κατηγορια Hi End? Μας επιτρεπεις η δεν ειμαστε αξιοι? Η μηπως να την καταργησουμε εντελως να τελειωνουμε ακολουθωντας το επιτυχημενο παραδειγμα καποιου αλλου forum?

Αν μιλήσω, θα κατηγορηθώ πάλι.
Κύριε διαχειριστά, εκτός απ τις διαγραφές μηνυμάτων, καλό είναι να προστατευτεί η κατηγορία και να μην γίνει avsite εδώ μέσα.

H κατηγορία δεν κινδυνεύει, μην ανησυχείς. Το πολύ-πολύ ν'ανοίξει καμιά μύτη !

Παρακαλω πολυ και χωρις δοση ειρωνιας, μπορει καποιος να μου πει γιατι καποιο πανακριβο καλωδιο θα παιξει οπωσδηποτε καλυτερα σε ενα συστημα απο ενα παμθηνο. Εννοω ποιος ειναι αυτος ο λογος.

και παλι δεν αναφερομαι στην παρουσα δοκιμη που δεν εχω λογο να αμφισβητησω τις εντυπωσεις απο τις ακροασεις των φιλων.

Re: Απάντηση: Καλωδια Stealth - Εντυπωσεις

Παρακαλω πολυ και χωρις δοση ειρωνιας, μπορει καποιος να μου πει γιατι καποιο πανακριβο καλωδιο θα παιξει οπωσδηποτε καλυτερα σε ενα συστημα απο ενα παμθηνο. Εννοω ποιος ειναι αυτος ο λογος.

ποιος τα λεει αυτα ρε Θαναση? λιγες ειναι οι ακριβες αηδιες που κυκλοφορουν? απλως τυχαινει καποια κορυφαια καλωδια να ειναι ακριβα. Η πλειοψηφια των καλωδιων ειναι χαλια ετσι και αλλιως. Φτηνα η ακριβα.

ποιος τα λεει αυτα ρε Θαναση? λιγες ειναι οι ακριβες αηδιες που κυκλοφορουν? απλως τυχαινει καποια κορυφαια καλωδια να ειναι ακριβα. Η πλειοψηφια των καλωδιων ειναι χαλια ετσι και αλλιως. Φτηνα η ακριβα.

Μα δεν διαφονουμε σε αυτο το σημειο. Κατα βαση συμφονουμε. Εγω αναφερουμε σε καποιους που αναφερονται ειρωνικα π.χ. στο πηνιοστρμα χωρις να το εχουν δοκιμασει, ενω εχουν πληρωσει τεραστια ποσα για καλωδια που τα βλεπουμε μετα στις αγγελιες.
Οπως επισης π.χ. σε πασιγνωστη και πανακριβη αμερικανικη εταιρια που εφαγε προστιμο, οταν την πιασανε οι αμερικανοι εφοριακοι, να τυπωνει το ονομα της σε κινεζικα καλωδια και να τα πουλαει σαν δικα της.
Τωρα το συστημα σου εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους μας και αν παρατηρησες βελτιωση εγω ειμαι ο τελευταιος που θα αμφισβητησει κατι τετοιο και μαλιστα χωρις να εχω ακουστικες εντυπωσεις για να το κρινω, οπως κανουν καποιοι αλλοι.

Μα δεν διαφονουμε σε αυτο το σημειο. Κατα βαση συμφονουμε. Εγω αναφερουμε σε καποιους που αναφερονται ειρωνικα π.χ. στο πηνιοστρμα χωρις να το εχουν δοκιμασει, ενω εχουν πληρωσει τεραστια ποσα για καλωδια που τα βλεπουμε μετα στις αγγελιες.
Οπως επισης π.χ. σε πασιγνωστη και πανακριβη αμερικανικη εταιρια που εφαγε προστιμο, οταν την πιασανε οι αμερικανοι εφοριακοι, να τυπωνει το ονομα της σε κινεζικα καλωδια και να τα πουλαει σαν δικα της.
Τωρα το συστημα σου εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους μας και αν παρατηρησες βελτιωση εγω ειμαι ο τελευταιος που θα αμφισβητησει κατι τετοιο και μαλιστα χωρις να εχω ακουστικες εντυπωσεις για να το κρινω, οπως κανουν καποιοι αλλοι.

φιλε εχεις δικιο για αυτους που ειρωνευονται το πηνιοσυρμα χωρις να το ακουσουνε. Ειναι τρομερο αυτο που κανει στη στερεοφωνικη εικονα. Εγω ομως που το ειχα για κανα εξαμηνο δε δικαιουμαι να μιλησω για αυτο?

Το εχω ακουσει πιο πολυ απο τον καθενα εδω μεσα και σου λεω οτι δεν μπορει να συγκριθει με τα κορυφαια (οχι γενικα με τα ακριβα, με τα κορυφαια το ξεκαθαριζω)

φιλε εχεις δικιο για αυτους που ειρωνευονται το πηνιοσυρμα χωρις να το ακουσουνε. Ειναι τρομερο αυτο που κανει στη στερεοφωνικη εικονα. Εγω ομως που το ειχα για κανα εξαμηνο δε δικαιουμαι να μιλησω για αυτο?

ασφαλως ναι και περισσοτερο απο μενα που το ακουσα ευκαιριακα.

Το εχω ακουσει πιο πολυ απο τον καθενα εδω μεσα και σου λεω οτι δεν μπορει να συγκριθει με τα κορυφαια (οχι γενικα με τα ακριβα, με τα κορυφαια το ξεκαθαριζω)

για να καταλαβεις τι εννοω υπαρχει καλωδιο αξιας 1500 Ευρω list price το οποιο στο συστημα μου ξεφτιλιστηκε απο το πηνιοσυρμα τοσο σε θεμα διαυγειας οσο και στο βαθος και τον εστιασμο της στερεοφωνικης εικονας. Οι χροιες ομως ακουγονταν πιο πραγματικες, λιγοτερο μηχανικες πες το οπως θες με το ακριβο. Στη συγκριση με το πηνιοσυρμα αποδειχθηκε ομως οτι το ακριβο ειναι αθλιο για τα λεφτα του....

Charles-Marie-Widor δε μου λες πραγματικα δεν ακους διαφορες οταν αλλαζεις καλωδια ηχειων και interconnect στο συστημα σου η μας δουλευεις ολους μαζι?

Αμφιβαλλω εαν υπαρχει εστω και ενας ακομα εκτος απο σενα που να ισχυριζεται το ιδιο σε αυτη τη κατηγορια. Εδω στο blind test που εγινε προχτες με τα πρωτα 10 δευτερολεπτα ακουγοταν σημαντικες διαφορες με την αλλαγη καλωδιων ηχειων απο ΟΛΟΥΣ (ασε τι γουσταρε ο καθενας το θεμα οτι ακουγοταν οτι αλλαξε το καλωδιο)

χμ...
γνωμη μου πως ναι
π.χ. ενας παθητικος προ δεν θελει ιδιαιτερα καλωδια για να παιξει;

Αποτι βλεπω ο Συντονιστής κατηγορίας μονο συντονιστης δεν ειναι.

Κοιτάχτε κύριοι,προφανώς απαιτείται ένας διαχειριστής σε 24 ωρη βάση,για να "αστυνομεύει" κάθε συζήτηση,που γίνεται για τα καλώδια.Αυτό δεν είναι δυνατόν,έχω και ζωή-υποχρεώσεις έξω απο το φόρουμ.Εδώ κάνω κι εγώ,όπως κι εσείς το χόμπυ μου.

Τελευταία προειδοποίηση,καθώς έχουν προηγηθεί πάμπολλες συστάσεις και παρατηρήσεις.

-Πρός το μέλος C.M Widor την επόμενη φορά,που με την προκλητικότητα και τις ειρωνείες σου θα προκαλέσεις flame,χωρίς άλλη προειδοποίηση,εισηγούμαι στην ΓΔ του φόρουμ αποκλεισμό 1 μήνα.

-Πρός μέλος Geopolitis,μπορεί να μην ξεκινάς εσύ τα flames,αλλά η αντίδρασή σου είναι χειρότερη.Χρησιμοποιείς υβριστικές κι ειρωνικές εκφράσεις για να αντιπαρατεθείς.Αυτό απαγορεύεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ κι επισύρει ποινή αποκλεισμού.Ισχύει και για σένα,ότι την επόμενη φορά που θα το επαναλάβεις,χωρίς άλλη προειδοποίηση, εισηγούμαι και για σένα 1 μήνα αποκλεισμό.

-Πρός μέλος Komninos,προφανώς και δεν έχεις δίκιο για την καθυστερημένη σχετικά αντίδραση.Δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να μείνω ξάγρυπνος,προκειμένου να επέμβω άμεσα.Ηδη βρίσκομαι on line πάνω απο 10 ώρες σε καθημερινή βάση.Γι' αυτό άλλωστε,υπάρχει και το σχετικό κουμπάκι κάτω αριστερα,έτσι ώστε να ειδοποιείται η διαχείριση και να επεμβαίνει το δυνατόν συντομώτερα.
Θα μπορούσες να είσαι λιγότερο επιτιμητικός και άδικος.Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζεις,ότι απο τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται η κριτική στην ΔΟ θέτοντας θέμα καθυστέρησης επέμβασης.

Last edited:
DIPIE
Egw apla grafw me avafores stnv pragmatikotnta kai me epixeirnmata, dev eida va exw brisei kapoiov n va exw prokalesei kapoiov, autes eivai oi empeiries mou kai exw arketes. Apla avtikrouw tnv diafnmisn pou kapoios prospa8ei va perasei tsampa mesa apo to forum.Mnpws 8a eprepe va epembeis kai va stamatnseis tnv avoixtn diafnmisn!?Akoma perimevoume va mas grapsei ti kalwdia epitelous eivai auta apo texvikns apopsews, px!
av me apokleiseis, eseis 8a xasete giati eimai perizytntos pavtou. Kai fyrika dev prokeitai meta va grapsw pote edw mesa.

DIPIE
Egw apla grafw me avafores stnv pragmatikotnta kai me epixeirnmata, dev eida va exw brisei kapoiov n va exw prokalesei kapoiov, autes eivai oi empeiries mou kai exw arketes. Apla avtikrouw tnv diafnmisn pou kapoios prospa8ei va perasei tsampa mesa apo to forum.Mnpws 8a eprepe va epembeis kai va stamatnseis tnv avoixtn diafnmisn!?Akoma perimevoume va mas grapsei ti kalwdia epitelous eivai auta apo texvikns apopsews, px!
av me apokleiseis, eseis 8a xasete giati eimai perizytntos pavtou. Kai fyrika dev prokeitai meta va grapsw pote edw mesa.

λυπαμαι αλλα οταν καποιος γραφει για ενα οποιοδηποτε προιον τις προσωπικες του εντυπωσεις του δεν το κανει απαραιτητα για διαφημιση ειτε αυτο λεγεται Tascam, Beringer, Stealth η οτιδηποτε αλλο. Ειδικα για προιοντα που μπορουν να αγοραστουν απο ελαχιστους. Λιγο λιγοτερη καχυποψια δε βλαπτει....