DIPIE
!
av me apokleiseis, eseis 8a xasete giati eimai perizytntos pavtou. Kai fyrika dev prokeitai meta va grapsw pote edw mesa.
:drummer::HTEHETH63::music-smiley-005::ADFADF1:
DIPIE
!
av me apokleiseis, eseis 8a xasete giati eimai perizytntos pavtou. Kai fyrika dev prokeitai meta va grapsw pote edw mesa.
αυτο ειναι για μπαναρισμα αραγε?
Φίλε μου είτε είσαι κατασκευαστής καλωδίων ή έμπορος και δικαίως παρεξειγήσε ή προσπαθείς να ανάψεις ένα Flame που μόλις έσβησε.
Μια από τα ίδια λοιπόν.
Κάθε φορά που κάποιος ανακαλύπτει την μια και αληθινή θρησκεία θέλει να κάνει και τους άλλους πιστούς.
![]()
Κύριοι, το εν λόγω καλώδιο είναι τελείως λάθος, είναι μια παταγώδης αποτυχία. Διότι, σας ερωτώ, θα αγράζατε ποτέ ένα καλώδιο Stealth, βαμμένο άσπρο; Ήμαρτον δηλαδής!! Τρελαθήκαμεν ομαδικώς;
(Αααααχχχ, έχει και βελάκια κατευθυντικότητας. Καλέ, τώρα τα πρόσεξα)...
Πάντως μάθαμε από αυτό το θέμα ότι τα ηλεκτρικά όργανα δεν έχουν "αληθινό" ήχο !
Κύριοι, το εν λόγω καλώδιο είναι τελείως λάθος, είναι μια παταγώδης αποτυχία. Διότι, σας ερωτώ, θα αγράζατε ποτέ ένα καλώδιο Stealth, βαμμένο άσπρο; Ήμαρτον δηλαδής!! Τρελαθήκαμεν ομαδικώς;
Αυτό που προσπάθησα να πω με το πρώτο μήνυμα μου είναι ότι η άποψη του geopolitis είναι υποκειμενική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.timbre
av diabaseis to ti egrapsa, kaveis dev 3erei pws eva nlektriko orgavo eivai grammevo, n mallov epe3ergasmevo apo tov paragwgo, ta nlektrika orgava dev exouv diko tous nxo! Auto pou n8ela va tovisw eivai oti evas pou grafei toso peiskatika gia tis "terasties" beltiwseis pou epeferav ta kalwdia tou, 8a prepei va exei kai mia poly kaln avtilnpsn gia to pws akougovtai ta akoustika orgava kai autos dev exei, symfwva me tov idiov!
Dev epikaloumai to movopoleio twv gvwsewv autwv, yparxouv polloi sav kai emeva edw mesa.
....
Μια μικρή παρατήρηση, το μέλος geopolitis τον γνώρισα δια ζώσης την περασμένη Τρίτη (8-7-08) όπου και απεδέχθην πρόσκληση του όπου ήθελε να γνωρίσει τα προιόντα της Stealth audio από κοντά και να τα ακούσει με σκοπό και πιθανή αγορά μέρους εξ αυτών.
Μάλιστα ήταν και η πρώτη επαφή του geopolitis με τα εν λόγω καλώδια.
Ειδικά δε εκείνη την βραδυά ήταν να πάω στο Ηρώδειο Riccardo Mutti/ Rossini's Stabat mater, αλλά δεν βρέθηκαν τα εισητήρια που υπολόγιζα.
Διευκρίνηση για το προηγούμενο συμβάν-ακροάση στου Ηλία Μ. δεν συμμετέιχα ούτε εγώ ούτε καλώδια της Stealth audio.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.